l337 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, gr1goris είπε μπλα μπλα μπλα 17 σελιδες με μπλα μπλα αν ηταν κανα σοβαρο θεμα θα ειχε κλειδωθη στα 3 ποστ τελως παντων γιατι δεν του εκανε μυνηση για σεξουαλικη παρενοχληση που ειναι και στην μοδα 😄 Παλιά λέγανε "get a life".
babs8 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, l337 είπε Όταν ήσουν μικρός μήπως σου φοράγανε φουστάνι, σε βάζανε να στριφογυρίσεις για να σου πούνε πόσο όμορφη είσαι; Αδυνατείς να καταλάβεις γιατί η προυπόθεση είναι να το θέλεις πρώτα. Μετά πετάς και το "μάγκες" και τον δεύτερο πληθυντικό, λες και είμαι το φιλαράκι σου, και καταλαβαίνω οτι απλά χάνω τον χρόνο μου μαζί σου. ξεκινησες τα κλασικα τωρα και συ, πιανεις τις λεξεις και αυτη την αμυντικη σταση αυτου που δεν θελει να απαντησει ή δεν εχει τι να απαντησει. σε σελιδες στο fb θα γραψω κατι και ξερω σαν θεος τι απαντησεις θα γραφτουν απο κατω και πως θα εξελιχθει. σε πειραξε τοσο εμπειρο και εξυπνο ανθρωπο (οπως μας παρουσιαζεις) το "μαγκες" και το θεωρεις αγενια, θα πρεπει να σε μιλαμε σαν τον καθηγητη της ταξης ή κανα δημαρχο? μηπως σου γραφουμε και καμια εκθεση? μηπως καταλαβαινεις και το "χαμηλο" επιπεδο μου απο το αγγλικο ερωτηματικο που βαζω, τους τονους που δεν βαζω και το "σε" και "σου" ? (για να καταλαβεις πως ξερω παντα τι θα απαντησει καποιος) εχει και αυτη η σελιδα normal ανθρωπους τελικα 😥 Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από babs8 1
l337 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, babs8 είπε ξεκινησες τα κλασικα τωρα και συ, πιανεις τις λεξεις και αυτη την αμυντικη σταση αυτου που δεν θελει να απαντησει ή δεν εχει τι να απαντησει. σε σελιδες στο fb θα γραψω κατι και ξερω σαν θεος τι απαντησεις θα γραφτουν απο κατω και πως θα εξελιχθει. εχει και αυτη η σελιδα normal ανθρωπους τελικα 😥 Σου απάντησα αλλά επιδέξια το κάνεις γαργάρα.
doubtful Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Σήμερα είδα μια γνωστή της μάνας μου στο σουπερμάρκετ και με ρώτησε πότε θα παντρευτώ... (δεν προσβλήθηκα γιατί είμαι άνδρας και ξέρω να επικοινωνώ με τον κόσμο) χαμογέλασα και της απάντησα: δεν τρελάθηκα ακομα. 1
babs8 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, doubtful είπε Σήμερα είδα μια γνωστή της μάνας μου στο σουπερμάρκετ και με ρώτησε πότε θα παντρευτώ... (δεν προσβλήθηκα γιατί είμαι άνδρας και ξέρω να επικοινωνώ με τον κόσμο) χαμογέλασα και της απάντησα: δεν τρελάθηκα ακομα. θα σου δωσω απαντηση τυπου I337 : "Ναι αλλα υπαρχουν γονεις που σε καποια κοριτσακια τα πιεζανε να φορανε φουστανι ή το αντιθετο ή οτιδηποτε" "Ναι αλλα καποιοι βιωνουν οντως σεξισμο!!!1111" Σαν τη μανα μας οταν ημασταν μικροι και δεν πεινουσαμε να φαμε ολο το φαι : "ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΠΕΙΝΑΝΕ" "ΝΑΙΙΙΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 40!?!?!" 😂 Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από babs8
kogba Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 54 λεπτά πριν, doubtful είπε Σήμερα είδα μια γνωστή της μάνας μου στο σουπερμάρκετ και με ρώτησε πότε θα παντρευτώ... (δεν προσβλήθηκα γιατί είμαι άνδρας και ξέρω να επικοινωνώ με τον κόσμο) χαμογέλασα και της απάντησα: δεν τρελάθηκα ακομα. 1) Δηλαδή, οι γυναίκες τη σήμερον ημέρα στην Ελλάδα, δεν ξέρουν να επικοινωνούν με τον κόσμο, μόνο προσβάλλονται; Χαχαχα (ειρωνικά το λέω, πλάκα κάνω... μπορεί και όχι! ) 2) Δεν πήρες την ερώτηση σεξιστικά, λέγοντάς της ότι η η ερώτησή της έμμεσα υποννοεί και πότε θα κάνεις παιδιά; Μήπως της απαντησες εξαγριωμένα (σε περίπτωση που είσαι/΄ησουν γυναίκα, λέμε τώρα) , "από εκεί που μου το κάνει ο εραστής μου, παιδιά δεν γίνονται" *; *παρόμοια απάντηση διαβάσαμε σε άλλη δημοσίευση. 3) Της δήλωσες πόσο πολύ σε καταπίεσε αυτή η ερώτησή της;
pontez2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Στις 17/5/2019 στις 4:55 ΜΜ, Malthador είπε Τώρα το είδα αυτό. Φυσικά και δεν είναι ρητορική μίσους. Θα ήθελα πάντως ένα παράδειγμα ρητορικης μίσους απο εσένα. Περισσότερο για να δω τι ειναι αυτο που πιστεύεις εσυ. Εκτος και αν θεωρεις οτι η ρητορικη μίσους δεν υπάρχει, οπότε δεν χρειάζεται να το συνεχίσω. Ο primeragt ας πούμε δεν θεωρει ρητορική μίσους τις δηλώσεις του Γέρουν, διότι συμφωνεί με αυτές. Το οτι συμφωνείς, δε σημαίνει οτι αυτό που ειπώθηκε δημοσια, με ακροατήριο ολοκληρο τον κόσμο δεν ειναι. Μιλάμε για τον ορισμό της ρητορικής μίσους, ακαδημαικά αναγνωρισμένο. Αν δε τη δέχεσαι, ειναι προσωπικό σου θέμα και σεβαστό. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, pontez2 said: Θα ήθελα πάντως ένα παράδειγμα ρητορικης μίσους απο εσένα. Περισσότερο για να δω τι ειναι αυτο που πιστεύεις εσυ. Εκτος και αν θεωρεις οτι η ρητορικη μίσους δεν υπάρχει, οπότε δεν χρειάζεται να το συνεχίσω. Ρητορική μίσους για εμένα είναι όταν λέγονται πράγματα για μία ομάδα ατόμων και τα οποία πράγματα μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα άμεσες βλαπτικές ενέργειες εις βάρος αυτής της ομάδας (βίαιες ή άλλες). Δεν αρκεί δηλαδή να στρέφεσαι κατά μιας ομάδας ατόμων λεκτικά, πρέπει να γίνεται με σκοπό κάτι περισσότερο από το να είναι απλά προσβλητικό, γιατί αν είναι απλά προσβλητικό και τίποτα περισσότερο τότε εμπίπτει στην ελευθερία της έκφρασης. 32 minutes ago, pontez2 said: Ο primeragt ας πούμε δεν θεωρει ρητορική μίσους τις δηλώσεις του Γέρουν, διότι συμφωνεί με αυτές. Το οτι συμφωνείς, δε σημαίνει οτι αυτό που ειπώθηκε δημοσια, με ακροατήριο ολοκληρο τον κόσμο δεν ειναι. Μιλάμε για τον ορισμό της ρητορικής μίσους, ακαδημαικά αναγνωρισμένο. Αν δε τη δέχεσαι, ειναι προσωπικό σου θέμα και σεβαστό. Διαφωνώ με αυτά που είπε ο Ντάισελμπλουμ, αλλά αυτό δεν είναι hate speech. Ήταν απλά η άποψή του. Εσύ που θεωρείς ότι ήταν hate speech, πώς θεωρείς ότι σε επηρέασε αρνητικά η άποψή του (εκτός του αντιαισθητικού του πράγματος); Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από Malthador
pontez2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, Malthador είπε Διαφωνώ με αυτά που είπε ο Ντάισελμπλουμ, αλλά αυτό δεν είναι hate speech. Ήταν απλά η άποψή του. Εσύ που θεωρείς ότι ήταν hate speech, πώς θεωρείς ότι σε επηρέασε αρνητικά η άποψή του (εκτός του αντιαισθητικού του πράγματος); Αν το πει η κυρά Κατίνα στη κυρά Γιωργενα, δεν ειναι hate speech. Αν το πει ο Γέρουν, σε ολοκληρη τη Γη, ειναι. Δυσφημεί μια τεράστια ομάδα ανθρώπων και δημιουργεί στερεότυπα. Τέτοιες δηλώσεις έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργείτε αντιπάθεια και εχθρότητα ακόμα και υποκίνηση βίας. Εμένα δεν με επηρέασε, διότι γνωρίζω οτι το έκανε για να υποστηρίξει την θέση του. Δεν ειναι όμως όλοι σαν εμένα. Πολλοί τον πίστεψα και υιοθέτησαν την άποψή του. Να μη ξεχνάμε οτι και ο ναζισμός με κάτι τέτοια ξεκίνησε. Αυτοί ειναι άχρηστοι, εμεις ειμαστε καλύτεροι. Και έβγαιναν τα ζωάδια τότε και έλεγαν πως έχει δικιο ο ηγέτης μας, αυτοι ειναι άχρηστοι, πρέπει να φυγουν απ τη μέση και όλα αυτά τα χαριτωμένα που ξέρουμε που οδήγησαν. Την άποψή του έλεγε και ο Χιτλεράκος. Απλά την έλεγε δημοσια απέναντι σε εκατομμύρια ανθρωπους και τους έπειθε. Για την ιστορία ο Γέρουν ζήτησε συγνωμη για τη συγκεκριμένη δηλωση μετά απο το κράξιμο που έφαγε.
logistoulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, pontez2 είπε Την άποψή του έλεγε και ο Χιτλεράκος. Απλά την έλεγε δημοσια απέναντι σε εκατομμύρια ανθρωπους και τους έπειθε. O χίτλερ και ο κάθε χίτλερ "λαϊκός επαναστάτης" βρήκαν το κατάλληλο έδαφος για να λένε πράγματα και κάποιοι να τους ακούν, υπό άλλες συνθήκες δεν θα τους έδινε κανείς σημασία οπότε είναι πολύ πιο σημαντικό να μην υπάρχουν αυτές οι συνθήκες , γιατί αν υπάρχουν όσο και να θες να το περιορίσεις αργά ή γρήγορα θα ξεπεταχτεί βέβαια υπάρχουν διάφοροι που ποντάρουν όλη τους την ύπαρξη στο να βγει ο κόσμος εκτός ελέγχου επειδή δεν θα αντέχει άλλο και μέσα από αυτό το χάος να επικρατήσουν οι απόψεις τους, αλλά εντάξει ο καθένας με τα προβλήματα που κουβαλάει.. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από logistoulis
pontez2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε O χίτλερ και ο κάθε χίτλερ "λαϊκός επαναστάτης" βρήκαν το κατάλληλο έδαφος για να λένε πράγματα και κάποιοι να τους ακούν, υπό άλλες συνθήκες δεν θα τους έδινε κανείς σημασία Και τωρα ανάλογο έδαφος υπήρχε. Οικονομική κρίση, οι κακοί νότιοι ξοδεύουν τα λεφτά που τους δανείζουμε στις γυναίκες και τα ποτά και εμεις δουλεύουμε για να διασκεδάζουν αυτοι. Αυτό ειπε τότε ο Γέρουν. Κάτι παρόμοιο γινεται και με τους μετανάστες, πρόσφυγες κτλ και κάποιοι τα πιστεύουν. Πως δουλεύουμε εμεις για να λιάζονται οι πρόσφυγες. Και μετά απορουμε γιατί έχουμε κρούσματα βίας κτλ.
logistoulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) όλοι αυτοί οι τύποι βγαίνουν για να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες που έχει ο κόσμος, κάποιες χώρες το έχουν μέσα τους (ακόμα και σήμερα, δες τι βγάζουν μερικές πλούσιες κατά τα άλλα χώρες που δεν έχουν καν τα δικά μας προβλήματα και δες τι ανάλογα ποσοστά έχουμε εμείς που θεωρητικά θα έπρεπε να είχαμε τα άκρα στα ουράνια.. εμείς ευτυχώς δεν είμαστε τόσο γελοίοι σε αυτό το τομέα.. ) αλλά ξαναλέω τι είναι πιο σημαντικό να αρχίσεις το βούρδουλα, ή να προσπαθείς να έχεις το λαό σου ικανοποιημένο; γιατί πολιτικές λιτότητας έχουν ακόμα και χώρες για τις οποίες μας λένε για μισθάρες μερικοί και άλλες λοιπές βλακείες.. το ότι εμείς έχουμε πιάσει πάτο και το ότι οι άλλοι ζουν απλά αξιοπρεπώς δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι είναι ικανοποιημένοι με αυτό που έχουν για αυτό και αυτοί με τη σειρά τους ψάχνουν κάπου να τα ρίξουν, θέλουν να ακούσουν ότι κάποιος άλλος φταίει το όλο πρόβλημα όμως ξεκινάει από τις πολιτικές που παίρνονται και από την απογοήτευση του κόσμου από τις αποφάσεις των ισχυρών. αυτές είναι που ξυπνάνε τα κατώτερα ένστικτα των ανθρώπων και αντί να υπάρχει ένα περισσότερο ανθρώπινο πρόσωπο η μόνη λύση που δίνεται είναι βούρδουλας και αν ας σας αρέσει Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από logistoulis 1
pontez2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δεν διαφωνω σε τίποτα. Και το hate speech ανάγκη ειναι κατά βάση. Κάποιος πρέπει να φταίει για ότι συμβαίνει. Και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν κοιτάξεις,πάντα φταίει κάποιος άλλος. Και για να το συνδέσω με τον σεξισμό, επειδή ξεφύγαμε. Το να αντιδράσεις σα να σου πάτησαν τον κάλο, σε έναν συγγενή, φίλο ή ακόμα και άσχετο αδιάκριτο, για το "θα κάνετε παιδάκι", είναι λανθασμένο κατά την άποψή μου. Δεν αποτελεί δειγμα σεξισμού. Μπορείς πολύ απλά να αποφύγεις ευγενικά την ερώτηση και τελειώνει το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις