Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, alexinhogr είπε

Να έπαιρνα μια gtx1050 στα ίδια λεφτά; για gtav φιφα19 και lol μια χαρά είναι. 

Δεν είπα ότι δεν παίζει. Και 2080Ti να βάλεις, πάλι οκ θα παίζει, μέχρι εκεί που τραβάει και το υπόλοιπο σύστημα. Τα νούμερα που βλέπεις όμως με αυτήν την κάρτα στα συγκριτικά διάφορων παιχνιδιών, δεν πρόκειται να τα πιάσεις ποτέ με FX, γιατί δεν έχει τη δύναμη να την σπρώξει. Σε FX βάζεις GTX960 ή R9 380X ή κάτι παραπλήσιο - το πολύ. Δεν ξέρω αν με πιάνεις...

Επεξ/σία από Occultist
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Occultist είπε

Δεν είπα ότι δεν παίζει. Και 2080Ti να βάλεις, πάλι οκ θα παίζει, μέχρι εκεί που τραβάει και το υπόλοιπο σύστημα. Τα νούμερα που βλέπεις όμως με αυτήν την κάρτα στα συγκριτικά διάφορων παιχνιδιών, δεν πρόκειται να τα πιάσεις ποτέ με FX, γιατί δεν έχει τη δύναμη να την σπρώξει. Σε FX βάζεις GTX960 ή R9 380X ή κάτι παραπλήσιο - το πολύ. Δεν ξέρω αν με πιάνεις...

Ξέρεις τι είναι να παίζεις 4κ ultra στο lol και fan 0%?αξία ανεκτίμητη αχαχαχ, σε αυτά τα λεφτά 180 αντικαταβολή νίτρο 8γ, 3χρονια εγγύηση και 2games δεν μπορουσα να πάρω κάτι άλλο, καλώς και τα μπουκαλια μου και όλα αχαχαχ, εγώ σε πιάνω, εσύ δεν ξέρω μπρο. 

Δημοσ.

Ευτυχώς που μπήκα τυχαία και διάβασα το θέμα. Ήμουν έτοιμος για αγορά rx 580 έχοντας fx 8350.Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι στο thread βοήθεια για την αναβάθμιση της κάρτας οι πιο πολλοί μου είπαν προχώρα άφοβα.Και κάτι άλλο επειδή δεν μπορώ να βάλω ryzen λόγω μητρικής(MSI 970A SLI Krait Edition (MS-7693) τι επεξεργαστή intel πρέπει να βάλω για να σηκώσει στο φουλ μία 580;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, xstreamgamer είπε

Ευτυχώς που μπήκα τυχαία και διάβασα το θέμα. Ήμουν έτοιμος για αγορά rx 580 έχοντας fx 8350.Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι στο thread βοήθεια για την αναβάθμιση της κάρτας οι πιο πολλοί μου είπαν προχώρα άφοβα.Και κάτι άλλο επειδή δεν μπορώ να βάλω ryzen λόγω μητρικής(MSI 970A SLI Krait Edition (MS-7693) τι επεξεργαστή intel πρέπει να βάλω για να σηκώσει στο φουλ μία 580;

μαν αφου οι πιο πολλοι σου λενε προχωρα αφοβα, αλλα δεν τους ακους, προφανως εχεις ηδη προαποφασισει...

καλυτερα πανε 570 παντως για ενα μικρο bottleneck μπορει να το χεις.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

1 λεπτό πριν, rofl είπε

μαν αφου οι πιο πολλοι σου λενε προχωρα αφοβα, αλλα δεν τους ακους, προφανως εχεις ηδη προαποφασισει...

Αδερφέ με μπέρδεψε το παρόν topic ότι δηλαδή ουσιαστικά δεν θα δω καμία διαφορά στα παιχνίδι επειδή ο fx 8350 θα τρώει μπουκάλι.Αν δεν ισχύει αυτό προφανώς και θα πάρω την κάρτα αλλιώς θα περιμένω λίγο ακόμα, ώστε να αναβαθμίσω και το cpu.Αν είναι να έχω τις ίδιες αποδώσεις με τ rx460 που έχω τώρα λόγο του ότι θα με κόβει το cpu τότε θα έχω κάνει μία τρύπα στο νερό.Αν πάλι είναι σίγουρο ότι θα μπορώ να παίζω όπως είμαι με την καινούρια κάρτα όλα τα παιχνίδια στα ultra σε 1080p τότε προχωρώ άμεσα σε αγορά. Βασικά θα το είχα κάνει πριν δύο μήνες που ρώτησα αλλά ένα εργατικό ατύχημα κάπως σοβαρό μου έκοψε την φόρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, xstreamgamer είπε

Αδερφέ με μπέρδεψε το παρόν topic ότι δηλαδή ουσιαστικά δεν θα δω καμία διαφορά στα παιχνίδι επειδή ο fx 8350 θα τρώει μπουκάλι.Αν δεν ισχύει αυτό προφανώς και θα πάρω την κάρτα αλλιώς θα περιμένω λίγο ακόμα, ώστε να αναβαθμίσω και το cpu.Αν είναι να έχω τις ίδιες αποδώσεις με τ rx460 που έχω τώρα λόγο του ότι θα με κόβει το cpu τότε θα έχω κάνει μία τρύπα στο νερό.Αν πάλι είναι σίγουρο ότι θα μπορώ να παίζω όπως είμαι με την καινούρια κάρτα όλα τα παιχνίδια στα ultra σε 1080p τότε προχωρώ άμεσα σε αγορά. Βασικά θα το είχα κάνει πριν δύο μήνες που ρώτησα αλλά ένα εργατικό ατύχημα κάπως σοβαρό μου έκοψε την φόρα.

δεν εχω γνωμη για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη. παντως ξερω οτι ειναι ενα pairing που το εχουν αρκετοι.

στο νημα μονο ο occultist μιλησε για σοβαρα προβληματα, που ειλικρινα  εγω επιφυλασσομαι για το αν εχει δικιο.

ισως να υπαρχει καποιο bottleneck αλλα  αποκλειστικα σε παιχνιδια competitive fps και mmo ισως και κανα asscreed.

αν δεν παιζεις τετοια παιχνιδια η αν παιζεις αλλα δεν εχεις μονιτορ πανω απο 60 Hz το θεμα δε σε αφορα.

εναλλακτικα μπορεις να δεις την 570 που ειναι ελαχιστα πιο αδυναμη απο την 580 ~10% και φθηνοτερη.

η αλλη εναλλακτικη ειναι οτι παιρνεις την καρτα και βλεπεις αν χρειαζεται να αλλαξεις επεξεργαστη η οχι

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, alexinhogr είπε

Πάρε 580, όλοι με fx έχουμε 580, ένας φίλος έχει gtx1080 πάνω. 

καλα αυτος οντως εχει καλο bottleneck εκτος κι αν ειναι σε 1440p

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
Στις 25/5/2019 στις 3:41 ΜΜ, Occultist είπε

Υπερβάλεις.

Δημοσ.
Στις 1/6/2019 στις 3:38 ΜΜ, xstreamgamer είπε

Μια χαρά πάει η 580 με fx 8350. Εγώ έχω fx 8320. Ειδικά αν πας σε 1440p (medium/ high ) δε παίζει μπουκάλι. Σε 1080p έχεις μπουκάλι αλλά κ πάλι θα έχεις τα περισσότερα παιχνίδια 60 frames ultra /σχεδόν ultra οπότε δε σε νοιάζει 

Εκτός αν παιζεις ανταγωνιστικά παιχνίδια που θέλεις όσο πιο πολλά frames γίνεται  που εκεί ναι θα φανεί πολύ το bottleneck

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/6/2019 στις 3:38 ΜΜ, xstreamgamer είπε

Και κάτι άλλο επειδή δεν μπορώ να βάλω ryzen λόγω μητρικής(MSI 970A SLI Krait Edition (MS-7693) τι επεξεργαστή intel πρέπει να βάλω για να σηκώσει στο φουλ μία 580;

Αν δεν αλλάξεις μητρική(και μνήμες ram)δεν μπορείς να βάλεις ryzen και εννοείται ότι δεν μπορείς να βάλεις κανέναν intel.Αν αποφασίσεις αλλαγή επεξεργαστή θα αλλάξεις και μητρική και ram αναγκαστικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...