Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω led xenon για το yaris 2018 και θέλω να βγάζει αυτή τη γραμμή που φωτίζει μερι ενα ύψος ομοιόμορφα και οχι να διαθλατε σε διάφορα σημεία.  Το φως μου είναι τύπου προτζεκτορα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε

Ψάχνω led xenon για το yaris 2018 και θέλω να βγάζει αυτή τη γραμμή που φωτίζει μερι ενα ύψος ομοιόμορφα και οχι να διαθλατε σε διάφορα σημεία.  Το φως μου είναι τύπου προτζεκτορα.

1.δεν υπαρχουν led xenon, υπαρχουν ή led ή xenon.

2.Το αν φωτιζει ομοιομορφα και ποιο υψος ειναι πιο πολυ ¨δουλεια¨ του φαναριου(προτζεκτορα) και πολυ λιγοτερο της λαμπας.

Δημοσ.

για το yaris παντως αν εισαι με προτζεκτορα οπως λες θες λάμπα HIR2 , αν βρεις κάποια και την δοκιμάσεις να μας ενημερώσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, aGka8l είπε

για το yaris παντως αν εισαι με προτζεκτορα οπως λες θες λάμπα HIR2 , αν βρεις κάποια και την δοκιμάσεις να μας ενημερώσεις

Εγώ είχα δει κάπου να λένε ότι παίρνει  hir1

Δημοσ.
18 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Αν βρεις κάτι να μας το πεις γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.. 

Δημοσ.

Σε HIR2 απο iq φιλος εβαλε h11. Δεν ξερω τι μετατροπη του εκαναν οταν τις εβαλε αλλα αν το δεις φαινονται κουμπωμενες κομπλε.. 

Επισης αν παιζει προτζεκτορας στο φαναρι θα προτεινα xenon και οχι led. Το xenon πεταει φως παντου και το μαζευει ο προτζεκτορας και το πεταει, το led στελνει δεξια και αριστερα 2 δεσμες που πρεπει να γινουν μια.. σε δοκιμη με αμαξι με προτζεκτορες, 2 μαρκες led εκαναν κενα και δεν ειχαν και πολυ καλη αποδοση σε αντιθεση με τα xenon.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nick#18 είπε

Σε HIR2 απο iq φιλος εβαλε h11. Δεν ξερω τι μετατροπη του εκαναν οταν τις εβαλε αλλα αν το δεις φαινονται κουμπωμενες κομπλε.. 

Επισης αν παιζει προτζεκτορας στο φαναρι θα προτεινα xenon και οχι led. Το xenon πεταει φως παντου και το μαζευει ο προτζεκτορας και το πεταει, το led στελνει δεξια και αριστερα 2 δεσμες που πρεπει να γινουν μια.. σε δοκιμη με αμαξι με προτζεκτορες, 2 μαρκες led εκαναν κενα και δεν ειχαν και πολυ καλη αποδοση σε αντιθεση με τα xenon.. 

Η διάρκεια ζωής των xenon όμως είναι μικρή 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Η διάρκεια ζωής των xenon όμως είναι μικρή 

Θεωρητικα παντα, ναι ειναι μικροτερη η ζωη τους. Το θεμα ειναι ομως, θελεις αλλες λαμπες για την εμφανιση η για να αναβαθμισεις το φως σου στο δρομο? Μεσα στην πολη που εχει φωτα θα ειναι μικρες οι διαφορες μεταξυ τους, εξω ομως αν ταξιδευεις βραδυ ισως φανει η απωλεια της σωστης δεσμης.. Μπορεις να βαλεις ενα ουτε φθηνιαρικο κιτ xenon αλλα ουτε και πολυ ακριβο και οταν τα παιξουν οι κινεζολαμπες να βαλεις κατι επωνυμο (μονο λαμπες) π.χ. osram.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...