Moderators Malthador Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έκανα search, αλλά δεν είδα να έχει αναφερθεί. Επειδή κάποιοι ανέφεραν ότι δεν έχουν τι να δουν στο Netflix κλπ, έκατσα και το είδα όλο σήμερα, είναι μικρό (έξι μισάωρα επεισόδια) και το κατατάσσω στο επίπεδο του BB (δεν έχουν σχέση σεναριακώς, αλλά είναι και τα δύο character dramas). Πρακτικά είναι one-man show, μιας και ο Gervais γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ταυτόχρονα αποδεικνύοντας ότι εκτός από τεράστιος κωμικός είναι και τεράστιος άνθρωπος. Δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι αντίστοιχο τα τελευταία χρόνια που να συνδυάζει τόσο εξαιρετικά την απόλυτη θλίψη και κατάθλιψη με τόσο μη-πολιτικά ορθό χιούμορ και παράλληλα να θίγει φιλοσοφικά και κοινωνικά θέματα. Για μένα είναι must-see. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από Malthador 10 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Πρέπει να είχε αναφερθεί στο pinned topic για την season 18-19. Πήρε και 2η season ΕΥΤΥΧΩΣ. 4
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το είδα δεύτερη φορά με αγγλικούς υπότιτλους αυτή τη φορά. Ο τύπος είναι απλά διάνοια, δεν υπάρχουν οι διάλογοι που έχει σκεφτεί: (το βάζω σε spoiler, γιατί η σειρά είναι οι διάλογοί της, τώρα που το σκέφτομαι) «Kath: If you don't believe in heaven and hell and all that, why don't you just go around raping and murdering as much as you want? Tony: I do. Kath: What? Tony: I do go around raping and murdering as much as I want, which is not at all.» Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από Malthador 6
Wayward Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Είδα μόνο το πρώτο επεισόδιο το οποίο μου άρεσε πολύ, πρέπει να το βάλω στο πρόγραμμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Malthador said: Το είδα δεύτερη φορά με αγγλικούς υπότιτλους αυτή τη φορά. Ο τύπος είναι απλά διάνοια, δεν υπάρχουν οι διάλογοι που έχει σκεφτεί: (το βάζω σε spoiler, γιατί η σειρά είναι οι διάλογοί της, τώρα που το σκέφτομαι) Reveal hidden contents «Kath: If you don't believe in heaven and hell and all that, why don't you just go around raping and murdering as much as you want? Tony: I do. Kath: What? Tony: I do go around raping and murdering as much as I want, which is not at all.» Κακά τα ψέματα, αρκετα (ή παρόμοια τους) έχουν ειπωθεί σε stand-up ή σε συνεντεύξεις. 😛 Still good enough όμως, έφυγαν σερί όλα τα episodes. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από ThReSh
gavros10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Η αληθεια αυτη ειναι, ανακυκλώνει υλικο απο συνεντευξεις και specials που κανει. Με χτυπησε ψυχολογικα ομως. Το βρηκα αληθινο και καποιες σκηνες ηταν μαχαιρι 2 1
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εντάξει, προφανώς και δεν υπάρχει παρθενογένεση πουθενά (ειδικά στο stand-up που ο άλλος τις εμπειρίες του περιγράφει, οι οποίες όπως και να το κάνουμε είναι πεπερασμένες), αλλά εγώ την βρήκα εκπληκτική σαν σειρά. Είναι όλα μαζί πακέτο: οι διάλογοι, οι ερμηνείες, το εγγλέζικο επαρχιώτικο setting. Μέχρι και τους δευτεροτρίτους ηθοποιούς βρήκα ενδιαφέροντες υποκριτικά, γιατί είναι βγαλμένοι από τη ζωή. 2 hours ago, gavros10 said: Με χτυπησε ψυχολογικα ομως. Το βρηκα αληθινο και καποιες σκηνες ηταν μαχαιρι Για μένα η κορωνίδα της σειράς είναι το σημείο I'd rather be nowhere with her than somewhere without her. Ήθελα να χυθώ στα πατώματα μόλις είδα αυτή τη σκηνή, την ερμηνεία που έβγαζε μέσα στην απόλυτη θλίψη και απελπισία (βέβαια μόλις τέλειωσα και ένα υπερκαταθλιπτικό manga, οπότε μπορεί να είμαι επηρεασμένος). Γιατί στο κάτω κάτω έτσι είναι η ζωή, θλίψη, σκοτάδι και μικρές χαρές να σου ψιθυρίζουν «deal with it». Ατόφιο 10άρι για μένα. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από Malthador 4
green gordon Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Το είδα με το που βγήκε και να σου πω την αλήθεια το περίμενα πως και πως γιατί τον γουστάρω πολύ σαν κωμικό. Μου άρεσε πολύ,έχω δει και άλλα δικά του.Συμφωνω με όσους έγραψαν πιο πάνω ότι ανακυκλώνει κάποια θέματα και ατάκες.Δεκαρι δεν θα έβαζα αλλά 9/10 σιγουρα.Με ξενέρωσε όταν είδα ότι ο δεύτερος κύκλος θα βγει το 2020. Το μόνο κακό (για μένα) είναι ότι ο ρικυ κουράζει λιγο με την προσπάθεια του να περάσει τον αθεϊσμο/αγνωστικισμό του όπως και με το ότι δεν γουστάρει ιδιαίτερα τους συνανθρώπους του γενικώς.Μπορει να ταυτίζονται πολλοί με αυτά (και εγώ σε μεγάλο βαθμό) αλλά υποτιμά το ταλέντο του με το να μην δείχνει κάτι καινούργιο. 1
KilliK Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Αναφορά σε κείμενο Ήθελα να χυθώ στα πατώματα μόλις είδα αυτή τη σκηνή, την ερμηνεία που έβγαζε μέσα στην απόλυτη θλίψη και απελπισία (βέβαια μόλις τέλειωσα και ένα υπερκαταθλιπτικό manga, οπότε μπορεί να είμαι επηρεασμένος). Γιατί στο κάτω κάτω έτσι είναι η ζωή, θλίψη, σκοτάδι και μικρές χαρές να σου ψιθυρίζουν «deal with it». ποιο μανγκα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 7 hours ago, green gordon said: Με ξενέρωσε όταν είδα ότι ο δεύτερος κύκλος θα βγει το 2020. Πόσο πιο σύντομα να βγει? Φέτος (2019) βγήκε η 1η, 2020 θα βγει η 2η...
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 6 hours ago, KilliK said: ποιο μανγκα; Ibitsu. Είναι seinen ecchi φορτωμένο με μπόλικη μαυρίλα και διαστροφή. Δεν είναι για όλους. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Βγήκε, have fun! 5
tasanton Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Η σειρά είναι πολύ καλή, απλή, ανθρώπινη και με έξυπνους διαλόγους. Για κάποιους βαρετή ή άνευρη. Όμως αυτή η γλυκόπικρη αίσθηση που σου αφήνει, με αρκετό χαμόγελο, δεν είναι κάτι που το συναντάς συχνά σε σειρές τα τελευταία χρόνια. Μόλις τέλειωσα το 1ο επεισόδιο του 2ου κύκλου και συνεχίζω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα