dterzakis Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, compuholic είπε Ξέρει κανένας μήπως παίξει καμία κάρτοκινητή από Ευρώπη να την χρησιμοποιούμε Ελλάδα και να μας έρχεται φθηνότερα? Γιατί με τις νέες αυξήσεις στην καρτοκινητή με 12€ ελάχιστη ανανέωση και κάθε 2 μήνες το νιώθω ληστεία-νταϊλίκι . Αλλίως σκέφτομαι να καταργήσω το κινητό και να το κάνω τρόπο ζωής - ιδεολογία, πως είναι οι vegan που δεν τρώνε κρέας, εγώ θα ξεκινήσω το κίνημα δεν χρησιμοποιώ κινητό. Σε κανα μήνα θα λέω " 'Εκοψα το κινητό και νιώθω άλλος άνθρωπος, συνάντησα τον Βούδα, βρήκα γκόμενα και νιώθω καλά ". Παιδιά θέλω ιδέες μια buzzword για το πως να ονομάσουμε το κίνημα-χωρίς κινητό😀😀 Η ίδια η ΕΕ αναφέρει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να απαγορευτεί από τους παρόχους. https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_en.htm " Fair use policy - monitoring As part of their fair use policy, your operator can monitor and check your roaming use over a 4 month period. If, during this period, you have spent more time abroad than at home and your roaming usage exceeds your domestic usage, your operator may contact you and ask you to clarify your situation. You will have 14 days to do so. If you continue to spend more time abroad than you do at home and your roaming consumption continues to exceed your domestic usage your operator may start applying a surcharge to your roaming consumption. The surcharges (excluding VAT) are capped as follows: 3.2 cents per minute of voice call made 1 cent per SMS €4.50 per GB of data (cap in 2019) The cap for data will progressively decrease on 1 January each year as follows: €3.50, €3 to €2.50 in 2022. The cap after 2019 may be revised following a review of the wholesale roaming markets in 2019. " Βέβαια και με τα surchargers πιο φτηνά είναι :D. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από dterzakis 2 1
melodicpunk Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 54 λεπτά πριν, giteart είπε Ποιος στέλνει ακόμα μαζικά sms ρε παιδιά έλεος! Μα τι λες? Δεν σου ερχονται εσενα μηνυματα απο υποψηφιους δημαρχους/δημοτικους συμβουλους που σου ευχονται τα δεοντα? 😅
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, garfield39gr είπε Κάτι υπαρχει απλά πρεπει να μπαίνεις και στην χώρα που και που Το προγραμμα που έχω είναι στην 3 UK δίνω £ 54 και έχω ultimate min text and MB και δώρο iPhone xsmax 256gb συν case συν Airpods μπορείτε να καταλάβετε το μέγεθος τις κλεψιάς που τρώτε Με 2 χρόνια δέσμευση; Ε, είναι σαν να το πληρώσεις φίλε αφού με 20 pounds το μήνα έχεις unlimited όλα στη giffgaff. Οπότε βάλε 24 x 34 pounds και προκύπτει το κόστος του iphone (σχεδόν).
garfield39gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Με 2 χρόνια δέσμευση; Ε, είναι σαν να το πληρώσεις φίλε αφού με 20 pounds το μήνα έχεις unlimited όλα στη giffgaff. Οπότε βάλε 24 x 34 pounds και προκύπτει το κόστος του iphone (σχεδόν). Στο gifgaf δεν μπορεί να πάρεις eu ούτε έχεις τα λεπτά σου σε 75 χώρες συν που στην βόρεια Αγγλία πιάνεις σήμα όποτε και αν και το Ίντερνετ δεν είναι unlimited μετά τα 15 gb Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από garfield39gr 1
ison Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, giteart είπε Αν η Μαρία που ζει στην Ιταλία πληρωνει κάθε μήνα 100ε για να πάρει τηλ την κόρη της στο Βέλγιο... τότε δε βγαίνουμε. Το μέλλον στις κλήσεις ειναι ιντερνετικό. Whatsapp κτλπ Εδω στην ελλάδα μας κοροιδεύουν ακόμα δυστυχως και τα πακέτα μοιράζουν ακόμα ΜΒ αντί για Gb internet. και θέλουν οι εταιρίες να πληρώνουμε πακέτα για sms. Ποιος στέλνει ακόμα μαζικά sms ρε παιδιά έλεος! p.s. Ακολουθηστε την εξέλιξη στον υπόλοιπο κόσμο και σβήστε το viber, βαλτε whatsapp. Η αληθεια ειναι οτι στην ελλαδα το whats app νομιζουν οτι ειναι το καρτοκινητο προγραμμα της cosmote οταν το λες στο μεσο χρηστη..το viber στην Ελλαδα ειναι σαφως πιο δημοφιλης... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, garfield39gr είπε Στο gifgaf δεν μπορεί να πάρεις eu ούτε έχεις τα λεπτά σου σε 75 χώρες συν που στην βόρεια Αγγλία πιάνεις σήμα όποτε και αν και το Ίντερνετ δεν είναι unlimited μετά τα 15 gb Ναι, δε λέω ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στη giffgaff αλλά στο έγραψα για να σου πω ότι όντως έχεις καλό deal αλλά στην ουσία τη πληρώνεις τη συσκευη (και απλά έχεις μια μικρή επιδότηση). Ο,τι συνέβαινε παλιά με εμάς. Λογικά και εσύ στο συμβόλαιο σου εχεις data/ speed cap. Τίποτα δεν είναι πραγματικά unlimited. Τέλος, θυμόμουν λάθος, το 'unlimited' στη giffgaff είναι 25 pounds, κάτι που κάνει ακόμα καλύτερο το deal σου.
ChrisTz1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Η λύση στην κατάντια μας είναι να πάρουμε ευρωπαϊκό αριθμό μπας και γλυτώσουμε κανένα € 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, ChrisTz1 είπε Η λύση στην κατάντια μας είναι να πάρουμε ευρωπαϊκό αριθμό μπας και γλυτώσουμε κανένα € Μετά από 2-3 μήνες αρχιζουν τα roaming charges όμως.
ChrisTz1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε Μετά από 2-3 μήνες αρχιζουν τα roaming charges όμως. Τι εννοείς; Εξήγησετο μου λίγο αυτό, πως γίνεται; Το μύνημα αυτό το έστειλα και στις 3 εταιρίες την περασμένη εβδομάδα; Απαράδεχτες οι τελευταίες ανατιμήσεις στην αγορα των καρτών και το καρτέλ των 3 εταιριών (cosmote, wind, vodafon). Από 3€ που ηταν παλιά και προσελκύσατε πολύ κόσμο στην εταιρία σας τώρα τους ξεζουμίζετε στημένη λεμονόκουπα. Είχατε ανεβάσει το ποσό στα 5€, μετρά 10€ και τώρα 12€. Μάλιστα σε 2 μόλις μήνες μηδενίζεται το υπόλοιπο, σε 3 μήνες γίνεται φραγή. Με τόσο ποσοστό ανεργίας και με μισθούς πείνας των 500€/μηνά , γνωρίζετε τι σημαίνει 144€/ χρόνο για έναν εργαζόμενο ? Γνωρίζεται ότι ένας ηλικιωμένος ή ένας που χρησημοποιειτε το κινητο του για 4-5 κλήσεις το μηνά είναι εξερετικα ασύμφορο ? Γνωρίσετέ ότι στο εξωτερικό με 4πλασιους και 5πλασιους μισθούς ανανεώνουν το χρόνο με 5€ ανά 6μηνες ή ανά 1 χρόνο? Για αυτό λοιπον, για συγγενικα προσωπα που χρησημοποιουν ελαχιστα το κινητο τους, θα στραφω προς άλλες ευρωπαικες εταιριες που ζητουν ελαχιστα χρηματα για διατηριση του αροιθμου σε σχεση με εσας. Τουλαχιστον δεν θα γινεται φραγη σε 2-3 μηνες… Έχω τις απαιτήσεις από όλες τι εταιρίες παραθέτω ενδεικτικά της cosmote: : Αγαπητέ κύριε *****, Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σχετικά με το θέμα που αναφέρετε να σας πληροφορήσουμε ότι βάσει των όρων χρήσης, η COSMOTE δικαιούται να μεταβάλλει τα τιμολόγιά της σύμφωνα με το νόμο και τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού με κριτήρια τον πληθωρισμό και το συνολικό κόστος παροχής των Υπηρεσιών της, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το κόστος επενδύσεων και το κόστος λειτουργίας και συντήρησης του δικτύου της. Ωστόσο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η COSMOTE φροντίζει να παρέχει στους συνδρομητές όλα τα μέσα προς την άρτια ενημέρωση τους για τους όρους, τις χρεώσεις και τη χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Αυτό το επιτυγχάνει, εξασφαλίζοντας τη διαρκή τηλεφωνική σας υποστήριξη από την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών, την ύπαρξη εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων, και την άμεσα επικαιροποιημένη ιστοσελίδα - https://www.cosmote.gr. Σε συνέχεια της γραπτής σας επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι πολύτιμες παρατηρήσεις σας λαμβάνονται υπόψη και αξιοποιούνται, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας, αλλά κυρίως για τις ωφέλιμες επισημάνσεις σας, οι οποίες μας βοηθούν να υλοποιήσουμε τον στόχο μας και να σας προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά. Για το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ******* 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ChrisTz1 είπε Τι εννοείς; Εξήγησετο μου λίγο αυτό, πως γίνεται; Αυτό ακριβώς που λέει ο @dterzakis πιο πάνω. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από natural_sgf
garfield39gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 31 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Ναι, δε λέω ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στη giffgaff αλλά στο έγραψα για να σου πω ότι όντως έχεις καλό deal αλλά στην ουσία τη πληρώνεις τη συσκευη (και απλά έχεις μια μικρή επιδότηση). Ο,τι συνέβαινε παλιά με εμάς. Λογικά και εσύ στο συμβόλαιο σου εχεις data/ speed cap. Τίποτα δεν είναι πραγματικά unlimited. Τέλος, θυμόμουν λάθος, το 'unlimited' στη giffgaff είναι 25 pounds, κάτι που κάνει ακόμα καλύτερο το deal σου. Δεν καπαρω κάπου πχ τον προηγούμενο μήνα μίλησα 10 min και είχα κατεβάσει 250GB internet σπάει και μοιράζει κιόλας όταν είμαι στο σπίτι θεωρώ ότι είναι σούπερ και με ταχύτητες over 100 αυτά δεν υπήρχαν και δεν θα υπάρχουν ποτέ Ελλάδα
BritGreek Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, sakis_1908 είπε Το Viber είναι πιο εύχρηστο από το WhatsApp. Αυτά είναι επιλογές του καθενός. Είναι όντως πιο εύχρηστο το Viber, αλλά σε ποιότητα φωνητικής κλήσης ή βιντεοκλήσης είναι σαφέστατα υποδεέστερο σε σχέση με το WhatsApp ή τον Messenger. Τα καλύτερα stickers και το καλύτερο interface δεν κάνουν απαραίτητα μια εφαρμογή καλύτερη, κατά τη γνώμη μου. Επειδή, λόγω δουλειάς, μιλάω σημαντικά περισσότερο με εξωτερικό καθημερινά, κι επειδή είμαι εξωτερικό αρκετές ημέρες τον μήνα, η επικοινωνία μου γίνεται αποκλειστικά μέσω Skype και WhatsApp, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου. Άρα αυτό που προσωπικά θα χρειαζόμουν είναι περισσότερα και φτηνότερα δεδομένα για τις ώρες που δεν έχω πρόσβαση σε wi-fi.
Sapiencior Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 πολύ καλά νέα, για πολύ κόσμο..... αλλά ανούσια σε κόσμο με wifi και 4G πλέον... (όχι σπίτι μου βέβαια που χρονίζει η ADSL με 3.5Mbps να μην ξεχνάμε και το Google Duo..... χρησιμοποιώ και τις 3 εφαρμογές. το Duo το βρίσκω το ελαφρύτερο και με τις λιγότερες ανάγκες σε bandwidth. δεν είναι εφετζίδικο, αλλά βιντεοκλήσεις και κλήσεις, παει σφαιρα.... συμφωνώ και επαυξάνω για όλα τα σχόλια ληστρικής πολιτικής από τις ελληνικές εταιρίες. μετά από χρόνια είδα ότι το τηλέφωνο, το είχα υπερεκτιμησει. πλέον συσσωρεύονται όλες οι υπηρεσίες και δεν τις χρησιμοποιώ.... (πάνω από 5000 λεπτά δωρεάν ομιλίας)
Chocobo Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, garfield39gr είπε Κάτι υπαρχει απλά πρεπει να μπαίνεις και στην χώρα που και που Το προγραμμα που έχω είναι στην 3 UK δίνω £ 54 και έχω ultimate min text and MB και δώρο iPhone xsmax 256gb συν case συν Airpods μπορείτε να καταλάβετε το μέγεθος τις κλεψιάς που τρώτε με 2 χρονια συμβολαιο δεν παει αυτο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα