MikeJ Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δυστυχώς οι υπάλληλοι βάζουν pin από μόνοι τους χωρίς να σε ρωτήσουν και απλά στο γράφουν σε χαρτί. Δε ξέρω πως τους κόλλησε αυτή η χαζή διαδικασία. Σε εμένα ήταν το έτος γέννησης 2 φορές δλδ 19891989. Σε άλλους ημερομηνία γέννησης πχ 12041989 (για 12/04/1989) 1 1
smpt Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 χωρίς να ξέρω, υποθέτω οτι έχει να κάνει με τη τριβή που έχουν με παππούδες και γιαγιάδες. "πείτε μου ενα pin" "εεε τι είναι αυτό΄;" "γιατί το θέλεις;" περίμενε 10 λεπτά να σκεπτω " και αν το ξεχάσω;"
artist1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, smpt είπε ωραία. Τώρα έμαθες. Πάντως μπορείς να κάνεις όλη την δουλειά από το computer σου και να πας μόνο για να σου βγάλουν την κάρτα. Να ρωτήσω ποιο είναι το πρόβλημα σου; Δεν μας το είπες. Δεν δουλεύει η κάρτα; Την έχασες; Δεν μπορείς να μπεις στην εφαρμογή του κινητού; το pin απλα δεν εχω ! η καρτα μια χαρα ειναι...... μπηκα στην εφαρμογη εβαλα την νεα καρτα δεν μπορω να την ενεργοποιήσω το προβλημα ειναι πως θα πληρωνω παλι 2 ευρω πεταμένα λεφτα.....και χαλαμε και πλαστικο ΑΔΙΚΑ.....ενω υπαρχει ΗΔΗ ΚΑΡΤΑ....δεν ειναι τρελο να βγαλω καινουργια ;;; Αφου με κωδικους taxisnet μπαινω το pin τι το θελουν;
smpt Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, artist1 είπε το pin απλα δεν εχω ! η καρτα μια χαρα ειναι...... μπηκα στην εφαρμογη εβαλα την νεα καρτα δεν μπορω να την ενεργοποιήσω το προβλημα ειναι πως θα πληρωνω παλι 2 ευρω πεταμένα λεφτα.....και χαλαμε και πλαστικο ΑΔΙΚΑ.....ενω υπαρχει ΗΔΗ ΚΑΡΤΑ....δεν ειναι τρελο να βγαλω καινουργια ;;; Αφου με κωδικους taxisnet μπαινω το pin τι το θελουν; Δεν μας λες το προβλημσ που εχεις με την αρχικη καρτα. Το pin τι να το κανεις; χρειάζεται μονο για να βγαλεις αλλη αν χασεις την πρωτη. 1
artist1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MikeJ είπε Δυστυχώς οι υπάλληλοι βάζουν pin από μόνοι τους χωρίς να σε ρωτήσουν και απλά στο γράφουν σε χαρτί. Δε ξέρω πως τους κόλλησε αυτή η χαζή διαδικασία. Σε εμένα ήταν το έτος γέννησης 2 φορές δλδ 19891989. Σε άλλους ημερομηνία γέννησης πχ 12041989 (για 12/04/1989) ευχαριστω με εσωσες απο την ταλαιπωρία ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ......ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ! χαχαχαχα ευτυχως γλίτωσα και το 2ευρω και το εξτρα εισιτήριο να τρεχω Συνταγμα παλι! 2 λεπτά πριν, smpt είπε Δεν μας λες το προβλημσ που εχεις με την αρχικη καρτα. Το pin τι να το κανεις; χρειάζεται μονο για να βγαλεις αλλη αν χασεις την πρωτη. η πρωτη ειχε σπασει! 30 λεπτά πριν, smpt είπε χωρίς να ξέρω, υποθέτω οτι έχει να κάνει με τη τριβή που έχουν με παππούδες και γιαγιάδες. "πείτε μου ενα pin" "εεε τι είναι αυτό΄;" "γιατί το θέλεις;" περίμενε 10 λεπτά να σκεπτω " και αν το ξεχάσω;" χαχαχαχα οντως αυτο θα ναι! Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από artist1
SPY_oo7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Για διαδρομη μετρο -αεροδρομιο η καρτα σε ανεργο ισχυει η δωρεαν χρεωση?
pluss Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Στις 12/4/2022 στις 11:36 ΜΜ, SPY_oo7 είπε Για διαδρομη μετρο -αεροδρομιο η καρτα σε ανεργο ισχυει η δωρεαν χρεωση? Ναι, ισχύει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα