Tzimmys Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Καλημέρα!! Μια πληροφοριακή ερώτηση προκειμένου να καταλάβω την λειτουργία του πράγματος... Κατά διαστήματα, όταν συνδέω τον google λογαριασμό από νέα συσκευή, μου έρχεται μνμ ασφαλείας ότι μία νέα συσκευή συνδέθηκε από αυτήν την ip χρησιμοποιώντας firefox και windows 10. Γκουγλάρωντας από περιέργεια πολλές φορές αυτήν την ip που μου δίνει, άλλες φορές είναι πράγματι κοντά στο μέρος που συνδέθηκα, άλλες είναι σε άλλη πόλη... Η ερώτησή μου είναι αν αυτή η ip μπορεί να οδηγήσει στην ακριβή μου θέση... Και αν θυμάμαι όμως καλά, αυτές οι εξωτερικές ip αλλάζουν ανά σύντομα διαστήματα... Πόσο αξιόπιστες και ακριβείς μπορεί να είναι?
zx1234r Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Γενικά μία ip είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να σε βρει κάποιος γιατί αυτή ταυτίζεται με το μόντεμ σου το οποίο μιλάει με τον πάροχο. Το πόσο ακριβής είναι η τοποθεσία που αναφέρει εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Μπορεί να έχεις βάλει proxy και να αναφέρει άλλη πόλη ή άλλη χώρα, μπορεί να μην έχεις ενεργοποιήσει το location στα windows κτλ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα