Salecon Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, billdanos είπε Όχι αλλά το κάνει λίγο πιο σαδιστικο-μαζοχιστικό από την πλευρά μου (για να το φέρω και λίγο στα μέτρα του topic)! Αδερφέ, όπως την βρίσκει ο καθείς και όπως μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του. Καρδιές δεν χαλάω εγώ. 7 λεπτά πριν, Lucifer είπε Οι επιδιώξεις μου, τόσο ταπεινές όσο και ουτοπικές, είναι να αντιλαμβάνεται κανείς τα λεγόμενά μου χωρίς πρόσημο, χωρίς να υποθέτει ένα κίνητρο. Αν ρωτήσω ποτέ κανέναν "ξέρεις αν κάνει στάση Μιχαλακοπούλου;" δε θέλω να μου πει "έχω γκόμενα", θέλω να μου πει "ναι", "όχι" ή "δεν ξέρω". Αν ρωτήσω ποτέ κανέναν "ρε συ με τι σφουγγαρίζεις και μυρίζει έτσι ωραία" δε θέλω να παίξει κάποιο μανιφέστο περί ισότητας, ρωτάω γιατί θέλω να σφουγγαρίσω με το ίδιο καθαριστικό. Αν ρωτήσω κάποια μια συνταγή, κάποιον για κανέναν καλό φαναρτζή ή πώς περνάνε το καρούλι στη ραπτομηχανή, θέλω να πάρω μια νορμάλ απάντηση σε μια νορμάλ ερώτηση αφήνοντας απ' έξω τα γεννητικά μας όργανα και την ιστορική καταπίεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. (Όλα real life παραδείγματα εκτός από τη συνταγή, δεν εμπιστεύομαι την ξένη μαγειρική) Ωραία τοποθέτηση και αντικειμενική. Καμία όμως από τις ερωτήσεις δεν εμπλέκει τα γεννητικά όργανα. Νομίζω ότι το "κανένα παιδάκι θα κάνετε" τα εμπλέκει, εκτός και εάν μιλάμε σε κάποιο τόσο θεωρητικό πλαίσιο όπου θα μπορούσε κανείς να πει "περιμένουμε τις συνθήκες από το ινστιτούτο για την εξωσωματική". Ή, εκτός και εάν έχεις υπόψη σου κάποιον νέο τρόπο σφουγγαρίσματος.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 3 minutes ago, Salecon said: Αδερφέ, όπως την βρίσκει ο καθείς και όπως μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του. Καρδιές δεν χαλάω εγώ. Όταν ακούω αυτό το "αδερφέ" με ενοχλεί περισσότερο και από τη χειρότερη βρισιά! Άσε που έχω και μια θεωρία για όσους τo χρησιμοποιούν αλλά αυτό θα το κρατήσω για άλλο topic. 1
Salecon Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, tigergreg είπε Δυο φορες που με ρωτησαν κοπελες αν θα κανω παιδι τους απαντησα...ΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΕΙΣΑΙ? Οποτε η ερωτηση ειναι 100% σεξιστικη. Περα απο την πλακα η κοινωνια τελευταια παρα υιοθετει ακραιες μαλακιες οπως σεξισμος και σεξουαλικη παρενοχληση με αποτελεσμα να εχουμε πηξει απο μπακουρινες....ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ θαλεγα απο ολες τις πλευρες. Εάν σε "βαράνε" για χιλιετίες ( = 2000 χρόνια) και προσπαθείς να "πάρεις το αίμα σου πίσω" κάποια χρόνια (π.χ. 100), δεν μπορείς να πεις "ε παιδιά ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ". Είναι η ίδια βλακεία που πιιπιλάνε όλοι "το δίκιο σου σταματάει εκεί που ξεκινάει του άλλου" (ή όπως είναι η φράση), ξεχνόντας ότι η φράση αυτή ειπώθηκε όταν το δίκιο του απλού ανθρώπου ήταν ένα μικρό σπιτάκι και το δίκιο του αφέντη του ήταν η τεράστια έκταση που άνηκε το σπιτάκι μέσα σε αυτή.
panosripper Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τα άρθρα εν πολλοίς δημιουργούν και επιτείνουν το πρόβλημα. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από panosripper 1
Salecon Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Όταν ακούω αυτό το "αδερφέ" με ενοχλεί περισσότερο και από τη χειρότερη βρισιά! Άσε που έχω και μια θεωρία για όσους τo χρησιμοποιούν αλλά αυτό θα το κρατήσω για άλλο topic. Τέλεια! Σκέψου ότι θα μπορούσες να κάνεις και το ίδιο για όλα τα άλλα offtopic που έχεις γράψει εδώ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Just now, Salecon said: Τέλεια! Σκέψου ότι θα μπορούσες να κάνεις και το ίδιο για όλα τα άλλα offtopic που έχεις γράψει εδώ.
