Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,εγω βγαλει για πωληση το citroen μου ds3 1.4vti και σκεφτομαι να προβω σε αγορα μικρου με τουρμπο κινητηρα,,και οι επιλογες ειναι 3,,opel corsa 1.0 Με 115 ιππους,το αλλο ειναι το ford fiesta 1.0 με τους 100 ιππους και τριτο το Polo 1,2 Με τα 105 αλογα! οποιαδηποτε γνωμη καλοδεχουμενη! ξυνιζω στο γεγονος ενω εχω ενα καλο σαλονι με οθονες και κλιματα  τα υπολοιπα ειναι ποιο αδεια περα απο το corsa που εχει κατιτις!

Δημοσ.

Κάποιος που να έχει εμπειρία με τα παραπάνω αυτοκίνητα! Με έχει αγχώσει το γεγονός αν η κίνηση που κάνω είναι η σωστή και δεν θα το μετανιώσω! 😏

Δημοσ.

Το αν θα το μετανιώσεις εξαρτάται κυρίως από το λόγο για τον οποίο προβαίνεις στην αλλαγή αυτή. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, NickTG είπε

Το αν θα το μετανιώσεις εξαρτάται κυρίως από το λόγο για τον οποίο προβαίνεις στην αλλαγή αυτή. 

Ο λόγος είναι, ότι θέλω να πάω σε μικρο τουρμπάκι, ποιο αξιόπιστο από το ds3! να είναι διαφορετικά στις επιδόσεις και στην οδηγική συμπεριφορά από ότι έχω!

Δημοσ.

Είχα Ibiza me to 1.2TSI 105 άλογα. Δεν μου έβγαλε κάτι όσο το είχα.

Έχω Ford Fiesta ST-Line 125άρι. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει τίποτα. 

Σαν ήχο και αίσθηση προσωπικά προτιμώ τον Ecoboost.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gmts είπε

Είχα Ibiza me to 1.2TSI 105 άλογα. Δεν μου έβγαλε κάτι όσο το είχα.

Έχω Ford Fiesta ST-Line 125άρι. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει τίποτα. 

Σαν ήχο και αίσθηση προσωπικά προτιμώ τον Ecoboost.

Σ ευχαριστώ αρχικά! Αν είχα παραπάνω μπάτζετ θα πήγαινα στο φιέστα με τα 140!η αλήθεια είναι πως έχω βρει κάνα 2 corsa ευκαιρίες με τα 115 έχεις άποψη? Επίσης γιαυτό που λένε να μην προτιμούνται τα 1000αρια τουρμπο γιατί βγάζουν εύκολα ασθένειες και δεν έχουν μέλλον ισχύει η είναι ράδιο αρβύλα? 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει απάντηση 100%. Στην τελική καινούριο αμάξι θα πάρεις. Τα πρώτα χρόνια συνήθως δεν βγάζουν τίποτα. Σε βάθος 10ετίας κανείς δεν ξέρει. Προσωπικά τα Opel δεν τα συμπαθώ καθόλου.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gmts είπε

Δεν υπάρχει απάντηση 100%. Στην τελική καινούριο αμάξι θα πάρεις. Τα πρώτα χρόνια συνήθως δεν βγάζουν τίποτα. Σε βάθος 10ετίας κανείς δεν ξέρει. Προσωπικά τα Opel δεν τα συμπαθώ καθόλου.

Καινούριο δεν θα είναι, αλλά μεταχειρισμένο( ποιο πάνω ανέφερα ότι το μπάτζετ είναι 9χιλ) με όποιο ρίσκο και αν περιέχει! 

Δημοσ.

Αν το έχει προσέξει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τότε δεν θα έχεις θέμα. 

Εν κατακλείδι δεν βγάζουν έτσι απλά ζημιές επειδή είναι 1.0 Turbo.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, paraskevas013 είπε

Ο λόγος είναι, ότι θέλω να πάω σε μικρο τουρμπάκι, ποιο αξιόπιστο από το ds3! να είναι διαφορετικά στις επιδόσεις και στην οδηγική συμπεριφορά από ότι έχω!

μικρο τουρμπακι και αξιοπιστια δεν πανε μαζι 

Δημοσ.

Και ξανα λέω. 8 χρόνια σύνολο με 1.2 και 1.0 turbo μοτέρ με κανονική χρήση δεν έβγαλαν τίποτα.

Η καραμέλα "μικρο τουρμπακι και αξιοπιστια δεν πανε μαζι" , έχει παλιώσει και το λέω απο προσωπική πείρα.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω μόνο από τους παλιούς τα έχω ακούσει ότι και καλά θα βγάλουν πρόβλημα, χωρις να έχουν καν στην κατοχή τους! Γιαυτό υπάρχουν τα φόρουμ να μοιραζόμαστε τις ενπειριες για να βοηθηθούμε εμείς που ψαχνόμαστε για αλλαγή! 

Δημοσ.

Τελικά ρε παλικάρια, από τα τρία ποιο θα επιλέγατε με βαση επιδόσεων και φυσικά εμπειριών που πιθανόν να έχετε ορισμένοι ? γιατί όλα πάνω κάτω ίδια είναι από όσα έχω δει! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...