Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. έχω ένα πισί 5ετίας περίπου και σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών. Το ποσό είναι γύρω στα 200ε και έτσι κατέληξα στην κάρτα γραφικών rx 580 8gb. Η ερώτηση μου είναι η εξής: θα κουμπώνει κανονικά στο σύστημα μου η θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα;(εχω καιρο να ασχοληθώ με hardware γι αυτό δεν γνωρίζω) Το σύστημα μου είναι το εξής:μ

ΜΟTHERBOARD: 970A-DS3P

CPU: FX 6300

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: Thermaltake 530w

αυτά νομίζω αρκούν, ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mrnobody25 είπε

Καλησπέρα παιδιά. έχω ένα πισί 5ετίας περίπου και σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών. Το ποσό είναι γύρω στα 200ε και έτσι κατέληξα στην κάρτα γραφικών rx 580 8gb. Η ερώτηση μου είναι η εξής: θα κουμπώνει κανονικά στο σύστημα μου η θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα;(εχω καιρο να ασχοληθώ με hardware γι αυτό δεν γνωρίζω) Το σύστημα μου είναι το εξής:μ

ΜΟTHERBOARD: 970A-DS3P

CPU: FX 6300

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: Thermaltake 530w

αυτά νομίζω αρκούν, ευχαριστώ πολύ!

η απαντηση που ζητας ειναι στην υπογραφη μου. απλα να ξερεις οτι θα εχεις ενα μικρο... Bottleneckακι.......!!!!! 

• Like 1
Δημοσ.

ίσως να είναι λίγο overkill η 580 8gb για το σύστημα σου
εγώ με FX 8320 έχω πάρει μια RX 570 4gb και είμαι πολύ ικανοποιημενος......

για μένα πάρε μια rx 570 4gb ( τα 8gb σου είναι άχρηστα) και αν εχεις 8gb ram βαλε αλλα 8 και καντα 16gb και κανα SSD αμα δεν εχεις.
αλλιως αν εχεις 16gb ram και ssd φαε το εξτρα 50αρικο που θα γλυτωσεις σε σουβλακια

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, cabdik είπε

η απαντηση που ζητας ειναι στην υπογραφη μου. απλα να ξερεις οτι θα εχεις ενα μικρο... Bottleneckακι.......!!!!! 

παιδια καλησπερα εχω και εγω ενα συστημα 3-4 χρονων και θελω να κανω μια αναβαθμιση σε καρτα γραφικων και ελεγα να παω και εγω σε 580 βασικα 590 λεω.εχω 8320fx 8 giga ram 700ari trofodotiko me 8 pin kalwdio gia th karta και πιστευω να παει καλα 

Δημοσ.

590 = υπερβολικη.  εκτος και εχεις στα σχεδια σου αναβαθμιση πλατφορμας και επεξεργαστη. 

Δημοσ.
Στις 15/5/2019 στις 2:10 ΜΜ, arxwnthstakshs είπε

παιδια καλησπερα εχω και εγω ενα συστημα 3-4 χρονων και θελω να κανω μια αναβαθμιση σε καρτα γραφικων και ελεγα να παω και εγω σε 580 βασικα 590 λεω.εχω 8320fx 8 giga ram 700ari trofodotiko me 8 pin kalwdio gia th karta και πιστευω να παει καλα 

Ποιο είναι το τροφοδοτικό; Αν είναι καλό, κάνεις ένα oc τον 8320 στα 4+GHz, προσθέσεις άλλα 8GB ram και θα είσαι καλά με μια RX580. Μην πας σε RX590/GTX1660 γιατί δεν θα έχεις διαφορά σε σύγκριση με την 580 λόγω cpu bottleneck.

Δημοσ.

μαγκες μου τελικα αγορασα την 1660 και δεν ειδα μεγαλη διαφορα 700αρι τροφοδοτικο κακη ψυχτρα στον fx και τωρα αναροτιεμε τι να κανω γαμω το φελεκι μου

αν ειναι δυνατον πηρα ολοκαινουρια καρτα με 230 ευρω και ειναι σαν να πηρα ενα τικ καλυτερο απο τη προηγουμενη που ειναι καμια σχεση ξερω γω 5ετιας το cpu μου το χαλαει? η μηπως επειδη εχω και λιγη ραμ? 8 giga παιζω ενα παιχνιδι που ειναι βαρυ με την παλια καρτα και πηρα αυτη που ειναι κλασεις ανωτερη και ειδα ελαχιστη διαφορα σωστα drivers ινσταλ ανινσταλ ξανα ινσταλλ τιποτα κατι το χαλαει βοηθηστε με καμια γνωμη αν μπορειτε παιδια

Δημοσ.

αν κανω λιγο overclock ton fx με μια καλη ψυχτρα και βαλω ραμ το σοζω η αρχιδια?μια χαρα τα ειπε ρε απλα δεν ξερω ποτε θα πει μια γνωμη ο καθενας και ηθελα να παρω μια καρτα καλη

Δημοσ.

Ποια κάρτα είχες προηγουμένως ? Ποιο παιχνίδι παίζεις ? Δες usage σε cpu, gpu, ram, vram.
Αν κάνεις OC τον cpu θα έχεις κάποια βελτίωση αλλά όχι μεγάλη. To να βάλεις άλλα 8 GB το πιο πιθανό είναι να μην δες καμία διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, alexinhogr είπε

Σε fx8320 oc που την έχω μια χαρά είναι η 580 με fhd monitor, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. 

Ψάξε benchmarks. Τρώει το μπουκάλι της αρκούδας. Από εκεί και πέρα, ναι παίρνει ρεύμα και φορτώνει παιχνίδια κανονικά, αν αυτό εννοείς...

Επεξ/σία από Occultist
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Occultist είπε

Ψάξε benchmarks. Τρώει το μπουκάλι της αρκούδας. Από εκεί και πέρα, ναι παίρνει ρεύμα και φορτώνει παιχνίδια κανονικά, αν αυτό εννοείς...

Να έπαιρνα μια gtx1050 στα ίδια λεφτά; για gtav φιφα19 και lol μια χαρά είναι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...