Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, vagos789 είπε

Αν θες φτηνη βενζινη,βαλε στο φτηνοτερο βενζιναδικο.

Οποιαδηποτε αλλη επιλογη με επιστροφες κτλ σημαινει οτι αρχικα την πληρωνεις ακριβοτερα και μετα παιρνεις μια εκπτωση.

υπάρχουν και φθηνά βενζινάδικα με επιστροφή... το πρόβλημα είναι οτι παλιά που χρησιμοποιούσαν κάρτα λίγοι, η επιστροφή ήταν 3%, το οποίο ήταν αξιοπρεπέστατο... τωρα που η κάρτα έγινε mainstream το πήγαν στο 1% οπότε κερδίζεις λίγα... 

τώρα όσον αφορά πρόγραμμα bonus της Alpha, επειδή συνεργάζεται με ΒΡ, που είναι by default ακριβή, δεν το έχω ψάξει κατά πόσο συμφέρει η εξαργύρωση εκεί...

Επεξ/σία από kon1to
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους τι γινεται με το κοστος για λογαριασμο στην alpha bank στον οποιο δεν εχει εκδωθει ποτε καρτα αναληψης,πρεπει να πληρωσω η μπορω να αποκτησω δωρεαν? Γιατι σε ενα καταστημα που ειχα παει για ενημερωση ενος χαρτιου που μου εχουν δωσει για βιβλιαριο μου το επαιζαν εξυπνοι οι υπαλληλοι να περιμενω στην ουρα του ταμειου για να παρω απλα μια κινηση των τελευταιων κινησεων και μου ειπαν βγαλε καρτα μολις τους ειπα οτι εχει κοστος λεει σιγα το πραγμα ξερω γω,μολις του ειπα οτι δεν γινεται να διατηρω 10 καρτες σε ολες τις καρτες και αλλα 10 ebanking το βουλωσε.

Λοιπον αν εκδοσω καρτα αναληψης στην alpha χρεωνομαι κατι? Ειναι για εναν λογαριασμο που δεν εχει εκδοθει ποτε καρτα.
Επισης στην Πειραιως εληξε η καρτα που ειχα την οποια δεν χρησιμοποιουσα και μου εστειλαν αλλη στο σπιτι αλλα δεν με χρεωσαν κατι,λογικα αν την ενεργοποιησω θα μου κρατησει προμηθεια?

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι μια κάρτα ανά λογαριασμό, παρά μόνο μια κάρτα ανά τράπεζα (και συνδέονται εκεί όλοι οι λογαριασμοί σου σε αυτή την τράπεζα). Επομένως, δεν έχει σημασία αν για το λογαριασμό αυτό δεν έχει εκδοθεί ποτέ κάρτα, εφόσον έχεις ήδη κάρτα της Τράπεζας για άλλο λογαριασμό (στην περίπτωσή αυτή απλά σύνδεσε και τον εν λόγω λογαριασμό και δεν υπάρχει κόστος).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtzgr είπε

Δεν χρειάζεσαι μια κάρτα ανά λογαριασμό, παρά μόνο μια κάρτα ανά τράπεζα (και συνδέονται εκεί όλοι οι λογαριασμοί σου σε αυτή την τράπεζα). Επομένως, δεν έχει σημασία αν για το λογαριασμό αυτό δεν έχει εκδοθεί ποτέ κάρτα, εφόσον έχεις ήδη κάρτα της Τράπεζας για άλλο λογαριασμό (στην περίπτωσή αυτή απλά σύνδεσε και τον εν λόγω λογαριασμό και δεν υπάρχει κόστος).

Στην alpha δεν έχω καμία κάρτα 

Δημοσ.
Στις 15/5/2019 στις 5:13 ΜΜ, TechnoState είπε

@zx1234r .... απλά δεν ξέρει ποια τράπεζα κ ποια κάρτα να διαλέξει. 

Χρησιμοποιώ για αρκετά χρόνια την miles n more της Πειραιώς κ την Aegean Visa της Alpha.... σχεδόν το ίδιο συχνά πια.

Δεν ξέρω πως τα καταφέρνω αλλά μαζεύω πιο πολλα yellows με της Πειραιώς απο ότι bonus πόντους με της Alpha.

Έχω βγάλει δύο ταξίδια (με αεροπλάνο, εντός Ευρώπης) free ... εξαργυρώνοντας μίλια (με την miles n more της Πειραιώς) κ αρκετά 20ρικα σε καύσιμα (Shell-Avin) απο τα yellows.

Απο την Alpha αν εξαιρέσω κάποιες καλές εκπτώσεις σε εποχικές αγορές (περίοδος εκπτώσεων-προωθητικες ενέργειες/ καμπάνιες)... είχα λιγότερο όφελος.

Ανάλογα την σχέση που έχεις με την κάθε τράπεζα, έχεις ποικίλα οφέλη κατά περίπτωση πλέον (πχ μισθοδοσία η επενδυτικά προϊόντα,  καλό credit score, έκπτωση επιτοκίου, κλπ).

Θελεις να πεις οτι το προγραμμα yellows ειναι πιο καλο ή το οτι απλα χρησιμοποιεις την καρτα της Πειραιως πιο πολυ? Σκεφτομαι κι εγω να βγαλω την καρτα  Aegean της Alpha bank. Επισης απο την αλλη σκεφτομουν και την καρτα για τον Μασουτη της Eurobank μιας και ειναι το σουπερμαρκετ που ψωνιζουμε!  

Δημοσ.

Εντωμεταξύ...

Κανείς δεν ανέφερε τη λέξη "επιτόκιο" λες και δεν υπάρχει.

Και το χειρότερο δεν είναι αυτό...20 λεπτά έψαχνα και δεν κατάφερα να βρω ούτε για μια πιστωτική, το επιτόκιο της.

Λες και τα προηγούμενα 9 χρόνια δεν υπήρξαν ποτέ.

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Doubt είπε

Εντωμεταξύ...

Και το χειρότερο δεν είναι αυτό...20 λεπτά έψαχνα και δεν κατάφερα να βρω ούτε για μια πιστωτική, το επιτόκιο της.

Συγνωμη που θα το πω αλλα αν ειναι να παρεις πιστωτικη που δεν θα την αποπληρωνεις στο φουλ καθε μηνα, τοτε καλυτερα να μην παρεις! Ενω οι πιστωτικες καρτες με σωστη χρηση ειναι κατι θετικο και χρησιμο, μπορουν ομως να σου κανουν και ζημια οικονομικα αν κανεις καταχρηση. 

Ουτε 1 ευρω δεν εχω πληρωσει ποτε σε επιτοκιο σε πιστωτικη, κ ουτε προκειται. Αλλιως δεν την χρησιμοποιω. 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Doubt είπε

Εντωμεταξύ...

17,75%,

• Thanks 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...