Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christospvl είπε

Προσωπικα δεν τον εκραξα απλα μου φανηκε περιεργο..δικιο ειχε κι ολας σε αυτο που ειπε.. για τα dell δε ξερω απο φιλαρακια π εχουν dell τα εχουν τουλαχιστον 7 χρονια και δεν εχουν παθει μια εκτος απο τις φυσιολογικες φθορες.. δε ξερω ισως εγω ειμαι ατυχος.. παντως σου λεω στον 1 χρονο και τα 2 καηκαν με καρτα γραφικων.. και δεν ηταν οτι δε το προσεχα..ειδικη βαση , ποτε στα ποδια μου, αλλαγη παστας και καθαρισμα εσωτερικο με γαντι.. δε ξερω τι πηγε στραβα..

Πολλα lenovo ειχαν built in battery που επρεπε να απενεργοποιηθει απο το bios πριν ανοιχτουνε

Before replacing any FRU, ensure that you have disabled the built-in battery.

For Windows 10, disable Fast Startup before disabling the built-in battery.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mozozozo1 είπε

Πολλα lenovo ειχαν built in battery που επρεπε να απενεργοποιηθει απο το bios πριν ανοιχτουνε

Before replacing any FRU, ensure that you have disabled the built-in battery.

For Windows 10, disable Fast Startup before disabling the built-in battery.

Αδερφε μου το ειχα διαβασει και παντα προσεχα...σου λεω αυτο εγινε καθαρα λογω κακης ποιτητας υλικων που χρησιμοποιηθηκαν για να κολλησουν τη καρτα γραφικων πανω.. και ισως και λογω προστατευτικης παστας που βαζουν για να μην υπερθερμανθει.. και συγκεκριμενα το διαβασα και σε ενα αρθρο για τη καρτα γραφικων που καηκε οτι ηταν ελλατωματικη σαν καρτα γραφικων..συνεπως lenovo γιατι πας και βαζεις μεσα οτι να ναι? Δε λεω συμφερει να παρεις λαπτοπακι 250 ευρω καινουργιο και με καλα specs ομως αξιζει αν σου καει σε 1 χρονο?? και ξερεις που καταλαβα οτι δε φταιω? Οταν εκανα reflow και εφτιαξε και χαλασε μετα απο κατι μηνες ξανα...

3 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

Ποτε ξανα VW... Θα υπαρχουν αυτοι που συμφωνουν και αυτοι που διαφωνουν.

Ποτε ξανα AMD...

Ποτε ξανα Yamaha...

Ποτε ξανα LG...

Ποτε ξανα Apple...

Και παει λεγοντας...

---

Εμενα ποτε δεν μου εκανε προβλημα Lenovo. Ουτε LG (που ολος ο κοσμος κραζει).

---

Η απαντηση στο ποστ σου φιλε μου, απο εμενα προσωπικα, ειναι "Εννοειται ξανα Lenovo"

(Φιλικα παντα ε!)

Προφανως αν καποιος θελει Lenovo ας παρει..για μενα προσωπικα λεω..και δωρο να μου το εκαναν δε το ηθελα.. Γιατι και μονο η ξενερα που τρως οταν καιγεται και σε αφηνει σε μια περιοδο που το χρειαζεσαι αρκει για να ξενερωσεις το κερατο σου :P Δε το εχω ξαναπει αυτο το ποτε ξανα παρα μονο για λαπτοπ lenovo...ΚΑΙ TURBOX ΒΕΒΑΙΩΣ

4 ώρες πριν, cobrasteel είπε

Όλες οι εταιρίες βγάζουν οικονομικά και επαγγελματικά μοντέλα. Στα οικονομικά είναι γνωστό για την χάλια κατασκευή. Εάν σου έχει τύχει σε επαγγελματική σειρά τέτοιο πρόβλημα πες το μας να ξέρουμε πια είναι 

Δε ξερω παντως κατα τη ταπεινη μου αποψη πιστευω θα επρεπε να χαμηλωσουν τα specs και να αυξησουν τη ποιοτητα..οχι να πουλας οικονομικα λαπτοπ που καιγονται..η κοπελα μου εχει ενα dell οικονομικη σειρα το χε παρει φθηνα και ενω εχει μεν core 2 duo και δεν ειναι καλος εχουν περασει 7 χρονια και τωρα αρχισε λιγο να κολλαει και δεν εχει καν SSD...ομως σαν μαρκα η Dell δε παιζεται.. Μπορει βεβαια να ημουν ατυχος 2 φορες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, christospvl είπε

... στον 1 χρονο και τα 2 καηκαν με καρτα γραφικων.. και δεν ηταν οτι δε το προσεχα..ειδικη βαση , ποτε στα ποδια μου, αλλαγη παστας και καθαρισμα εσωτερικο με γαντι.. δε ξερω τι πηγε στραβα..

