Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cumulus είπε

Ελπιζω το επομενο μηνυμα να μην ειναι του στυλ εχω χαθει στη Ριγα ,πως γυρναω πισω;

@SaleconΜια χαρα υπαρχει πρωτη θεση στην Ευρωπη

Αν χαθώ στη Ρίγα δε νομίζω να μπω στο forum είπαμε είμαι τρελός αλλά όχι και έτσι χαχαχαχαχαχ

3 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Κατ αρχήν όχι μην  ακολουθήσεις το μπουλούκι.

Για τις βαλίτσες θα ρωτήσεις στο checkin στην Κρήτη αν θα σου τις στείλουν κατευθείαν ή αν θα πρέπει στην Αθήνα να τις πάρεις και να ξανατσεκάρεις. Λογικά για Λετονία θα τις πάρεις και θα πας στον 1ο στα ελεγκτήρια να τις δώσεις.

Το θέμα είναι να επιβεβαιώσεις με ποια εταιρεία πετάς από Αθήνα για Ρίγα. Δεν πετάει απευθείας η Aegean, μόνο η Air Baltic.

Καλά το μπουλούκι όπως είπα μόνο αν δεν έμενε άλλη επιλογή θα το ακολουθούσα

Από Αθήνα Ρίγα πετάω με airBaltic και όχι Aegean. Μόνο Ηράκλειο Αθήνα και πίσω πετάω Aegean. Θα ρωτήσω όμως για τις βαλίτσες να είμαι μέσα 

Τώρα υπάρχει μια πιθανότητα να βρω τον ξάδελφο μου (τον γιο του θείου μου δηλαδή) στην Αθήνα γιατί θα πάει και αυτός Ρίγα όμως δε ξέρω σίγουρα αν θα πάει την ίδια μέρα με εμένα ή την επόμενη. Αν πάει την ίδια μέρα τότε τουλάχιστον θα έχω παρέα και ένα ζευγάρι μάτια παραπάνω σε περίπτωση που μου ξεφύγει κάτι 

3 ώρες πριν, SakafliaC είπε

19 χρονών παιδί έχει ζητήσει βοήθεια και τσακώνεστε για κάτι εντελώς άσχετο και ανούσιο μ αυτό που ρώτησε ρε μάγκες..

Πάντα και παντού νομίζω υπάρχουν άτομα που λογομαχούν μέσω διαδικτύου μη σου φαίνεται παράξενο αλλά προφανώς ο ένας ξέρει κάτι παραπάνω και προσπαθεί να το αποδείξει με τον λάθος τρόπο κατά τη γνώμη μου

• Like 2
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Salecon είπε

Θέματα έχεις εσύ που ξεκινάς την επίθεση επί προσωπικού, αντί να παραδεχθείς το λάθος σου. 

Δηλαδή, πετάς το μαργαριτάρι σου, σε διορθώνουν, και αντί να πεις "Λάθος μου, δεν το ήξερα", αρχίζεις να προσπαθείς να προσβάλεις τον άλλο που έχει δίκιο. 

Τέλος, αφού δεν ξέρεις, γιατί πετάγεσαι να γράψεις; Από εκεί που είσαι, πώς τον λένε αυτόν που δεν γνωρίζει αλλά πετάγεται να πει την βλακεία του; 

Εάν έχεις έστω και λίγη αξιοπρέπεια, είτε παραδέξου το λάθος σου είτε φέρε μου ένα παράδειγμα που να δείχνει ότι έχεις δίκιο και κάνω εγώ λάθος. 

Επίσης, επειδή εσύ δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει ΕΠΙΣΙΜΗ κατηγοριοποίηση για το τι είναι μεγάλη, μεσαία, ή μικρή πτήση, δεν σου φταίει ο άλλος. Δεν φταίει ο άλλος για την δική σου άγνοια και ασχετοσύνη. 

Μεγάλη πτήση θεωρείται από τις 6 ώρες έως και τις 12 ώρες πτήσης. Κάτω από τις 6 έως και τις 3 είναι μεσαία. 

το κουρασες. Ξεκολλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ManFromEarth είπε

το κουρασες. Ξεκολλα.

Καθρεφτάκι. 

Επίσης, εάν έχεις κάτι να προσθέσεις θα ήταν προτιμότερο από την αποτυχημένη προσπάθειά σου για ό,τι προσπάθησες να κάνεις. 

• Confused 1
Δημοσ.

@Salecon Έχεις καταλάβει ότι αυτός που σου είπε "μια χαρά υπάρχει 1η θέση στην Ευρώπη" δεν έχει απαντήσει κι εσύ πλακώνεσαι μ' αυτόν που είπε για τα "χαζά κουρτινάκια";

• Thanks 1
Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν εφ όσον ειδικά η 2η πτήση είναι Air Baltic θα χρειαστεί να πάρεις τις βαλίτσες και να τις ξαναδώσεις. 

Δεν είναι κάτι μην τρελαίνεσαι. Μόλις βγεις απ το αεροπλάνο φτάνεις στους ιμάντες, βλέπεις σε ποιον βγάζει βαλίτσες η πτήση σου, παίρνεις τις δικές σου, ανεβαίνεις στον 1ο και πας στα ελεγκτήρια της Air Baltic και τις ξαναδίνεις.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...