timk Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 H γνωστή κατασκευάστρια υπολογιστών ανακοίνωσε μία νέα σειρά notebooks που υπόσχεται επιχειρησιακής-κλάσης χαρακτηριστικά και ασφάλεια σε ένα «κομψό περιτύλιγμα». Οι φορητοί υπολογιστές ThinkBook 13s και ThinkBook 14s διαθέτουν «dedicated» πλήκτρα για Skype, αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων και TPM 2.0 (Trusted Platform Module) καθώς και webcams που διαθέτουν «κλείστρο ασφαλείας» όταν δεν χρησιμοποιούνται. Και οι δύο φορητοί υπολογιστές ενσωματώνουν 8ης γενιάς επεξεργαστές Core (μέχρι και Core i7) και μπορούν να εξοπλιστούν με έως και 16GB RAM καθώς και με SSD χωρητικότητας έως και 512GB. Επίσης διαθέτουν διακριτό επεξεργαστή γραφικών τύπου Radeon 540X (στο ThinkBook 14s συμπεριλαμβάνεται στον στάνταρντ εξοπλισμό, ενώ στην φθηνότερη έκδοση του ThinkBook 13s υπάρχουν γραφικά Intel HD). Να αναφέρουμε ότι το μοντέλο με την οθόνη των 13 ιντσών στην οικονομικότερη έκδοση του διαθέτει 4GB RAM ενώ το μοντέλο με την 14 ιντσών οθόνη διαθέτει 8GB RAM. Οι δύο νέοι φορητοί υπολογιστές της Lenovo έχουν πολύ μικρά περιθώρια γύρω από τις οθόνες και είναι αρκετά λεπτοί, με πάχος περίπου 1,65cm. Παράλληλα με τη νέα σειρά φορητών υπολογιστών ThinkBook, η Lenovo παρουσίασε και το αναβαθμισμένο 15 ιντσών ThinkPad X1 Extreme που εξοπλίζεται με 9ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core και με διακριτό επεξεργαστή γραφικών τύπου GeForce GTX 1650 Max-Q. Επίσης διαθέτει μία πιο φωτεινή οθόνη αφής ανάλυσης 4K OLED (προαιρετική) και σύστημα ήχου με υποστήριξη Dolby Atmos. Η Lenovo ανακοίνωσε ότι οι τιμές για το ThinkBook 13s θα ξεκινούν στις ΗΠΑ από τα $729 και οι τιμές για το ThinkBook 14s θα ξεκινούν από τα $749. Engadget View full article
mozozozo1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Τσιτατο Παιζει μπαλα με LG Φημες λενε οτι ειχε τον 10nm intel-ιανό Παλι καλα μου της εμεινε ενας φιλος της intel,η microsoft
christospvl Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Πότε ξανα Lenovo.. Οι κολλήσεις σε επεξεργαστές χάλια και άπαξ και πιάσει κανα 70αρι λιωσαν όλα.. Οποτε καλή είδηση για όποιον θέλει να πετάξει χρήμα 1
kalmik Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, christospvl είπε Πότε ξανα Lenovo.. Οι κολλήσεις σε επεξεργαστές χάλια και άπαξ και πιάσει κανα 70αρι λιωσαν όλα.. Οποτε καλή είδηση για όποιον θέλει να πετάξει χρήμα Mόνον σειρά T που είναι για μια ζωή. Έχω στην οικογένεια Τ410, Τ420, Τ430, Τ450* και δουλεύουν όλα. Μαύρα σκυλιά... 3 1
cobrasteel Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 42 λεπτά πριν, christospvl είπε Πότε ξανα Lenovo.. Οι κολλήσεις σε επεξεργαστές χάλια και άπαξ και πιάσει κανα 70αρι λιωσαν όλα.. Οποτε καλή είδηση για όποιον θέλει να πετάξει χρήμα Όλες οι εταιρίες βγάζουν οικονομικά και επαγγελματικά μοντέλα. Στα οικονομικά είναι γνωστό για την χάλια κατασκευή. Εάν σου έχει τύχει σε επαγγελματική σειρά τέτοιο πρόβλημα πες το μας να ξέρουμε πια είναι 1
