l337 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Βλέπω η alt-right αφρόκρεμα έχει βρει στέγη εδώ μέσα, ε; Συνεχίστε ορισμένοι το ξέρασμα. Μη σας το χαλάω. 1
logistoulis Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, l337 είπε Βλέπω η alt-right αφρόκρεμα έχει βρει στέγη εδώ μέσα, ε; Συνεχίστε ορισμένοι το ξέρασμα. Μη σας το χαλάω. μάθαμε και το αλτραιτ; σκεφτείτε καλύτερα το ποιοι ανέδειξαν άτομα σαν τον τραμπ (ή καλύτερα έστρεψαν τον κόσμο προς τα κει) και ίσως κατανοήσετε το κακό που κάνει η όποια ακραία ιδέα φαντάσματα παντού.. 4
l337 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε μάθαμε και το αλτραιτ; σκεφτείτε καλύτερα το ποιοι ανέδειξαν άτομα σαν τον τραμπ (ή καλύτερα έστρεψαν τον κόσμο προς τα κει) και ίσως κατανοήσετε το κακό που κάνει η όποια ακραία ιδέα φαντάσματα παντού.. Κάτι λενε για μια μύγα. Μάλλον έχουν δίκιο.
logistoulis Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, l337 είπε Κάτι λενε για μια μύγα. Μάλλον έχουν δίκιο. τέλειο επιχείρημα ξέρω ότι μπορεί να πετάξει κανείς bsod όταν δεν μπορεί να κατατάξει τον συνομιλητή του στα καλουπάκια που του έχουν μάθει ότι μπαίνουν όλα τα ανθρωπάκια (οπότε τον βάζει στο αντίθετο, μιας και με έχουν αποκαλέσει και το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες εσύ), αλλά καμιά φορά συμβαίνει και αυτό εγώ πάντως μην ανησυχείς δεν έχω τέτοια προβλήματα, έχω περισσότερα καλουπάκια στο δικό μου μυαλό, καταλαβαίνω πάντα με τι έχω να κάνω 😉 Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από logistoulis
l337 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε τέλειο επιχείρημα ξέρω ότι μπορεί να πετάξει κανείς bsod όταν δεν μπορεί να κατατάξει τον συνομιλητή του στα καλουπάκια που του έχουν μάθει ότι μπαίνουν όλα τα ανθρωπάκια, αλλά καμιά φορά συμβαίνει και αυτό εγώ πάντως μην ανησυχείς δεν έχω τέτοια προβλήματα, έχω περισσότερα καλουπάκια στο δικό μου μυαλό 😉 Δεν θα σου κάνω την χάρη :) 1
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, pontez2 είπε Δεν ειναι ανάγκη να μιλήσει για βία ο άλλος. Μπορει να υποκινήσει τη βία χωρίς να αναφερθεί σε αυτή. Οχι, όχι και πάλι όχι. Με την ίδια λογική καλά κάνουν οι βιαστές και βιάζουν τις γυναίκες που είναι προκλητικά ντυμένες γιατί...υποκινούν βία χωρίς να αναφερθούν σε αυτήν. Συγνώμη αλλά η πράξη επιβαρύνει αυτόν που την έκανε και δεν μας ενδιαφέρει τι φάντασμα είδε στα λόγια του άλλου έτσι ώστε να τον προκαλέσει να προβεί σε βία. Δεν μας ενδιαφέρει το γιατί και το πως την είδε αλλιώς. 6
babality Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Φυσικά και δεν είναι ρητορική μίσους. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι βλακεία του κατέβει. Αν η άποψη κάποιου υποκινεί βία σε κάποιον άλλο, τότε ο κάποιος άλλος καλύτερα να πάει να εγκλειστεί. οι παπαδες ξερουν οτι ζουν σε κοινωνια απο προβατα ή οχι? εχουν λοιπον ευθυνη ή οχι? οποτε να εγκλειστουν ολοι οι πιστοι? οταν λεει ο παπας καψτε ολους του gay ειναι ή δεν ειναι? Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από babality
cabdik Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Ρε παιδια.. .μια μονο απορια εχω....!!! για ολα τα αλλα που λετε σορρυ αλλα καρφι δε μου καιγεται..........!!! υπαρχει τετοιος ορος ..., "Λανθανων Σεξισμος"...? τι ακριβως σημαινει? σπαω το κεφαλι μου................................. 1
HALF EVIL Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, cabdik είπε Ρε παιδια.. .μια μονο απορια εχω....!!! για ολα τα αλλα που λετε σορρυ αλλα καρφι δε μου καιγεται..........!!! υπαρχει τετοιος ορος ..., "Λανθανων Σεξισμος"...? τι ακριβως σημαινει? σπαω το κεφαλι μου................................. Υποβόσκων.
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 9 minutes ago, babality said: οι παπαδες ξερουν οτι ζουν σε κοινωνια απο προβατα ή οχι? εχουν λοιπον ευθυνη ή οχι? οποτε να εγκλειστουν ολοι οι πιστοι? οταν λεει ο παπας καψτε ολους του gay ειναι ή δεν ειναι? Το «κάψτε» δηλώνει προσταγή/παρακίνηση. Παύει να είναι «άποψη». Μιλάμε για την ελευθερία της έκφρασης εδώ, δηλαδή για την ελευθερία του να έχεις και να διαδίδεις όποια άποψη θέλεις. Αν ο Α πει «οι λαθραίοι είναι ποντίκια που έρχονται να μας πάρουν τις δουλειές» και ο Β καταλάβει «πάμε Ομόνοια να σφάξουμε λαθραίους», ναι ο δεύτερος πρέπει να εγκλειστεί. 3
babality Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Malthador είπε Το «κάψτε» δηλώνει προσταγή/παρακίνηση. Παύει να είναι «άποψη». Μιλάμε για την ελευθερία της έκφρασης εδώ, δηλαδή για την ελευθερία του να έχεις και να διαδίδεις όποια άποψη θέλεις. Αν ο Α πει «οι λαθραίοι είναι ποντίκια που έρχονται να μας πάρουν τις δουλειές» και ο Β καταλάβει «πάμε Ομόνοια να σφάξουμε λαθραίους», ναι ο δεύτερος πρέπει να εγκλειστεί. απο αυτα που σου λεω εδω και 3-4 posts απαντας επιλεκτικα.
johnieXoX Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Το «κάψτε» δηλώνει προσταγή/παρακίνηση. Παύει να είναι «άποψη». Μιλάμε για την ελευθερία της έκφρασης εδώ, δηλαδή για την ελευθερία του να έχεις και να διαδίδεις όποια άποψη θέλεις. Αν ο Α πει «οι λαθραίοι είναι ποντίκια που έρχονται να μας πάρουν τις δουλειές» και ο Β καταλάβει «πάμε Ομόνοια να σφάξουμε λαθραίους», ναι ο δεύτερος πρέπει να εγκλειστεί. Ακόμα και όταν τα ποντίκια τα σκοτώνουμε?
Lelouch Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Οχι, όχι και πάλι όχι. Με την ίδια λογική καλά κάνουν οι βιαστές και βιάζουν τις γυναίκες που είναι προκλητικά ντυμένες γιατί...υποκινούν βία χωρίς να αναφερθούν σε αυτήν. Συγνώμη αλλά η πράξη επιβαρύνει αυτόν που την έκανε και δεν μας ενδιαφέρει τι φάντασμα είδε στα λόγια του άλλου έτσι ώστε να τον προκαλέσει να προβεί σε βία. Δεν μας ενδιαφέρει το γιατί και το πως την είδε αλλιώς. Πολύ σωστός.
cabdik Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Υποβόσκων. μονο........., υπο... βοσκων....??? αφου καταφερνουμε και γραφουμε κατεβατα για φιλολογικες αερο-ωρολογιες....., τι να σχολιασω...??? Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από cabdik
Προτεινόμενες αναρτήσεις