Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω η alt-right αφρόκρεμα έχει βρει στέγη εδώ μέσα, ε;
Συνεχίστε ορισμένοι το ξέρασμα. Μη σας το χαλάω.

• Sad 1
  • Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, l337 είπε

Βλέπω η alt-right αφρόκρεμα έχει βρει στέγη εδώ μέσα, ε;
Συνεχίστε ορισμένοι το ξέρασμα. Μη σας το χαλάω.

μάθαμε και το αλτραιτ; σκεφτείτε καλύτερα το ποιοι ανέδειξαν άτομα σαν τον τραμπ (ή καλύτερα έστρεψαν τον κόσμο προς τα κει)  και ίσως κατανοήσετε το κακό που κάνει η όποια ακραία ιδέα 

φαντάσματα παντού.. 

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

μάθαμε και το αλτραιτ; σκεφτείτε καλύτερα το ποιοι ανέδειξαν άτομα σαν τον τραμπ (ή καλύτερα έστρεψαν τον κόσμο προς τα κει)  και ίσως κατανοήσετε το κακό που κάνει η όποια ακραία ιδέα 

φαντάσματα παντού.. 

Κάτι λενε για μια μύγα. Μάλλον έχουν δίκιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, l337 είπε

Κάτι λενε για μια μύγα. Μάλλον έχουν δίκιο.

τέλειο επιχείρημα

ξέρω ότι μπορεί να πετάξει κανείς bsod    όταν δεν μπορεί να κατατάξει τον συνομιλητή του στα καλουπάκια που του έχουν μάθει ότι μπαίνουν όλα τα ανθρωπάκια (οπότε τον βάζει στο αντίθετο, μιας και με έχουν αποκαλέσει και το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες εσύ), αλλά καμιά φορά συμβαίνει και αυτό

εγώ πάντως μην ανησυχείς δεν έχω τέτοια προβλήματα, έχω περισσότερα καλουπάκια στο δικό μου μυαλό, καταλαβαίνω πάντα με τι έχω να κάνω 😉

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

τέλειο επιχείρημα

ξέρω ότι μπορεί να πετάξει κανείς bsod όταν δεν μπορεί να κατατάξει τον συνομιλητή του στα καλουπάκια που του έχουν μάθει ότι μπαίνουν όλα τα ανθρωπάκια, αλλά καμιά φορά συμβαίνει και αυτό

εγώ πάντως μην ανησυχείς δεν έχω τέτοια προβλήματα, έχω περισσότερα καλουπάκια στο δικό μου μυαλό 😉

Δεν θα σου κάνω την χάρη :)

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pontez2 είπε

Δεν ειναι ανάγκη να μιλήσει για βία ο άλλος. Μπορει να υποκινήσει τη βία χωρίς να αναφερθεί σε αυτή.

Οχι, όχι και πάλι όχι. Με την ίδια λογική καλά κάνουν οι βιαστές και βιάζουν τις γυναίκες που είναι προκλητικά ντυμένες γιατί...υποκινούν βία χωρίς να αναφερθούν σε αυτήν. Συγνώμη αλλά η πράξη επιβαρύνει αυτόν που την έκανε και δεν μας ενδιαφέρει τι φάντασμα είδε στα λόγια του άλλου έτσι ώστε να τον προκαλέσει να προβεί σε βία. Δεν μας ενδιαφέρει το γιατί και το πως την είδε αλλιώς.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Φυσικά και δεν είναι ρητορική μίσους. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι βλακεία του κατέβει. Αν η άποψη κάποιου υποκινεί βία σε κάποιον άλλο, τότε ο κάποιος άλλος καλύτερα να πάει να εγκλειστεί.

οι παπαδες ξερουν οτι ζουν σε κοινωνια απο προβατα ή οχι? εχουν λοιπον ευθυνη ή οχι? οποτε να εγκλειστουν ολοι οι πιστοι?

οταν λεει ο παπας καψτε ολους του gay ειναι ή δεν ειναι?

Επεξ/σία από babality
Δημοσ.

Ρε παιδια.. .μια μονο απορια  εχω....!!!  για ολα τα αλλα που λετε σορρυ αλλα καρφι δε μου καιγεται..........!!! 

υπαρχει τετοιος ορος ...,   "Λανθανων Σεξισμος"...?   τι ακριβως σημαινει?     σπαω το κεφαλι μου.................................

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cabdik είπε

Ρε παιδια.. .μια μονο απορια  εχω....!!!  για ολα τα αλλα που λετε σορρυ αλλα καρφι δε μου καιγεται..........!!! 

υπαρχει τετοιος ορος ...,   "Λανθανων Σεξισμος"...?   τι ακριβως σημαινει?     σπαω το κεφαλι μου.................................

Υποβόσκων. :D

• Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, babality said:

οι παπαδες ξερουν οτι ζουν σε κοινωνια απο προβατα ή οχι? εχουν λοιπον ευθυνη ή οχι? οποτε να εγκλειστουν ολοι οι πιστοι?

οταν λεει ο παπας καψτε ολους του gay ειναι ή δεν ειναι?

Το «κάψτε» δηλώνει προσταγή/παρακίνηση. Παύει να είναι «άποψη».

Μιλάμε για την ελευθερία της έκφρασης εδώ, δηλαδή για την ελευθερία του να έχεις και να διαδίδεις όποια άποψη θέλεις.

Αν ο Α πει «οι λαθραίοι είναι ποντίκια που έρχονται να μας πάρουν τις δουλειές» και ο Β καταλάβει «πάμε Ομόνοια να σφάξουμε λαθραίους», ναι ο δεύτερος πρέπει να εγκλειστεί.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Μιλάμε για την ελευθερία της έκφρασης εδώ, δηλαδή για την ελευθερία του να έχεις και να διαδίδεις όποια άποψη θέλεις.

Αν ο Α πει «οι λαθραίοι είναι ποντίκια που έρχονται να μας πάρουν τις δουλειές» και ο Β καταλάβει «πάμε Ομόνοια να σφάξουμε λαθραίους», ναι ο δεύτερος πρέπει να εγκλειστεί.

απο αυτα που σου λεω εδω και 3-4 posts απαντας επιλεκτικα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ακόμα και όταν τα ποντίκια τα σκοτώνουμε? 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Οχι, όχι και πάλι όχι. Με την ίδια λογική καλά κάνουν οι βιαστές και βιάζουν τις γυναίκες που είναι προκλητικά ντυμένες γιατί...υποκινούν βία χωρίς να αναφερθούν σε αυτήν. Συγνώμη αλλά η πράξη επιβαρύνει αυτόν που την έκανε και δεν μας ενδιαφέρει τι φάντασμα είδε στα λόγια του άλλου έτσι ώστε να τον προκαλέσει να προβεί σε βία. Δεν μας ενδιαφέρει το γιατί και το πως την είδε αλλιώς.

Πολύ σωστός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Υποβόσκων. :D

μονο.........,     υπο... βοσκων....???  :P :D

αφου καταφερνουμε και γραφουμε κατεβατα για φιλολογικες αερο-ωρολογιες....., τι να σχολιασω...???  

Επεξ/σία από cabdik
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...