Acrobatis7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 52 λεπτά πριν, christospvl είπε Πότε ξανα Lenovo.. Οι κολλήσεις σε επεξεργαστές χάλια και άπαξ και πιάσει κανα 70αρι λιωσαν όλα.. Οποτε καλή είδηση για όποιον θέλει να πετάξει χρήμα Ποτε ξανα VW... Θα υπαρχουν αυτοι που συμφωνουν και αυτοι που διαφωνουν. Ποτε ξανα AMD... Ποτε ξανα Yamaha... Ποτε ξανα LG... Ποτε ξανα Apple... Και παει λεγοντας... --- Εμενα ποτε δεν μου εκανε προβλημα Lenovo. Ουτε LG (που ολος ο κοσμος κραζει). --- Η απαντηση στο ποστ σου φιλε μου, απο εμενα προσωπικα, ειναι "Εννοειται ξανα Lenovo" (Φιλικα παντα ε!) 5
ethereum Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, christospvl είπε Πότε ξανα Lenovo.. Οι κολλήσεις σε επεξεργαστές χάλια και άπαξ και πιάσει κανα 70αρι λιωσαν όλα.. Οποτε καλή είδηση για όποιον θέλει να πετάξει χρήμα εγώ απορώ πως τα αγοράζουν , μόνο για εταιρικό αν στο δίνουν , άσε τα θερμικά τους που είναι χάλια , για business laptop μόνο Dell ή HP Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από ethereum 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, christospvl είπε Πότε ξανα Lenovo.. Οι κολλήσεις σε επεξεργαστές χάλια και άπαξ και πιάσει κανα 70αρι λιωσαν όλα.. Οποτε καλή είδηση για όποιον θέλει να πετάξει χρήμα συμφωνώ και επαυξάνω! Έχω τεράστιες εμπειρίες, δεν θα επεκταθώ παραπάνω από το 2014 ,...όποιος καεί από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι
Acrobatis7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, lenovo2014 είπε συμφωνώ και επαυξάνω! Έχω τεράστιες εμπειρίες, δεν θα επεκταθώ παραπάνω από το 2014 ,...όποιος καεί από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι To name σου το ειδες? Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από Acrobatis7
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Acrobatis7 είπε To name σου το ειδες? Εσύ το είδες?
Acrobatis7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, lenovo2014 είπε Εσύ το είδες? Εχεις λαγο? Εχει ουρα? --- Τεσπα....
christospvl Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, ethereum είπε εγώ απορώ πως τα αγοράζουν , μόνο για εταιρικό αν στο δίνουν , άσχημα , αναξιόπιστα , προβληματικά , άσε τα θερμικά τους που είναι χάλια , για business laptop μόνο Dell ή HP Ελα ντε και γω μόνο HP Dell..δυο λενοβο είχα στον 1 χρόνο κάηκε η κάρτα γραφικών και Στα 2...τυχαίο? Μόλις τώρα, Acrobatis7 είπε Εχεις λαγο? Εχει ουρα? --- Τεσπα.... Δε ξέρω αν τρολλαρει ή αν το όνομα προήλθε επειδή όντως είχε τραυματική εμπειρία α αχαχαχα
Acrobatis7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, christospvl είπε Ελα ντε και γω μόνο HP Dell..δυο λενοβο είχα στον 1 χρόνο κάηκε η κάρτα γραφικών και Στα 2...τυχαίο? Δε ξέρω αν τρολλαρει ή αν το όνομα προήλθε επειδή όντως είχε τραυματική εμπειρία α αχαχαχα Δεν θα ασχοληθω αλλο με τον Lenovo2014 που κραζει τα lenovo.... Ειναι σαν να εχω ονομα Honda2000 και να γραφω "Ποτε ξανα Honda" Αλλα, οπως ειπα και πριν. Τραυματικες εμπειριες απο παντου. Συμφωνω στα Dell. Φοβερα μηχανηματα και ακομα φοβεροτερο service. Για τα HP δεν εχω αποψη. Για μενα -- Λαχειο ειναι ολα! Απλα μειωνεις τις πιθανοτητες κατι να παει στραβα με ονοματα οπως η Dell.