Τώρα για το καθάρισμα εσωτερικά σε laptop με γάντι δεν θα σχολιάσω, αλλά έχω μια ερώτηση. Τα laptop μήπως είχαν nVidia 8400/8600 πάνω?

Επεξ/σία από sv398
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sv398 είπε

Τώρα για το καθάρισμα εσωτερικά σε laptop με γάντι δεν θα σχολιάσω, αλλά έχω μια ερώτηση. Τα laptop μήπως είχαν nVidia 8400/8600 πάνω?

Νομίζω GeForce 920m είχαν 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, christospvl είπε

Νομίζω GeForce 920m είχαν 

Για τις 9xxm δεν έχω ακούσει κάτι (ούτε έχω εμπειρία), οπότε ΟΚ. Οι 8400/8600 πάντως, τέσσερα laptop που είχαμε σπίτι (από 3 εταιρίες) τα έφτυσαν και τα τέσσερα και θέλανε reballing.

ΥΓ: Τι διάολο καθάριζες με γάντι εσωτερικά σε laptop (με συγχωρείς αλλά μου φαίνεται λίγο απίστευτο).

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sv398 είπε

Για τις 9xxm δεν έχω ακούσει κάτι (ούτε έχω εμπειρία), οπότε ΟΚ. Οι 8400/8600 πάντως, τέσσερα laptop που είχαμε σπίτι (από 3 εταιρίες) τα έφτυσαν και τα τέσσερα και θέλανε reballing.

ΥΓ: Τι διάολο καθάριζες με γάντι εσωτερικά σε laptop (με συγχωρείς αλλά μου φαίνεται λίγο απίστευτο).

Nαι γενικως εβγαλε μια ελλατωματικη παρτιδα.. Γαντι παντα φοραω για να αποφυγω στατικο ηλεκτρισμο.. οχι οτι γινεται ποτε αλλα δε ξερεις.. μου χει μεινει απο την αρχη οταν ειχα πρωτοξεκινησει να καθαριζω λαπτοπ και τετοια..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christospvl είπε

Αδερφε μου το ειχα διαβασει και παντα προσεχα...σου λεω αυτο εγινε καθαρα λογω κακης ποιτητας υλικων που χρησιμοποιηθηκαν για να κολλησουν τη καρτα γραφικων πανω.. και ισως και λογω προστατευτικης παστας που βαζουν για να μην υπερθερμανθει.. και συγκεκριμενα το διαβασα και σε ενα αρθρο για τη καρτα γραφικων που καηκε οτι ηταν ελλατωματικη σαν καρτα γραφικων..συνεπως lenovo γιατι πας και βαζεις μεσα οτι να ναι? Δε λεω συμφερει να παρεις λαπτοπακι 250 ευρω καινουργιο και με καλα specs ομως αξιζει αν σου καει σε 1 χρονο?? και ξερεις που καταλαβα οτι δε φταιω? Οταν εκανα reflow και εφτιαξε και χαλασε μετα απο κατι μηνες ξανα...

Προφανως αν καποιος θελει Lenovo ας παρει..για μενα προσωπικα λεω..και δωρο να μου το εκαναν δε το ηθελα.. Γιατι και μονο η ξενερα που τρως οταν καιγεται και σε αφηνει σε μια περιοδο που το χρειαζεσαι αρκει για να ξενερωσεις το κερατο σου :P Δε το εχω ξαναπει αυτο το ποτε ξανα παρα μονο για λαπτοπ lenovo...ΚΑΙ TURBOX ΒΕΒΑΙΩΣ

Δε ξερω παντως κατα τη ταπεινη μου αποψη πιστευω θα επρεπε να χαμηλωσουν τα specs και να αυξησουν τη ποιοτητα..οχι να πουλας οικονομικα λαπτοπ που καιγονται..η κοπελα μου εχει ενα dell οικονομικη σειρα το χε παρει φθηνα και ενω εχει μεν core 2 duo και δεν ειναι καλος εχουν περασει 7 χρονια και τωρα αρχισε λιγο να κολλαει και δεν εχει καν SSD...ομως σαν μαρκα η Dell δε παιζεται.. Μπορει βεβαια να ημουν ατυχος 2 φορες

Κατάλαβα τι θέλεις να πεις όπως και την απογοήτευση σου. Στο τέλος παίζει μεγάλο ρόλο τι χρήση κάνεις στο κάθε λαπτοπ. Προσωπικά έχω ασχοληθεί πολύ με Lenovo ThinkPad T series και X series και μπορώ να πω όπως και πολλοί τεχνικοί γνωστοί ότι είναι αθάνατα μηχανήματα. Επίσης Dell latitude και Precision σκληρό πυρηνικά μηχανήματα. Από την άλλη έχω κακή εμπειρία στην επαγγελματική σειρά της HP Elitebook αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι, απλά έχει χάσει στα μάτια μου την αξιοπιστία. Πολύ κόσμος τα θεωρεί απίστευτα. Όλα είναι προσωπικής εμπειρίας όπως έτυχε και σε εσένα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα από μένα,

Γράφω από το Lenovo B590 που με συντροφεύει αδιάλειπτα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το έχω λιώσει στη δουλειά από το Μάιο του 14 που αγοράστηκε.

Φυσικά κάθε χρόνο τέτοια εποχή καθαρίζω τη σκόνη από την ψύκτρα του.

Πείτε μου πόσοι από σας που έχετε καμμένα λάπτοπ ανεξαρτήτως μάρκας τα καθαρίσατε έστω μία φορά.

Πείτε μου επίσης πόσοι από σας καπνίζετε την ώρα που δουλεύει το λάπτοπ.

Το κάπνισμα δεν κάνει κακό μόνο στους ανθρώπους, κάνει και στους υπολογιστές, καθώς η σκόνη που συσσωρεύεται στην ψύκτρα ανακατεύεται με την πίσσα του καπνού και κολλάει στα πτερύγια της ψύκτρας.

Τότε ο μόνος τρόπος να καθαριστεί είναι λύσιμο και καθάρισμα με βούρτσα ή πινέλο.

Οι τεχνικοί το γνωρίζουν πολύ καλά.

Επεξ/σία από giorgoslouk
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

To name σου το ειδες? :)

Το όνομα του πρέπει να το δεις σε συνάρτηση με τη φωτογραφία του για να καταλάβεις τι έπαθε το 2014 η Lenovo. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, christospvl είπε

Nαι γενικως εβγαλε μια ελλατωματικη παρτιδα.. Γαντι παντα φοραω για να αποφυγω στατικο ηλεκτρισμο.. οχι οτι γινεται ποτε αλλα δε ξερεις.. μου χει μεινει απο την αρχη οταν ειχα πρωτοξεκινησει να καθαριζω λαπτοπ και τετοια..

Γαντάκια latex μιας χρήσης ή τα ειδικά γάντια για ESD; Αν το πρώτο, παίζει να φταίει το γαντακι για τις απώλειες. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, kifinas είπε

Γαντάκια latex μιας χρήσης ή τα ειδικά γάντια για ESD; Αν το πρώτο, παίζει να φταίει το γαντακι για τις απώλειες. 

Αντιστατικά (τα λατέξ δε βολεύουν αφήνουν μια βλακεια στο χέρι μετά) 

Δημοσ.

Εγώ 1 Lenovo 13.3" στα 3.5 Χρόνια άρχισε να χαλάει η κάρτα γραφικών καθώς αλλάζει χρώματα η οθόνη μόνη της. Ενα αλλο Lenovo εντός εγγύησης, 900 ευρω το πήρα. Ειχε πρόβλημα στην ψύξη, το έφτιαξαν, κάηκαν απειρα pixel, μου αλλαξαν οθόνη. Τώρα έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο. Το στέλνω στο service πάλι, κάνουν format Και Το στέλνουν πίσω ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τώρα ανέβασα video στο YouTube με το πρόβλημα Και Το ξαναστελνω στο service. Προσπαθούν τα παιδιά στο service, δε λέω, αλλά πιστεύω πως η Lenovo στην προσπάθεια να κρατήσει τις τιμές χαμηλά, ρίχνει αρκετά  την ποιότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...