Lucifer Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Salecon είπε Αδερφέ, όπως την βρίσκει ο καθείς και όπως μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του. Καρδιές δεν χαλάω εγώ. Ωραία τοποθέτηση και αντικειμενική. Καμία όμως από τις ερωτήσεις δεν εμπλέκει τα γεννητικά όργανα. Νομίζω ότι το "κανένα παιδάκι θα κάνετε" τα εμπλέκει, εκτός και εάν μιλάμε σε κάποιο τόσο θεωρητικό πλαίσιο όπου θα μπορούσε κανείς να πει "περιμένουμε τις συνθήκες από το ινστιτούτο για την εξωσωματική". Ή, εκτός και εάν έχεις υπόψη σου κάποιον νέο τρόπο σφουγγαρίσματος. Το "κάνα παιδάκι θα κάνετε" γενικά δεν είναι η φάση μου όσον αφορά τις ερωτήσεις, δε με νοιάζει και δεν θέλω να ξέρω. Δε το θεωρώ σεξιστική ερώτηση, απλώς απαράδεκτη αν δεν ξέρεις τον άλλο και τα όρια που έχετε θέσει. Το υπόλοιπο θα το εκλάβω σα να έχεις καταλάβει και να συμφωνούμε. (ΚΑΙ ΝΑΙ, σφουγγαρίζω τη μπανιέρα μου με δική της σφουγγαρίστρα)
Salecon Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, billdanos είπε Μπράβο! Καλό gif. Να ελπίζει το thread ότι θα σταματήσεις να ασχολείσαι με offtopic; Ή, τουλάχιστον, θα αρχίσεις παρόμοιες εικαστικές παρεμβάσεις με εικόνες;
michael92 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Salecon είπε Εάν σε "βαράνε" για χιλιετίες ( = 2000 χρόνια) και προσπαθείς να "πάρεις το αίμα σου πίσω" κάποια χρόνια (π.χ. 100), δεν μπορείς να πεις "ε παιδιά ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ". Η λογική σου έχει νόημα μόνο σε περίπτωση που η μετεμψύχωση είναι πραγματική και δεν μπορείς να γεννηθείς άλλο ζώο παρά άνθρωπος καθώς και να επιλέξεις ποιο από τα 57 gender θα γεννηθείς... Πραγματικά ότι να ναι... Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από michael92 1
masteripper Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Χαίρομαι που ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα να λύσει στην ζωή του...τι άλλο θα ακούσουμε... μετά παραπονιοσαστε και σας φταίει ο κακος ο κόσμος...μήπως έχουμε χάσει την ουσία και ασχολούμαστε με τρίχες.. 1
koulkos Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 37 λεπτά πριν, Lucifer είπε Η αισθητική διαμορφώνεται από το περιβάλλον μας. Κάποτε οι γιαγιάδες κοιτούσαν τον μαλλιά και τον πάνκη λες και ήταν καλλικάτζαρος, και δεν ήταν επειδή οι γιαγιάδες λιώνανε στους Cypress Hill και κόντραρε η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ τους. Επίσης το ότι και τα δύο παραδείγματά σου είναι αυτά που είναι, παρά τον λογικότατο μανδύα τους, καταλαβαίνεις και εσύ ότι είναι λίγο ακίδα στο μάτι. Θα ήθελα να έχεις παραθέσει και κάτι πιο "αποδεκτό" που σε ΑΗΔΙΑΖΕΙ, τον Πέτρο τον Κωστόπουλο ας πούμε ΕΠΕΙΔΗ είναι σεξιστής, ή τον Αντώνη τον Κανάκη επειδή είναι ο Αντώνης ο Κανάκης. Αλλά η προσπάθεια μετράει και αυτή. Η μέση αισθητική ή αλλιώς αν θες, η μέση αποδεκτή αισθητική, αν υπάρχει τέτοια, υπαγορεύεται από την κοινωνία, από το περιβάλλον μας όπως σωστά ανέφερες, από τα ερεθίσματα μας και εν τέλει από έναν περίεργο νομίζω μηχανισμό που έχει ο καθένας μας και σύμφωνα με τον οποίο αντιλαμβάνεται όπως αντιλαμβάνεται το καθετί γύρω του. Σύμφωνα λοιπόν με τη μέση αισθητική, η Μόνικα Μπελούτσι είναι μια ωραία γυναίκα. Σε αρκετούς μπορεί να μην αρέσει, στους περισσότερους αρέσει. Μια γυναίκα με έντονη τριχοφυΐα δεν αρέσει στους πολλούς. Μπορεί να αρέσει σε κάποιον αλλά σίγουρα δεν είναι πρότυπο ομορφιάς για όλες τις κοινωνίες του πλανήτη μας. Μπορεί σε 100 χρόνια να είναι αλλά μιλάμε με τα σημερινά δεδομένα. Ένα τέτοιο παράδειγμα λοιπόν, πάει κόντρα στο κυρίαρχο κριτήριο της αισθητικής που δεν είναι άλλο από την εικόνα. Αν σου κλείσω τον ήχο και δεν ακους τον Κωστόπουλο πιθανότατα δεν θα σε αηδιάζει. Για αυτό λοιπόν χρησιμοποίησα αυτά τα παραδείγματα. Από εκεί και πέρα δεν θα έπρεπε να αναφέρεται καν η αηδία που προκαλούν οι απόψεις του Κωστόπουλου, ως κάτι φυσιολογικό, όπως το ότι και σήμερα αναπνέουμε. Επιπροσθέτως, από το συγκεκριμένο παράδειγμα απουσιάζει όλο εκείνο το υπόβαθρο που σε τσιγκλά να πεις κάτι για ενδέχεται να παρεξηγηθείς, όπως η τρανσέξουαλ με το μούσι. Σαν να γράφω κείμενα για τον Louis C.K. και να του λέω, κοίτα, έχω δύο έτοιμα, ένα για έναν γέρο σεξιστή παρουσιαστή και ένα για μια τρανσέξουαλ με μούσι με προεκτάσεις ως εκεί που μπορείς να το τραβήξεις. Θεωρώ πως η επιλογή είναι εύκολη.
omega Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, michael92 είπε Η λογική σου έχει νόημα μόνο σε περίπτωση που η μετεμψύχωση είναι πραγματική και δεν μπορείς να γεννηθείς άλλο ζώο παρά άνθρωπος και δεν μπορείς να επιλέξεις ποιο από τα 57 gender θα είσαι... Πραγματικά ότι να ναι. Αγχωνεσαι για τα ποσα genders υπαρχουν στον κοσμο ? Χανεις τον υπνο σου τοσο πολυ ?
Salecon Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Lucifer είπε Το "κάνα παιδάκι θα κάνετε" γενικά δεν είναι η φάση μου όσον αφορά τις ερωτήσεις, δε με νοιάζει και δεν θέλω να ξέρω. Δε το θεωρώ σεξιστική ερώτηση, απλώς απαράδεκτη αν δεν ξέρεις τον άλλο και τα όρια που έχετε θέσει. Το υπόλοιπο θα το εκλάβω σα να έχεις καταλάβει και να συμφωνούμε. (ΚΑΙ ΝΑΙ, σφουγγαρίζω τη μπανιέρα μου με δική της σφουγγαρίστρα) Μπορεί να μην είναι η φάση σου σε ερωτήσεις, δεν το ξέρω, δεν με απασχολεί. Αλλά εάν ήταν να πιστέψω κάποιον για το εάν είναι η φάση σου, θα ήσουν εσύ. Όμως, θαρρώ ότι παίζει να μην είναι και για πολλούς. Δηλαδή, εφόσον είναι για κάποιους (αρκετούς ή μη), τότε είναι αρκετά πιθανό να μην είναι και για πολλούς (η, τουλάχιστον περίπου ίσους). Το θέμα όμως είναι ότι όλοι ζούμε στον ίδιο κόσμο, με συγκεκριμένη ιστορία. Το να αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που θα πεις είναι χρωματισμένο/επιφορτισμένο λόγω συνθηκών, δεν είναι τρελή ικανότητα. Εάν, δε, έχεις το μυαλό να διαχωρίσεις ότι σε νοιάζει ή όχι κάτι τέτοιο, τότε μπορείς να καταλάβεις ότι όσους τους νοιάζει, θα τους νοιάζει με συγκεκριμένα χρώματα. Τέλος, δεν ξέρω εάν συμφωνούμε. Εάν όμως, τότε κρίμα. Τα πιο ενδιαφέροντα αποτελέσματα βγαίνουν από διαφωνίες. Νομίζω ότι συμφωνείς στο τελευταίο (π.χ. αυτό ήταν αντίφαση). Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από Salecon
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 6 minutes ago, Lucifer said: Το "κάνα παιδάκι θα κάνετε" γενικά δεν είναι η φάση μου όσον αφορά τις ερωτήσεις, δε με νοιάζει και δεν θέλω να ξέρω. Δε το θεωρώ σεξιστική ερώτηση, απλώς απαράδεκτη αν δεν ξέρεις τον άλλο και τα όρια που έχετε θέσει. Το υπόλοιπο θα το εκλάβω σα να έχεις καταλάβει και να συμφωνούμε. (ΚΑΙ ΝΑΙ, σφουγγαρίζω τη μπανιέρα μου με δική της σφουγγαρίστρα) Δεν υπάρχει περίπτωση φυσιολογικός άνθρωπος να κάνει αυτή την ερώτηση σε κάποιον. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που γίνονται αντίστοιχες ερωτήσεις και σε καμία περίπτωση δεν είναι αθώοι... 5 minutes ago, Salecon said: Μπράβο! Καλό gif. Να ελπίζει το thread ότι θα σταματήσεις να ασχολείσαι με offtopic; Ή, τουλάχιστον, θα αρχίσεις παρόμοιες εικαστικές παρεμβάσεις με εικόνες; Πάντα προσαρμόζομαι στις απαντήσεις μου ανάλογα με το συνομιλητή!
Salecon Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Πάντα προσαρμόζομαι στις απαντήσεις μου ανάλογα με το συνομιλητή! Έτσι είναι, εάν έτσι πιστεύεις. Τουλάχιστον έκανες πρόοδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις