Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Εχω το ρουτερ h-300s στο ξεκαρφωτο κανεις αποσυνδεση αναμοσβηνει το vdsl μετα απο 2-3 γινεται σταθερο και ξανα το ιδιο 4-5 φορες το κανει και μετα την επομενη παλι αλλιως αμα εχει κεφια δεν σταματαει.Να πω εδω οτι εχει ερθει τεχνικος εχει ψαξει τα παντα δεν βρηκε τιποτα επισης μου στειλανε ξανα το ιδιο ρουτερ.Οταν γινεται ρεσετ το ρουτερ αποσυνδεσεις μου κανει στο περιπου μετα απο 20 μερες Και μετα παλι το ιδιο απο την αρχη.....Σημαντικο δεν μεσολαβει καμια συσκευη κατευθειαν στο μπριζακι  το καλωδιο....τους εχω παρει 20 τηλεφωνα παλι θα στειλουνε τεχνικο μαλιστα ειναι το ιδιο παληκαρι και τους απαντησα παει και ερχεται αφου δεν βρισκει τιποτα.....εχετε να προτεινεται κατι γενικα?και τελος θελω να ρωτησω επειδη η κατασταση αυτοι ειναι 2 μηνες μπορω να σπασω το συμβολαιο χωρις ποινη αφου δεν βρισκουμε ακρη?

Γραμμη.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν χρησιμοποιείς την τηλεφωνία, βάλε κάποιο άλλο vdsl router. Έχω διαβάσει τα χειρότερα για το Η300. Και σε μένα αυτό στείλανε αλλά το άφησα στη γραμμή μόνο για δέκα λεπτά. Μετά επανέφερα το 788.

Επεξ/σία από topontiki
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/5/2019 στις 1:25 ΠΜ, topontiki είπε

Αν δεν χρησιμοποιείς την τηλεφωνία, βάλε κάποιο άλλο vdsl router. Έχω διαβάσει τα χειρότερα για το Η300. Και σε μένα αυτό στείλανε αλλά το άφησα στη γραμμή μόνο για δέκα λεπτά. Μετά επανέφερα το 788.

μου στειλανε το ζτε αλλα παλι τα ιδια

Δημοσ.
Στις 30/5/2019 στις 7:35 ΠΜ, bill2015 είπε

Είδες την εσωτερική σου καλωδίωση ;

ναι τα τσεκαραμε θα ερθουν δευτερα οτε το δηλωσε βλαβη η voda....εχει ο θεος μπορει να ειναι η θυρα η προβληματικο το ζευγος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...