Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Just now, Salecon said: Έτσι είναι, εάν έτσι πιστεύεις. Τουλάχιστον έκανες πρόοδο. 1
Salecon Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, billdanos είπε 10 λεπτά πριν, Salecon είπε Μπράβο! Καλό gif.[...] Ή, τουλάχιστον, θα αρχίσεις παρόμοιες εικαστικές παρεμβάσεις με εικόνες; Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από Salecon
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Για να επιστρέψουμε ον τόπι... Αν ήμασταν φαίης του φαίης και το γκομενέτο ήταν φάκαμπολ κι αρκούντως διαχυτικό εγώ θα τη ρωτούσα ευθαρσώς: να σου κάνω κανα παιδάκι;
michael92 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Όταν έρθει η ώρα απλά κλείδωσε το χωρίς να το διαγράψεις. Μην γράφουμε τζάμπα όχι τίποτα άλλο.
omega Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Για να επιστρέψουμε ον τόπι... Αν ήμασταν φαίης του φαίης και το γκομενέτο ήταν φάκαμπολ κι αρκούντως διαχυτικό εγώ θα τη ρωτούσα ευθαρσώς: να σου κάνω κανα παιδάκι; Flirting skills level over 9999
tigergreg Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, Salecon είπε Εάν σε "βαράνε" για χιλιετίες ( = 2000 χρόνια) και προσπαθείς να "πάρεις το αίμα σου πίσω" κάποια χρόνια (π.χ. 100), δεν μπορείς να πεις "ε παιδιά ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ". Είναι η ίδια βλακεία που πιιπιλάνε όλοι "το δίκιο σου σταματάει εκεί που ξεκινάει του άλλου" (ή όπως είναι η φράση), ξεχνόντας ότι η φράση αυτή ειπώθηκε όταν το δίκιο του απλού ανθρώπου ήταν ένα μικρό σπιτάκι και το δίκιο του αφέντη του ήταν η τεράστια έκταση που άνηκε το σπιτάκι μέσα σε αυτή. Να σου πω την αληθεια και μενα με βαραινει το βαρος 2,000 ετων οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των θηλυκων τον θελει μεγαλυτερο των τριων ποντων αλλα ως φιλελευθερος το ξεπερνω και τα γραφω τρεις ποντους πιο κατω..... 1
bluesattack Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ευτυχως κανουν τις περισσοτερες δουλειες στο σπιτι αναγνωριζοντας την σεξιστικη καταπιεση που δεχομεθα αιωνες τωρα με τον ρολο του ''κουβαλητη'' .Επιτελους λιγη ισοτηρα, κουραστηκαμε τοσα χρονια Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από bluesattack
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Απλά δεν ρωτάνε κάτι τέτοιο, Δεν σε αφορά πότε θα κάνει κάποιος ένα παιδί, είναι προσωπικό θέμα και όχι σε σεξιστικό. Είναι λάθος ο τίτλος
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 57 minutes ago, TriLoBiTe said: Για να επιστρέψουμε ον τόπι... Αν ήμασταν φαίης του φαίης και το γκομενέτο ήταν φάκαμπολ κι αρκούντως διαχυτικό εγώ θα τη ρωτούσα ευθαρσώς: να σου κάνω κανα παιδάκι; Με αυτή την ατάκα βέβαια, οι πιθανότητές σου εκμηδενίζονται... 😛
Ntinaras Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από Ntinaras 2 1
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Σεξιστικό όχι, σπαζοκλαμπάνικο όμως άπειρα. Την ερώτηση δεν την δέχομαι ούτε από θείες μου που όποτε με βλέπουν με ρωτάνε "Πότε θα χορέψουμε με εσένα επιτέλους;" (εννοώντας τον χορό του Ισαϊα). Πόσο δε από συναδέλφους σε τραπέζι. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, billdanos είπε Με αυτή την ατάκα βέβαια, οι πιθανότητές σου εκμηδενίζονται... 😛 Πιάνει λέμε! (αρκεί κι αυτή να θέλει να τεκνοποιήσει..) κι αν σου κάτσει βοηθάς και στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας! Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από TriLoBiTe
Ablaoublas_542 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Αφηστε τα παιδια και πειτε μου πως λεμε οτι οι γυναικες οδηγανε χειροτερα απο τους αντρες χωρις να μας φανε ζωντανους
jimmy213 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, AristidisZ είπε Εμένα πάντως με έχει ρωτήσει προϊστάμενος "Βάλατε μπρος για κάνα παιδάκι ;" Λέτε να τον καταγγείλω για λανθάνοντα / υποβόσκοντα / ή whatever σεξισμό ; Φυσικά και όχι. Εσύ είσαι ένα σεξιστικό γουρούνι όπου, στα πάνω από 2000 χρόνια της ζωής σου, καταπίεζες τις γυναίκες. . Επίσης, στο αρχικό post λέει ότι του την πέσανε οι άλλοι για την ερώτηση που έκανε. Δεν κατάλαβαν όμως ότι κι αυτοί ήταν σεξιστές. Με αυτήν τους την κίνηση, έδειξαν ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και χρειάζεται πάντα προστασία. Οπότε, με τα όσα διαβάσαμε σ' αυτό το thread, δεν πρέπει οι άντρες να κάνουν ερωτήσεις στις γυναίκες γιατί κάθε ερώτηση θα κρύβει έναν υποβόσκοντα σεξισμό. Βέβαια και πάλι θα είστε σεξιστές, αφού θα θεωρείστε ότι τις θεωρείτε κατώτερες και ανάξιες να σας απαντήσουν σε μια ερώτηση. . Με τόση τσίκνα πείνασα. Πάω να φάω. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από jimmy213 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις