Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ή μάλλον καλημέρα, τέτοια ώρα που 'ναι. :)

Απέκτησα προχτές το νέο μου MBP 15,4" με I7-8850H, 16GB RAM, 512GB SSD. Μηχάνημα που ήρθε να αντικαταστήσει τον 10 ετών, κουρασμένο πλέον, iMac 24".

Η αγορά έγινε εκτός official δικτύου (συγκεκριμένα από το MG manager), οπότε υποθέτω ότι το μηχάνημα είναι παραεισαγωγή που προοριζόταν για άλλη χώρα. Το τροφοδοτικό κιόλας, είναι με US φις. Οπότε το μηχάνημα αυτό μάλλον προοριζόταν για ΗΠΑ.

Δοκίμασα να βάλω τον σειριακό αριθμό στη σελίδα της Apple, όπου το μηχάνημα αναγνωρίζεται κανονικά, δείχνει μάλιστα και κάλυψη εγγύσης ενός έτους, έως 12/5/2020. Οπότε λέω τέλεια, χτυπάω κι ένα AppleCare να 'χω ήσυχο το κεφάλι μου για +2 χρόνια. Αμ δε; Μπαίνω στην iSquare η οποία γράφει ξεκάθαρα, πως το AppleCare διατίθεται μόνο για ελληνικά μηχανήματα. Δοκιμάζω να κάνω checkout μέσω apple.com παρακάμπτωντας τον εδώ έμπορο. Δείχνει να το δέχεται, (δεν ολοκλήρωσα την αγορά) αλλά ζητάει US διεύθυνση. Δε μου δίνει δυνατότητα να αλλάξω τη διεύθυνση.

Τι κάνουμε;

1. Ξεχνάω το AppleCare;

2. Κάνω αγορά από apple.com και βάζω απλά διεύθυνση από mail forwarding υπηρεσία;

3. Επικοινωνώ με iSquare μήπως μου δώσουν; Δε το νομίζω, αφού στο site λένε "δεν".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Haldol

Έχεις έναν χρόνο να το ψάξεις. Μπορείς να το πάρεις έως τις 11/5/2020. Μέχρι τότε καλύπτεσαι απ’ την εγγύηση της Apple. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω ειχα παρει mac απο uk, apple care απο ιταλια και διευθυνση αγγλιας εδωσα την διευθυνση της εστιας οταν σπουδαζα εκει πριν ν χρονια.

νομιζω δεν εχει σημασια η διευθυνση, η εγγυηση στα mac ειναι παγκοσμια αλλωστε. Δωσε μια random στην τελικη. Πολλοι κανουν αγορα του apple care απο ebay για φθηνοτερα, ειδικα στο 15 ρι. Ειχα πετυχει μεγαλη συζητηση στο iphonehellas νομιζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...