melodicpunk Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια. Παω να ανοιξω ενα αρχειο word και μου βγαζει το παρακατω μηνυμα που παραθετω στη φωτογραφια. Για ποιον λογο? το excel ανοιγει κανονικα, το powerpoint δεν το δοκιμασα. Εκανα επανεκκινηση αλλα τιποτα. Οταν δημιουργω νεο αρχειο ειναι ενταξει, τα παλια αρχεια δεν ανοιγουν ομως. Γνωριζει καποιος πως το αντιμετωπιζω? Ευχαριστω! edit: Μολις παω να κλεισω το νεο αρχειο μου βγαζει το ιδιο προβλημα. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από melodicpunk
micos000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Το μήνυμα αναφέρει πρόβλημα στο Fine Reader 10 και όχι στο word. Ή ξανακάνε εγκατάσταση στο fr10 ή κάντο απεγκατάσταση. 1
melodicpunk Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, micos000 είπε Το μήνυμα αναφέρει πρόβλημα στο Fine Reader 10 και όχι στο word. Ή ξανακάνε εγκατάσταση στο fr10 ή κάντο απεγκατάσταση. Σε ευχαριστω πολυ αδερφε, θα το κοιταξω.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Όταν κάνω paste στο word φράσεις από το σημειωματάριο μου τις υπογραμμίζει κόκκινες σαν να είναι λάθος, ενώ δεν είναι. Με δεξί κλικ δεν εμφανίζεται καμία πρόταση από τον ορθογραφικό έλεγχο. Μπορεί η λέξη να είναι η "γάτα" και σβήνω τα δύο τελευταία γράμματα και τα ξαναγράφω μπας και νιώσει αλλά πάλι τα ίδια. Τελικά αναγκάζομαι να σβήσω ολόκληρη την λέξη/πρόταση και να την ξαναγράψω ώστε να μην είναι υπογραμμισμένη και μου την σπάει. Ξέρει κανείς που οφείλεται?
Aris_ Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου πρόσεξες αν η γραμματοσειρά που κάνεις copy είναι ίδια με αυτή που το ξαναγραφείς
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Χμ δεν νομίζω ότι είδα κάποια αλλαγή σε γραμματοσειρά αλλά από το σημειωματάριο δεν περνάνε μορφοποιήσεις νομίζω. Αλλά ακόμα και να πέρναγε άλλη γραμματοσειρά δεν ξέρω γιατί να μπέρδευε τον ορθογραφικό έλεγχο
accipio Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Η επιλεγμένη γλώσσα για το προβληματικό κείμενο είναι τα Ελληνικά; Αυτό φαίνεται στην οριζόντια μπάρα στο κάτω μέρος. Αν είναι π.χ. Αγγλικά, πρέπει να το αλλάξεις στα Ελληνικά (με διπλό κλικ στο "Αγγλικά" και επιλογή των Ελληνικών). Μπορείς να επιλέξεις όλο το κείμενο και να ορίσεις τη γλώσσα αντί να το κάνεις τμηματικά.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Δεν είχα κοιτάξει άμα το αναγνωρίζει σαν λάθος γλώσσα για κάποιο λόγο, και τώρα που πήγα να το αναπαράγω δεν το κάνει. Γενικά δεν το κάνει πάντα, άλλα όταν το ξανακάνει θα το κοιτάξω. Και κάτι άλλο που θυμήθηκα είναι πως η κόκκινη υπογράμμιση δεν γίνεται σε ολόκληρη την λέξη απαραίτητα αλλά σε μέρος της πχ απαραίτητα. Κάπως έτσι
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Τις φράσεις αυτές από που τις παίρνεις; από σελίδες στο ίντερνετ ή τις γράφεις εσύ; Αν δηλαδή γράψεις κάτι στα Ελληνικά και το πάρεις copy-paste κάνει πάλι τα ίδια; Σε τι windows; Η ρύθμιση για τα μη-unicode είναι στα Ελληνικά;
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Είναι φράσεις στο σημειωματάριο που τις πληκτρολογώ εγώ. Νομίζω σε ελληνικές φράσεις μου το έχει κάνει. Win11. Η ρύθμιση αυτή αν θυμάμαι καλά είναι στα ελληνικά. Πριν λίγο μου το έκανε πάλι οπότε πήρα ss. Βλέπετε τα υπογραμμισμένα που είναι ό,τι να'ναι. Το περίεργο είναι ότι τις προηγούμενες μέρες δεν μου το είχε κάνει καθόλου παρότι δοκίμασα να το αναπαράγω με τις ίδιες φράσεις που το είχε κάνει πιο πριν. Επίσης κάτι που μάλλον είναι αξιοσημείωτο. Πολλές φορές κάνοντας paste αυτές τις φράσεις, μου εμφανίζει διάφορες λέξεις υπογραμμισμένες έτσι, αλλά μόνο για κάποια δέκατα του χιλιοστού και μετά φεύγει. Ίσα που προλαβαίνω να τα δω. Απλά καμιά φορά δεν φεύγει και παραμένει αυτό που βλέπετε στο ss.
Crybal Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Σου κανει το ιδιο ειτε το κανεις δεξι κλικ> paste ειτε ctrl+V?
Kthulhou Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου αν πατήσεις F7 ποιο λεξικό φορτώνει για ορθογραφία? ρωτάω επειδή μας έχεις φράσεις μικτές αγγλικά κ ελληνικά
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μου το έκανε πριν λίγο πάλι, και ήταν ξανά σε φράση μικτή, με ελληνικά και αγγλικά: 7 ώρες πριν, Crybal είπε Σου κανει το ιδιο ειτε το κανεις δεξι κλικ> paste ειτε ctrl+V? Με δεξί κλικ υπήρχε μόνο η επιλογή Διατήρηση μόνο κειμένου, και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο 6 ώρες πριν, Kthulhou είπε αν πατήσεις F7 ποιο λεξικό φορτώνει για ορθογραφία? ρωτάω επειδή μας έχεις φράσεις μικτές αγγλικά κ ελληνικά Αφού πάτησα F7 και άνοιξε ο ορθογραφικός έλεγχος, πάτησα πάνω στην ελληνική λέξη και κάτω έλεγε Αγγλικά. Η λέξη που αναγνώριζε ήταν η "οτελέσμ". Αλλά όταν πάτησα και στην άλλη έγραφε "Συγκριτικά" δηλαδή εδώ την αναγνώριζε ολόκληρη, αλλά πάλι λάθος. Επεξ/σία 16 Μαρτίου από cthulhucarbide
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Τι εννοείς? Το ελληνικό λεξικό μια χαρά λειτουργεί, απλά όπως φαίνεται κάποιες φορές μπερδεύεται το word και δεν ξέρει ποιο από τα δύο να χρησιμοποιήσει. Εκτός αν εννοείς να βάλω να υπάρχει μόνο το ελληνικό ή κάτι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα