TSELIOSTHEBEST Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σας, Έχω το εξής πρόβλημα με το SpeedPort Plus της Cosmote. Προσπαθώ εδώ και πάρα πολλές μέρες να καταφέρω να κάνω forward την 21 για να μπορώ να στήσω έναν ftp server στον σταθερό μου υπολογιστή. Έχω πάρει μέσω του noip στατική ddns.net διεύθυνση την έχω περάσει στο ρούτερ όλα καλά ως εδώ. Το ρούτερ μπορώ να το δω μέσω εξωτερικού δικτύου (πχ 4G τηλεφώνου) και στα διάφορα σάιτ για έλεγχο αν μία πόρτα είναι ανοιχτή βρίσκει την 80 ως ανοιχτή. Οποιαδήποτε άλλη και να έχω δοκιμάσει να ανοίξω την χτυπάει ως κλειστή. Έχω στήσει TeamSpeak Server με την 9987 δουλεύει ρολόι μπορώ να συνδεθώ αλλά και αυτήν την χτυπάει ως κλειστή όποιο σάιτ και να κ΄νω έλεγχο αν είναι ανοιχτή. Επίσης θέλω να ανοίξω και την 3389 που είναι για το Remote Desktop αλλά ούτε αυτό λειτουργεί και έχω φτάσει σε σημείο απελπισίας. Σε επικοινωνία που είχα με την τεχνική υποστήριξη του ΟΤΕ τους ζήτησα να ανοίξουν οι ίδιοι την 21, την άνοιξαν αλλά μου λένε δεν την βλεπουν ανοιχτή. Όμως η εφαρμογή (FileZilla Server) έτρεχε κανονικά. Μέσω δικτύου μπορώ να μπω τοπικά αλλά το θέμα μου δεν είναι για τοπική σύνδεση αλλά μέσω διαδικτύου. Να τονίσω ότι έχω κλείσει την επαυξημένη ασφάλεια μέσω του ps.otenet.gr. Όποιος έχει καταφέρει να ανοίξει κάποια θύρα και να λειτουργεί παρακαλώ ας απαντήσει .
JeSter_D Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δοκίμασε να αλλάξεις πόρτα στο σέρβερ καλύτερα παρά να παλεύεις να ανοίξεις την 21. Αν δεν κάνω λάθος την μπλοκάρει ο ISP για λόγους ασφάλειας
TSELIOSTHEBEST Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δωσε λιγακι οδηγιες γιατι οτι εχω βρει στο ιντερνετ δεν εχει λυσει το προβλημα 😋
napotaxia Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν εισαι ο μονος που εχει το ιδιο προβλημα . πηρα τηλεφωνο τον οτε και την πρωτη μερα προσπαθησε ενας τεχνικος να το κανει και δεν τα καταφερε και την επομενη μερα με πηραν ξανα ενας αλλος τεχνικος και ουτε αυτος τα καταφερε και μου ειπαν οτι μπορει να αλλαξουν το ρουτερ μηπως φταιει αυτο . καναμε ολες τις παραμετρους για να ανοιξει η πορτα και δεν τα καταφερναμε . βγαζει δεξια επανω ενακουτακι κιτρινο με ενα θαυμαστικο . και τωρα περιμενω να δω τι θα γινει . εγω ειμαι uploader σε καναλια και με διχνει συνεχεια no connectable εδω και 6 μηνες και τωρα πηρα χαμπαρι γιατι μου κανανε παρατηρηση απο τα καναλια. εσυ εβγαλες ακρη ??οπως βλεπεις τα εχω δοκιμασει ολα....δεν γινεται τιποτα Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από napotaxia
spyderrp7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Τελικά βρήκες λύση; Κι εγώ το ψάχνω και δεν μπορώ να μπω στο FTPS από το internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα