CosmosKGR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Γεια σας κι από εμένα! Έστω και μετά από τόσο καιρό πια, συνεχίζω πάνω στο αρχικό θέμα - ερώτημα και κυρίως όσο αφορά στο αν ξέρει κανείς, τι τελικά θα πρέπει να γίνει ώστε να μπορεί να συνεχίζει να χρησιμοποιείται κανονικά μια προσωποποιημένη ΑΤΗ.ΕΝΑ Card που ήταν σε χρήση με ρόλο ανέργου, όταν πλέον ο άνεργος πάψει επίσημα να θεωρείται άνεργος και έχει καταχωρηθεί ως εργαζόμενος έστω και με ημιαπασχόληση. Δηλαδή για το αν θα πρέπει να κάνει κάποιος κάτι ιδιαίτερο στο να μπορεί να χρησιμοποιεί την ίδια κάρτα αλλά με ρόλο πια κανονικών (επί πληρωμής) κομίστρων (αν θα πρέπει πριν να δηλώσει κάπου, κάτι και τι και πώς) ή αν θα αρκεί το να επιχειρήσει να της φορτώνει πλέον τέτοια κόμιστρα; Ρωτώ καθώς με ενδιαφέρει προσωπικά λόγω της συζύγου μου που την αφορά πλέον σα θέμα άρα και εμένα εμμέσως. Προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία με το επίσημο τηλέφωνο της υπηρεσίας τους, το 2108200999, αλλά κάθε φορά, μετά τον αυτόματο τηλεφωνητή τους, κάποιος σηκώνει το ακουστικό τους κι αμέσως μετά το κλείνει χωρίς καμία καθυστέρηση ή εξήγηση. Μα ΚΑΘΕ φορά!!! (Έκανα ήδη καταγγελία στο Συνήγορο του Πολίτη σχετικά κι ό,τι γίνει). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις σας.
dionisis1925 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μια φορά χρειάστηκε να επικοινωνήσω και το έκανα μέσω email και μου απάντησαν μέσα σε μια ημέρα. athenacard@oasa.gr.
pluss Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, CosmosKGR είπε Γεια σας κι από εμένα! Έστω και μετά από τόσο καιρό πια, συνεχίζω πάνω στο αρχικό θέμα - ερώτημα και κυρίως όσο αφορά στο αν ξέρει κανείς, τι τελικά θα πρέπει να γίνει ώστε να μπορεί να συνεχίζει να χρησιμοποιείται κανονικά μια προσωποποιημένη ΑΤΗ.ΕΝΑ Card που ήταν σε χρήση με ρόλο ανέργου, όταν πλέον ο άνεργος πάψει επίσημα να θεωρείται άνεργος και έχει καταχωρηθεί ως εργαζόμενος έστω και με ημιαπασχόληση. Δηλαδή για το αν θα πρέπει να κάνει κάποιος κάτι ιδιαίτερο στο να μπορεί να χρησιμοποιεί την ίδια κάρτα αλλά με ρόλο πια κανονικών (επί πληρωμής) κομίστρων (αν θα πρέπει πριν να δηλώσει κάπου, κάτι και τι και πώς) ή αν θα αρκεί το να επιχειρήσει να της φορτώνει πλέον τέτοια κόμιστρα; Ρωτώ καθώς με ενδιαφέρει προσωπικά λόγω της συζύγου μου που την αφορά πλέον σα θέμα άρα και εμένα εμμέσως. Προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία με το επίσημο τηλέφωνο της υπηρεσίας τους, το 2108200999, αλλά κάθε φορά, μετά τον αυτόματο τηλεφωνητή τους, κάποιος σηκώνει το ακουστικό τους κι αμέσως μετά το κλείνει χωρίς καμία καθυστέρηση ή εξήγηση. Μα ΚΑΘΕ φορά!!! (Έκανα ήδη καταγγελία στο Συνήγορο του Πολίτη σχετικά κι ό,τι γίνει). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις σας. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ενέργεια. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα την φορτίζεις πλέον με κόμιστρα επί πληρωμή και όχι δωρεάν όπως ήταν μέχρι τώρα. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από pluss
ardi21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 20 ώρες πριν, CosmosKGR είπε Γεια σας κι από εμένα! Έστω και μετά από τόσο καιρό πια, συνεχίζω πάνω στο αρχικό θέμα - ερώτημα και κυρίως όσο αφορά στο αν ξέρει κανείς, τι τελικά θα πρέπει να γίνει ώστε να μπορεί να συνεχίζει να χρησιμοποιείται κανονικά μια προσωποποιημένη ΑΤΗ.ΕΝΑ Card που ήταν σε χρήση με ρόλο ανέργου, όταν πλέον ο άνεργος πάψει επίσημα να θεωρείται άνεργος και έχει καταχωρηθεί ως εργαζόμενος έστω και με ημιαπασχόληση. Δηλαδή για το αν θα πρέπει να κάνει κάποιος κάτι ιδιαίτερο στο να μπορεί να χρησιμοποιεί την ίδια κάρτα αλλά με ρόλο πια κανονικών (επί πληρωμής) κομίστρων (αν θα πρέπει πριν να δηλώσει κάπου, κάτι και τι και πώς) ή αν θα αρκεί το να επιχειρήσει να της φορτώνει πλέον τέτοια κόμιστρα; Ρωτώ καθώς με ενδιαφέρει προσωπικά λόγω της συζύγου μου που την αφορά πλέον σα θέμα άρα και εμένα εμμέσως. Προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία με το επίσημο τηλέφωνο της υπηρεσίας τους, το 2108200999, αλλά κάθε φορά, μετά τον αυτόματο τηλεφωνητή τους, κάποιος σηκώνει το ακουστικό τους κι αμέσως μετά το κλείνει χωρίς καμία καθυστέρηση ή εξήγηση. Μα ΚΑΘΕ φορά!!! (Έκανα ήδη καταγγελία στο Συνήγορο του Πολίτη σχετικά κι ό,τι γίνει). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις σας. Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα. Οταν σταματησει η ανεργια τοτε διακοπτεται αυτοματα και το δωρεαν κομιστρο και βαζεις κανονικα εισιτηρια.
tasvar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Εχει δοκιμάσει κανένας να επαναφορτίσει ανώνυμα κάρτα; Δύο φορές που δοκίμασα, δεν ολοκληρώθηκε η φόρτιση και εστειλα mail και μου την ξεκλείδωσαν για να τη φορτίσω. Εχει πρόβλημα η εφαρμογή;
kostaspsilos13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Εφαρμογή athenacard με 1,9 αστέρια στις αξιολογήσεις στο Play Store και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Γινόμαστε ρεζίλι και στους ξένους - οι μισές κριτικές είναι από τουρίστες και επισκέπτες. 2021 και δεν μπορείς να συνδεθείς καν στην εφαρμογή, δεν μιλάω καν για άλλες λειτουργίες της. Εν μέσω πανδημίας αναγκαζετε τον κόσμο να πηγαίνει στα μηχανήματα για να κάνει δουλειά του. Κρίμα και ντροπή Μόλις τώρα, kostaspsilos13 είπε Εφαρμογή athenacard με 1,9 αστέρια στις αξιολογήσεις στο Play Store και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Γινόμαστε ρεζίλι και στους ξένους - οι μισές κριτικές είναι από τουρίστες και επισκέπτες. 2021 και δεν μπορείς να συνδεθείς καν στην εφαρμογή, δεν μιλάω καν για άλλες λειτουργίες της. Εν μέσω πανδημίας αναγκαζετε τον κόσμο να πηγαίνει στα μηχανήματα για να κάνει δουλειά του. Κρίμα και ντροπή Εδώ και 2 μέρες ούτε καν μπορώ να κάνω login, βγάζει συνέχεια "error"... Κοπρίτες και λαμογια
fotaras13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά να κάνω μια ερώτηση μιας και έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω συγκοινωνίες... Εβγαλα από αυτόματο μηχάνημα σε σταθμό του ηλεκτρικού athena ticket με σκοπό να το χρησιμοποιήσω σε λεοφωρείο που θα χρειαστεί να παίρνω για λίγες ημέρες.... Απλά μου κάνει εντύπωση ότι πάνω στο εισητήριο γράφει ημερομηνία και ώρα .... Δεν πιστεύω αυτόματα να χτυπήθηκε κιόλας;;; Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από fotaras13
Fiter Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, fotaras13 είπε Παιδιά να κάνω μια ερώτηση μιας και έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω συγκοινωνίες... Εβγαλα από αυτόματο μηχάνημα σε σταθμό του ηλεκτρικού athena ticket με σκοπό να το χρησιμοποιήσω σε λεοφωρείο που θα χρειαστεί να παίρνω για λίγες ημέρες.... Απλά μου κάνει εντύπωση ότι πάνω στο εισητήριο γράφει ημερομηνία και ώρα .... Δεν πιστεύω αυτόματα να χτυπήθηκε κιόλας;;; Είναι μόνο η ημερομηνία έκδοσης του εισητηριου, δεν ξέρω πόσες διαδρομές έχεις βάλει αλλά η κάθε διαδρομή μόλις το χτύπησεις θα διαρκεί για 90 λεπτά. 1
fotaras13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Fiter είπε Είναι μόνο η ημερομηνία έκδοσης του εισητηριου, δεν ξέρω πόσες διαδρομές έχεις βάλει αλλά η κάθε διαδρομή μόλις το χτύπησεις θα διαρκεί για 90 λεπτά. Τελεια και εγω αυτο καταλαβα μιας και δεν το χτυπησα αλλα ηθελα να ειμαι σιγουρος γιατι η αποσταση που θα καλυψω ειναι μεγαλη μην γινει κανας ελεγχος και βρεθω εκτεθειμενος.... Ναι, 90 λεπτά μια διαδρομή φόρτισα, μου αρκει.... Ευχαριστώ φίλε! 1
artist1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Εμενα μου ορισε pin αυτος στα εκδοτηρια στο Συνταγμα δεν την χρησιμοποιησα την καρτα τοτε και δεν την ενεργοποιησα! Και τωρα λεει πως ενω εχω την καρτα πως ΕΓΩ ΛΕΕΙ ΟΡΙΣΑ ΤΟ PIN και μονο εγω το ξερω! Ενω δεν το ορισα εγω !!!! Αυτος μου εδωσε ενα χαρτακι με δικο του pin νομιζω ειχε μεσα και κατι απο το ονομα μου και την ημερομηνια γεννησης. Εκανα διαφορους συνδυασμους δεν βγαζω ακρη. Τωρα μου παν πως θα πληρωσω 2 ευρω να βγαλω ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ!!! Αφου εχω ηδη καρτα! ΕΛΕΟΣ! 1
Fiter Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 29 λεπτά πριν, artist1 είπε Εμενα μου ορισε pin αυτος στα εκδοτηρια στο Συνταγμα δεν την χρησιμοποιησα την καρτα τοτε και δεν την ενεργοποιησα! Και τωρα λεει πως ενω εχω την καρτα πως ΕΓΩ ΛΕΕΙ ΟΡΙΣΑ ΤΟ PIN και μονο εγω το ξερω! Ενω δεν το ορισα εγω !!!! Αυτος μου εδωσε ενα χαρτακι με δικο του pin νομιζω ειχε μεσα και κατι απο το ονομα μου και την ημερομηνια γεννησης. Εκανα διαφορους συνδυασμους δεν βγαζω ακρη. Τωρα μου παν πως θα πληρωσω 2 ευρω να βγαλω ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ!!! Αφου εχω ηδη καρτα! ΕΛΕΟΣ! Συνήθως το PIN είναι το ΑΜΚΑ, χρειάστηκε να βγάλω και εγώ πρόσφατα νέα κάρτα και είπα απλά το ΑΜΚΑ μου.
artist1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Fiter είπε Συνήθως το PIN είναι το ΑΜΚΑ, χρειάστηκε να βγάλω και εγώ πρόσφατα νέα κάρτα και είπα απλά το ΑΜΚΑ μου. το δοκιμασα και δεν ειναι ...λεει πως το πιν ειναι 8 ψηφια, το ΑΜΚΑ ειναι παραπανω και ειμαι βεβαιη πως εβαλε κατι με το ονομα μου και την ημερομηνια γεννησης αυτος ! Στην 1η καρτα που χα οντως ειχε βαλει αυτος την ημερομηνια γεννησης μου αλλα εβγαλα 2η και ο αλλος εβαλε κατι πιο περιπλοκο με το ονομα μεσα και την ημερομηνια! Τρεχα γυρευε τωρα Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από artist1 1
smpt Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 ναι αλλά δεν σου φταίει κανείς που έχασες το χαρτι. Και κυρίως που άφησες άλλον να σου βάλει pin για σένα. 1
artist1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, smpt είπε ναι αλλά δεν σου φταίει κανείς που έχασες το χαρτι. Και κυρίως που άφησες άλλον να σου βάλει pin για σένα. Δεν με ρωτησε! Απλα μου το εδωσε χωρις να με ρωτησει. Οτι και να του ελεγα μετα δεν αλλαζε το pin ετσι μου ειπαν. Το πιν δεν αλλαζει μου ειπαν.
smpt Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 ωραία. Τώρα έμαθες. Πάντως μπορείς να κάνεις όλη την δουλειά από το computer σου και να πας μόνο για να σου βγάλουν την κάρτα. Να ρωτήσω ποιο είναι το πρόβλημα σου; Δεν μας το είπες. Δεν δουλεύει η κάρτα; Την έχασες; Δεν μπορείς να μπεις στην εφαρμογή του κινητού; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα