alexioannou Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Εχω περασει χρεωστικη. Προσπαθω να περασω iban και δεν με αφηνει. Βγαζει αυτο: "max confirmation tries reached/exceeded paypal". Μεεεεεεχρι να μου απαντησουν ξερει κανεις τι ενοει,και τι μπορω να καμω? Ειχα την ιδια καρτα και το ιδιο iban και εκανα συναλλαγες.... Τα αφαιρεσα γιατι κατι δεν μου καθοταν καλα.
zx1234r Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Το πρώτο Google result γράφει να μιλήσεις με το support για να σου κάνουν reset τις προσπάθειες.
christosx13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, alexioannou είπε Εχω περασει χρεωστικη. Προσπαθω να περασω iban και δεν με αφηνει. Βγαζει αυτο: "max confirmation tries reached/exceeded paypal". Μεεεεεεχρι να μου απαντησουν ξερει κανεις τι ενοει,και τι μπορω να καμω? Ειχα την ιδια καρτα και το ιδιο iban και εκανα συναλλαγες.... Τα αφαιρεσα γιατι κατι δεν μου καθοταν καλα. Φιλε αν καταλαβα καλα αφαιρεσες την καρτα καποια στιγμη και πας να την ξανασυνδεσεις τωρα στο paypal?Kατα 99% νομιζω αν διαγραψεις μια καρτα που ειχες δεν σε αφηνει να την ξαναπερασεις την ιδια δευτερη φορα. Αν θυμαμαι καλα πριν 2 χρονια οταν πηγα να διαγραψω καποιες ληγμενες απο το λογαριασμο μου, στο τελευταιο βημα μου εγραφε κατι του τυπου ''Ειστε σιγουρος?Δεν θα μπορειτε να την ξαναπροσθεσετε αν προχωρησετε σε διαγραφη'' και επρεπε να πατησω ναι η οχι. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από christosx13
Προτεινόμενες αναρτήσεις