skfn Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Προσπαθώ να αναστήσω το παραπάνω laptop και δεν μπορώ να βρω πουθενά τους drivers. Η Sony έχει σταματήσει την υποστήριξη για το συγκεκριμένο μοντέλο. Στο Internet δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Δεν μπορώ να συνδεθώ σε ίντερνετ γιατί η θύρα που έχει για ενσύρματο είναι από τις παλιές που παίρνει βύσμα τηλεφώνου και για το ασύρματο δεν υπάρχει driver και δεν αναγνωρίζει την κάρτα. Ο αρχικός δίσκος με τα recovery tools της Sony, δεν υπάρχει. Παρακαλώ για οποιαδήποτε βοήθεια.
asmilon Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Καταρχας εκει που μπαινει το βυσμα του τηλεφωνου δεν ειναι καρτα δικτυου, αλλα dial-up modem. Τι Windows εχεις δοκιμασει να βαλεις; Ειναι πιθανο νεωτερη εκδοση να δει αυτοματα τους οδηγους και να μην χρειαζεται να παιδευεσαι. Για να μπορεσεις παντως να βρεις οδηγο για την καρτα δικτυου, ασυρματη ή ενσυρματη, πηγαινε στην διαχειριση συσκευων, βρες την καρτα δικτυου σου, που λογικα εχει ερωτηματικο και κανε δεξι κλικ > ιδιοτητες. Πηγαινε Λεπτομεριες > Αναγνωριστικο υλικου. Γκουγκλαρε σε καποιο αλλο υπολογιστη αυτο που θα βρεις μαζι με την εκδοση των Windows που εχεις, κατεβασε το αναλογο πακετο και εγκατεστησε το στον υπολογιστη σου. 1
skfn Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Τα 7 έχω περάσει μην του πέσουν πιο ελαφριά. Το ψάχνω όπως μου είπες, αλλά μέχρι στιγμής όλα παραπέμπουν στη sony ..
christosx13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, skfn είπε Τα 7 έχω περάσει μην του πέσουν πιο ελαφριά. Το ψάχνω όπως μου είπες, αλλά μέχρι στιγμής όλα παραπέμπουν στη sony .. Δεν του περνας κι ενα 10 μπας και εμφανιστουν?Να ξερεις παιζουν μεγαλες διαφορες αναμεσα σε εκδοσεις των windows. Κατι ασυρματα στικακια που εχω δεν τα αναγνωριζουν τα 7 οπου κι αν τα δοκιμασα και στα 10 πιανουν κατευθειαν.
skfn Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Θα το δοκιμάσω και αυτό να δω και πως πάει. Καμία διανομή Linux υπάρχει περίπτωση να έχει drivers για αυτό;
skfn Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη για την απουσία, έμπλεξα με άλλα. Οφείλω ένα ευχαριστώ για την βοήθεια και μια ενημέρωση. Το πρόβλημα λύθηκε. Αφού διαπίστωσα ότι όπου έψαξα υπήρχαν Λινκ μόνο για τη Sony, έβαλα μια USB wifi κάρτα που είχα drivers. Έτσι είχα Internet. Αμέσως μετά εγκατέστησα το driver Booster στη δωρεάν έκδοση, που έκανε όλη τη δουλειά σε 5 λεπτά. * τα 10 δεν τα παίρνει, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν τα υποστηρίζει ο επεξεργαστής. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από skfn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα