Axelq Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Ήρθε επιτέλους η ώρα να βγάλω και εγώ μια πιστωτική. Με ενδιαφέρουν τα προγράμματα επιστροφής, όχι τόσο οι προσφορές από ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά κυρίως οι βενζίνες λόγω των πολλών μετακινήσεων. Οπότε βάση προτεραιότητας έχουμε τα βενζινάδικα > σουπερμάρκετ > ηλεκτρονικά καταστήματα > αεροπορικά εισιτήρια. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
TechnoState Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) @zx1234r .... απλά δεν ξέρει ποια τράπεζα κ ποια κάρτα να διαλέξει. Χρησιμοποιώ για αρκετά χρόνια την miles n more της Πειραιώς κ την Aegean Visa της Alpha.... σχεδόν το ίδιο συχνά πια. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνω αλλά μαζεύω πιο πολλα yellows με της Πειραιώς απο ότι bonus πόντους με της Alpha. Έχω βγάλει δύο ταξίδια (με αεροπλάνο, εντός Ευρώπης) free ... εξαργυρώνοντας μίλια (με την miles n more της Πειραιώς) κ αρκετά 20ρικα σε καύσιμα (Shell-Avin) απο τα yellows. Απο την Alpha αν εξαιρέσω κάποιες καλές εκπτώσεις σε εποχικές αγορές (περίοδος εκπτώσεων-προωθητικες ενέργειες/ καμπάνιες)... είχα λιγότερο όφελος. Ανάλογα την σχέση που έχεις με την κάθε τράπεζα, έχεις ποικίλα οφέλη κατά περίπτωση πλέον (πχ μισθοδοσία η επενδυτικά προϊόντα, καλό credit score, έκπτωση επιτοκίου, κλπ). Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από TechnoState 1
CheOnWeb Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Εμένα όλοι οι πόντοι της Alpha Bonus Visa πάνε στις βενζίνες (BP). Βάζω 70 ευρώ και πληρώνω 56 (με 6000 πόντους). Είναι το πιο συμφέρον και επειδή έχουμε 2 αυτοκίνητα δεν περισσεύουν πόντοι για άλλες αγορές. 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 17 ώρες πριν, ParhsG είπε Προσεχε μη στη παρει ομως ο κλεο Τους έκανε τη μούρη κρέας 😅
chsam Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Axelq είπε Ήρθε επιτέλους η ώρα να βγάλω και εγώ μια πιστωτική. Με ενδιαφέρουν τα προγράμματα επιστροφής, όχι τόσο οι προσφορές από ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά κυρίως οι βενζίνες λόγω των πολλών μετακινήσεων. Οπότε βάση προτεραιότητας έχουμε τα βενζινάδικα > σουπερμάρκετ > ηλεκτρονικά καταστήματα > αεροπορικά εισιτήρια. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Πας για Alpha Energy https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/energy-mastercard . Ειχα την mastercard και μου εστειλαν πριν κανα μηνα και αυτην.Ειναι πολυ πιο συμφερουσα απο τους ποντους alpha bonus ή go4more της εθνικης, αφου με οποιαδηποτε αγορα εχει 1% σε energy euros και με αγορες στα βενζιναδικα της shell 3% σε energy euros.Τα energy euros τα εξαργυρωνεις στα βενζιναδικα shell. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από chsam 1
Axelq Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Στις 15/5/2019 στις 5:13 ΜΜ, TechnoState είπε Έχω βγάλει δύο ταξίδια (με αεροπλάνο, εντός Ευρώπης) free ... εξαργυρώνοντας μίλια (με την miles n more της Πειραιώς) κ αρκετά 20ρικα σε καύσιμα (Shell-Avin) απο τα yellows. Απο την Alpha αν εξαιρέσω κάποιες καλές εκπτώσεις σε εποχικές αγορές (περίοδος εκπτώσεων-προωθητικες ενέργειες/ καμπάνιες)... είχα λιγότερο όφελος. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα Εθνική ή Πειραιώς γιατί με την Alpha δεν έχω τόσο καλή σχέση. Αν και βλέπω ότι έχει αρκετά ανταγωνιστικές προσφορές σε cashback. Στις 15/5/2019 στις 7:09 ΜΜ, CheOnWeb είπε Εμένα όλοι οι πόντοι της Alpha Bonus Visa πάνε στις βενζίνες (BP). Βάζω 70 ευρώ και πληρώνω 56 (με 6000 πόντους). Είναι το πιο συμφέρον και επειδή έχουμε 2 αυτοκίνητα δεν περισσεύουν πόντοι για άλλες αγορές. Το κακό είναι ότι στην περιοχή μου δεν έχει και πολλά BP και 9/10 φορές βάζω σε Avin. Η Alpha συνεργάζεται μόνο με τα BP? και πόσο καιρό κάνεις να μαζέψεις 6000 πόντους?
czarjuly Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Παίζει καμια κάρτα χωρίς συνδρομή όπως ήταν παλιότερα π.χ η WWF;
slvsnt Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 πολλές είναι χωρίς συνδρομή. σχεδόν όλες. απλά σου λένε να συμπληρώσεις ένα όριο αγορών . γύρω στα 2000€ 1
chsam Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, Axelq είπε Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα Εθνική ή Πειραιώς γιατί με την Alpha δεν έχω τόσο καλή σχέση. Αν και βλέπω ότι έχει αρκετά ανταγωνιστικές προσφορές σε cashback. Το κακό είναι ότι στην περιοχή μου δεν έχει και πολλά BP και 9/10 φορές βάζω σε Avin. Η Alpha συνεργάζεται μόνο με τα BP? και πόσο καιρό κάνεις να μαζέψεις 6000 πόντους? Απο οτι ειδα μονο με BP στο προγραμμα bonus, Η energy που σου προτεινα δεν ειναι στο προγραμμα bonus.Αναλογα με ττην προσφορα μαζευεις ποντους αλλα συνηθως ισχυουν αυτα https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/pos-kerdizo-pontous , δηλαδη με φυσιολογικες αγορες παιρνει καιρο να μαζεψεις 6000 ποντους. 3 λεπτά πριν, czarjuly είπε Παίζει καμια κάρτα χωρίς συνδρομή όπως ήταν παλιότερα π.χ η WWF; Υπαρχουν καποιες (ισως πρεπει να ρωτησεις την εκαστοτε τραπεζα ) που πανω απο ενα οριο αγορων καπου 2500 ευρω τον χρονο δεν χρεωνουν συνδρομη οπως alpha mastercard bonus που εχω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, czarjuly είπε Παίζει καμια κάρτα χωρίς συνδρομή όπως ήταν παλιότερα π.χ η WWF; Της Εθνικής αν έχεις και τη μισθοδοσία εκεί
tounion Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) δεν χρειάζεσαι πιστωτικη για αυτό που περιγράφεις... Μια χρεωστική Go4more της Εθνικής θα σε καλύψει Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από tounion
vagos789 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Αν θες φτηνη βενζινη,βαλε στο φτηνοτερο βενζιναδικο. Οποιαδηποτε αλλη επιλογη με επιστροφες κτλ σημαινει οτι αρχικα την πληρωνεις ακριβοτερα και μετα παιρνεις μια εκπτωση.
blackhill66 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Στις 15/5/2019 στις 7:04 ΜΜ, ParhsG είπε Προσεχε μη στη παρει ομως ο κλεο Χαχα ρε Ξεραθηκα στα γέλια μου φτιαξες τη μερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα