Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιο βραχυκύκλωμα μου φαίνεται εμένα αυτό. Η καλύτερη ιδέα τώρα είναι να βγάλεις την motherboard από το κουτί και να την δεις εκτός. Αν κάνει τα ίδια πάει να πει ότι έχει πάθει κάτι στα 2 slots. Αν λειτουργεί κανονικά, κάπου έχεις βραχυκύκλωμα μέσα στο κουτί.

Δημοσ.
Στις 17/5/2019 στις 7:01 ΠΜ, Νυσταγμένος είπε

Κάποιο βραχυκύκλωμα μου φαίνεται εμένα αυτό. Η καλύτερη ιδέα τώρα είναι να βγάλεις την motherboard από το κουτί και να την δεις εκτός. Αν κάνει τα ίδια πάει να πει ότι έχει πάθει κάτι στα 2 slots. Αν λειτουργεί κανονικά, κάπου έχεις βραχυκύκλωμα μέσα στο κουτί.

Έγινε δοκιμή εκτός κουτιού και κάνει το ίδιο και στα δυο slots ακόμη.. πιστεύεις ότι έτσι ξαφνικά καταστράφηκαν - κάηκαν αυτά τα δυο slots ή μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο? Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!

Δημοσ.
Στις 17/5/2019 στις 1:16 ΠΜ, Katman21 είπε

Έκανα την δοκιμή με το memtest και δεν βρέθηκε κάποιο πρόβλημα, αλλά παρατήρησα το εξής που μάλλον δεν το είχα δοκιμάσει στην αρχή.. όταν βάζω οποιαδήποτε μια μνήμη στα slot 1-2 δουλευει μια χαρά αλλά άμα την βάλω στα slot 3-4 κλείνει ο υπολογιστής και ξανά ανοίγει για 2 δευτερα με το ιδιο πρόβλημα... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να το κάνει αυτό... μέχρι τα χθες δούλευε στο προηγούμενο κουτί μια χαρά 😕

Πάρε ένα πινέλο και καθάρισε τα σλοτ στα οποία είχες πριν της μνήμες και δες μετά αν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Είχα και εγώ παρόμοια θέματα σε υπολογιστη που δουλευε μια χαρά, αλλά μετά από πλήρη αποσυναρμολόγηση, επανασυναρμολόγηση και προσθήκη νέου σκληρού, έκανε κόλπα στην εκκίνηση σε σχέση με την θέση των μνημών. Το πρόβλημα λύθηκε με update Του BIOS.

Επεξ/σία από Hnepes
Δημοσ.
Στις 22/5/2019 στις 7:06 ΜΜ, life is music είπε

Πάρε ένα πινέλο και καθάρισε τα σλοτ στα οποία είχες πριν της μνήμες και δες μετά αν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα !

Το εκανα το ιδιο προβλημα...

7 ώρες πριν, Hnepes είπε

Καλησπέρα. Είχα και εγώ παρόμοια θέματα σε υπολογιστη που δουλευε μια χαρά, αλλά μετά από πλήρη αποσυναρμολόγηση, επανασυναρμολόγηση και προσθήκη νέου σκληρού, έκανε κόλπα στην εκκίνηση σε σχέση με την θέση των μνημών. Το πρόβλημα λύθηκε με update Του BIOS.

Το εκανα το ιδιο προβλημα..

Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να πήγε λάθος έτσι ξαφνικά.. και δεν με παίρνει να το πάω σε κάποιον τεχνικό αυτήν την στιγμή γιατί εργάζομαι καθημερινά με τον υπολογιστή..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...