Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξανανοίγω θέμα γτ το παλιό έκλεισε. Έχω ένα προβληματάκι, ήμουν άνεργος και είχα την επιδότηση των δωρεάν μετακινήσεων. Πλέον δεν είμαι και θέλω να αγοράσω το μηνιαίο των 30 ευρώ αλλά δε με αφήνει. Μου επιτρέπει μονο επιδότηση πάλι να κυκλοφορώ τσάμπα. Σήμερα έκανα επιδότηση διότι ήθελα με κάποιο τρόπο να μπω(ναι θα μπορούσα να πάω να αγοράσω ένα κα ονικο εισητηρια, πυροβολήστε), αλλά τι γίνετε? Πως μπορώ να αλλάξω "status" στην κάρτα μου? Στο τέλος θα φάω κανένα πρόστιμο από το πουθενά.. 

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Δεν θα φας πρόστιμο. Από την στιγμή που το σύστημα σου δέχθηκε την δωρεάν επιδότηση ανέργων και στην ενεργοποίησε είσαι οκ από θέμα ελενκτη. Θα βάλει την κάρτα σου στο ειδικό μηχάνημα, θα δει ότι την έχεις χτυπήσει κατά την είσοδο σου και ότι είναι ενεργή και όλα οκ. Αυτός δεν ξέρει αν είσαι άνεργος ή αν δουλεύεις. Δεν ζητάει στοιχεία. 

2) Πόσο καιρό έχεις που δουλεύεις;; Κανονικά με το που ξεκινάς την εργασία σου και σε δηλώνει ο εργοδότης, σταματάς να φαίνεσαι σαν άνεργος στο σύστημα και χάνεις τα "προνόμια". Επιδότηση ανέργων, κάρτα ΜΜΜ κτλ. 

Δεν ξεκίνησε να σου κολλάει ένσημα στο ΙΚΑ; 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Jake07 είπε

Ξανανοίγω θέμα γτ το παλιό έκλεισε. Έχω ένα προβληματάκι, ήμουν άνεργος και είχα την επιδότηση των δωρεάν μετακινήσεων. Πλέον δεν είμαι και θέλω να αγοράσω το μηνιαίο των 30 ευρώ αλλά δε με αφήνει. Μου επιτρέπει μονο επιδότηση πάλι να κυκλοφορώ τσάμπα. Σήμερα έκανα επιδότηση διότι ήθελα με κάποιο τρόπο να μπω(ναι θα μπορούσα να πάω να αγοράσω ένα κα ονικο εισητηρια, πυροβολήστε), αλλά τι γίνετε? Πως μπορώ να αλλάξω "status" στην κάρτα μου? Στο τέλος θα φάω κανένα πρόστιμο από το πουθενά.. 

Εχει καθυστερηση στην ενημερωση καταστασης ανεργιας.Συνεχισε να το χρησιμοποιεις οσο μπορεις, σε εναν φιλο που επιασε δουλεια νοεμβρη, συνεχισε να την χρησιμοποιει μεχρι Μαρτη μπορει και Απριλη.Μετα ακυρωθηκε  αυτοματα.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εμενα εσπασε η καρτα μου δεν εχω ιδεα πως την βρηκα σπασμενη. Πηγα να κανω επανέκδοση και μου βγαλαν νεα γιατι δεν θυμόμουν τον κωδικό τωρα που μπηκα να την ενεργοποιησω μου βγαζει ακομα την παλια μου την οποια και δεν κρατησα την αφησα εκει. Τι κανω;

Δημοσ.

To σύστημα βλέπει-ενημερώνεται ανα μήνα. Οπότε αν δεν κλείσει 1 μήνας απο τη στιγμή που ξεκίνησες τη δουλειά, θα σου εμφανίζει για επιδότηση άρα δωρεάν.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, artist1 είπε

Εμενα εσπασε η καρτα μου δεν εχω ιδεα πως την βρηκα σπασμενη. Πηγα να κανω επανέκδοση και μου βγαλαν νεα γιατι δεν θυμόμουν τον κωδικό τωρα που μπηκα να την ενεργοποιησω μου βγαζει ακομα την παλια μου την οποια και δεν κρατησα την αφησα εκει. Τι κανω;

Πρέπει αν ακυρώσεις την κάρτα εκεί που σου την εμφανίζει και μετά να καταχωρήσεις την νέα .

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,

έχω μια ερώτηση:
Δικαιούμαι επιδότησης στην κάρτα μου αλλά όταν εισάγω την κάρτα προς επιδότηση, μου εμφανίζει το μήνυμα "η κάρτα αυτή δεν έχει θέση δυνατότητας επιδότησης" (ή κάπως παρόμοια διατυπωμένο).
Γνωρίζει κάποιος μήπως γιατί συμβαίνει αυτό ?

(συνάδελφοί μου που προσληφθήκαμε μαζί, την έκαναν επιτυχώς την επιδότηση της κάρτας τους).

Επεξ/σία από Locke_John
Δημοσ.

Εχει κανεις βαλει να παρει τη καρτα μεσω ιντερνετ?

Εδω και 3 μηνες εχω βαλει τα στοιχεια μου,ειχα παρει πριν 1,5 μηνα τηλ και μου λενε τη δωσαν στο κουριερ και ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση.Δηλαδη ελεος...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dantε είπε

Εχει κανεις βαλει να παρει τη καρτα μεσω ιντερνετ?

Εδω και 3 μηνες εχω βαλει τα στοιχεια μου,ειχα παρει πριν 1,5 μηνα τηλ και μου λενε τη δωσαν στο κουριερ και ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση.Δηλαδη ελεος...

κ εγώ έτσι την είχα κάνει την αίτηση κ ακόμα θα περίμενα.

Αυτό που έκανα τελικά, επίσκεψη σε κεντρικό σταθμό (εγώ πήγα Ομόνοια), με φωτογράφισε επιτόπου η υπάλληλος και σε μερικά λεπτά μου έδωσε την κάρτα μου.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

σε περίπτωση που αποτύχει η φόρτιση μεσω nfc στη κάρτα, τι γίνεται; γιατι μετα την αποτυχια δεν εμφανίζει την επιδότηση για να φορτίσει η κάρτα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Rumpelstiltskin είπε

σε περίπτωση που αποτύχει η φόρτιση μεσω nfc στη κάρτα, τι γίνεται; γιατι μετα την αποτυχια δεν εμφανίζει την επιδότηση για να φορτίσει η κάρτα

Δοκίμασε να τη φορτίσεις και σε αυτόματο πωλητή.

• Like 1
Δημοσ.

πρέπει να στείλεις ένα Mail με το πρόβλημα σου στο [email protected] και θα το διορθώσουν. Το είχα πάθει και εγώ και το φτιάξανε σε 1 μέρα.

Να βάλεις στο mail Τον αριθμό της κάρτας και το ονοματεπώνυμο που είναι βγαλμένη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστώ πολύ παίδες! επειδη δεν ειμαι αθήνα στη παρούσα φάση, και δε μπορώ να δοκιμάσω σε αυτόματο πωλητή, θα στειλω το μαιλ!

edit απαντάνε στο mail ή απλα να τσεκαρω την εφαρμογή μέχρι να εμφανιστεί ξανα;

edit 2 απαντησαν αμεσα και λύθηκε το πρόβλημα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση. 

Επεξ/σία από Rumpelstiltskin
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...