jozef Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε Δεν θα ασχοληθω αλλο με τον Lenovo2014 που κραζει τα lenovo.... Ειναι σαν να εχω ονομα Honda2000 και να γραφω "Ποτε ξανα Honda" Αλλα, οπως ειπα και πριν. Τραυματικες εμπειριες απο παντου. Συμφωνω στα Dell. Φοβερα μηχανηματα και ακομα φοβεροτερο service. Για τα HP δεν εχω αποψη. Για μενα -- Λαχειο ειναι ολα! Απλα μειωνεις τις πιθανοτητες κατι να παει στραβα με ονοματα οπως η Dell. Οι εμπειρίες και οι γνώμες αλλάζουν. Αν κάποιος ήταν υπερευχαριστημένος με τα Lenovo το 2014 και διάλεξε τότε αυτό το nickname, δε σημαίνει ότι πρέπει να παραμένει ευχαριστημένος και να τα υποστηρίζει το 2019. Κι εγώ το 2003 που πήρα το πρώτο μου laptop θεωρούσα τα Toshiba τα καλύτερα της αγοράς. Θα έπρεπε να τα υποστηρίζω μέχρι και σήμερα που η ποιότητα έχει κάνει ελεύθερη πτώση; Όσο για τη Dell που λες, σε πληροφορώ ότι κι αυτή έχει τις αστοχίες της. Δουλεύω σε εταιρεία πληροφορικής και το 90% των υπολογιστών μας είναι Dell Latitude. Μέσα στο 2019 έχουμε πάρει 4 καινούρια Latitude τα οποία και τα 4 παρουσίασαν πρόβλημα με τη μητρική και χρειάστηκε αντικατάσταση. Αντίθετα με Thinkpad (που είναι το υπολοιπο 10%) δεν έχουμε αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. 1
christospvl Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 39 λεπτά πριν, jozef είπε Οι εμπειρίες και οι γνώμες αλλάζουν. Αν κάποιος ήταν υπερευχαριστημένος με τα Lenovo το 2014 και διάλεξε τότε αυτό το nickname, δε σημαίνει ότι πρέπει να παραμένει ευχαριστημένος και να τα υποστηρίζει το 2019. Κι εγώ το 2003 που πήρα το πρώτο μου laptop θεωρούσα τα Toshiba τα καλύτερα της αγοράς. Θα έπρεπε να τα υποστηρίζω μέχρι και σήμερα που η ποιότητα έχει κάνει ελεύθερη πτώση; Όσο για τη Dell που λες, σε πληροφορώ ότι κι αυτή έχει τις αστοχίες της. Δουλεύω σε εταιρεία πληροφορικής και το 90% των υπολογιστών μας είναι Dell Latitude. Μέσα στο 2019 έχουμε πάρει 4 καινούρια Latitude τα οποία και τα 4 παρουσίασαν πρόβλημα με τη μητρική και χρειάστηκε αντικατάσταση. Αντίθετα με Thinkpad (που είναι το υπολοιπο 10%) δεν έχουμε αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Προσωπικα δεν τον εκραξα απλα μου φανηκε περιεργο..δικιο ειχε κι ολας σε αυτο που ειπε.. για τα dell δε ξερω απο φιλαρακια π εχουν dell τα εχουν τουλαχιστον 7 χρονια και δεν εχουν παθει μια εκτος απο τις φυσιολογικες φθορες.. δε ξερω ισως εγω ειμαι ατυχος.. παντως σου λεω στον 1 χρονο και τα 2 καηκαν με καρτα γραφικων.. και δεν ηταν οτι δε το προσεχα..ειδικη βαση , ποτε στα ποδια μου, αλλαγη παστας και καθαρισμα εσωτερικο με γαντι.. δε ξερω τι πηγε στραβα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα