delta6 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά με πρώτο και κύριοτην οθόνη. Το ερώτημα όμως είναι (δε ξέρω αν κάποιος το έθηξε παραπάνω) αν θέλω εγώ σαν καταναλωτής να πάω να το δώ από κοντά για να αποφασίσω αν όντως μου κάνει διαφορά στο μάτι ή όχι η οθόνη, που μπορώ να το δώ. Ας πούμε σαν κάτοικος Ευρωπαικής χώρας πως μπορώ να το δω από κοντά? Υπάρχουν κάπου φυσικά καταστήματα πέραν Τσεχίας/Πολωνίας (αν δε κανω λάθος εκεί εχει τουλαχιστον αποθήκες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baiosss Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, fouskmech είπε notification led, το οποίο αλλάζει χρωματισμό ανάλογα από το ποιά εφαρμογή στέλνει την ειδοποίηση, έχει ? Notification led δεν έχει. Στα πλαϊνά της οθόνης όμως, όταν αυτή είναι κλειστή, εάν έχεις κάποια ειδοποίηση κάνει ένα εφέ σαν το λεγόμενο edge lighting που κάνουν και τα Samsung. Δεν θυμάμαι αν μπορείς να αλλάξεις χρώματα όμως ανάλογα την εφαρμογή και την ειδοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, jimlost είπε Τι ενοεις οτι τα,single δεν ερχονται,επισημα συην Ελλαδα...Μια.χαρα,επισημα.ερχονται,ολα...Η,διαφορα.στην τιμη,ειναι λογο,ζητησης...Τα δικαρτα.λογο μεγαλυτερης.ζητησης ριχνουν πιο γρηγορα.την τιμη... Ολα τα single S10 ειναι παραεισαγωγης. Τσεκαρε να δεις τα καταστηματα που εχουν το καθενα. Τo s10 dual το εχουν 65 καταστηματα και το single 4 καταστηματα. Επισημα εισαγετε το dual μοντελο στην Ελλαδα. Και στα huawei ισχυει αυτο και σε ολα τα κινητα στην Ελλαδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DmC10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Μην ξεχνάς ότι οι τιμές στο εξωτερικό δεν πέφτουν όπως εδώ. Χέστηκε η OP για την Ελληνική αγορά, μια χαρά είναι οι τιμές, μιλάμε για τα καλύτερα κινητά. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός αν εξαιρέσεις την κάμερα που δεν είναι τοπ. Μην ξεχνάμε όμως ότι οι τοπ κάμερες κοστίζουν και τοπ λεφτά, τα οποία δεν σου αγοράζουν ούτε το smoothness και την ταχύτητα, ούτε την υποστήριξη. Το OnePlus 6, είναι ακόμα και σήμερα, το πιο γρήγορο και smooth κινητό που έχω χρησιμοποιήσει. Κανένα flagship των 1000+ ευρώ δεν δικαιολογεί την τιμή του, εκτός ίσως από το P30 Pro. Ε υπάρχουν και gearbest κτλ, καναλια αγοράς υπάρχουν ακόμα. Χρήστης op6 είμαι, εδω και 9 μηνες, πολυ ευχαριστημένος είμαι. Απλα μαρεσει η OP σαν εταιρία τώρα π έκανε κάποιες αλλαγές στο Pro νομίζω πώς έχει τα περισσότερα εξτρά που έχουν τα S10 k P30 Pro. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Ποιος θα το φανταζόταν πριν από τρία χρόνια ότι η Samsung θα έβγαζε πιο hardcore κινητά από την OP!.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Η 6.67'' οθονη πακετο με την υψηλη αναλυση και τα 90Hz, αναμενομενα φαινεται να εχουν αρκετο hit στην μπαταρια. Απογοητευση και στο 4:34 το score στο antutu, θα περιμενε κανεις με το υποτιθεμενο ''εξελιγμένο σύστημα ψύξης δέκα επιπέδων με heatpipes'' να τα πηγαινε πολυ καλυτερα απο το mi 9 που δεν εχει τιποτα απολυτως ''εξωτικο'' αλλα το score του φαινεται να ειναι σχεδον ιδιο με cold run. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sezebo Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Razor333 είπε Η 6.67'' οθονη πακετο με την υψηλη αναλυση και τα 90Hz, αναμενομενα φαινεται να εχουν αρκετο hit στην μπαταρια. Απογοητευση και στο 4:34 το score στο antutu, θα περιμενε κανεις με το υποτιθεμενο ''εξελιγμένο σύστημα ψύξης δέκα επιπέδων με heatpipes'' να τα πηγαινε πολυ καλυτερα απο το mi 9 που δεν εχει τιποτα απολυτως ''εξωτικο'' αλλα το score του φαινεται να ειναι σχεδον ιδιο με cold run. το mi9 έχει και αυτό καλή ψύξη , αν και δεν το διαφημίζουν, δεν το έχω νιώσει ποτέ ζεστό. Σε αντίθεση με το op6 που ειχα και κάποιες στιγμές έκαιγε. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από sezebo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fouskmech Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Πείτε μου μα το Θεό ένα σοβαρό λόγο, που δεν έχει κάτι τόσο απλό και πρακτικό. Ένα απλό και ταπεινό notification led. Έλεος πια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koukoz Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, johnnyman είπε Παιδια αξιζει να δωσω το p30 pro 256gb για Oneplus 7 pro 8 256?Τι λετε? Όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lawlezz Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 ενδιαφερον... αλλα τρομακτικος ο μηχανισμος το ποσο θα αντεξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valous Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Είμαι χρήστης Iphone χρόνια τώρα... αυτό το 90hz με κάνει για πρώτη φορά να θέλω να αλλάξω οικοσύστημα.. Όποιος έχει οθόνη pc/laptop με 144z ή έχει δει ipad pro (120hz) από κοντά καταλαβαίνει πόσο ωραία είναι έστω τα 90hz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labakis Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Η κοπέλα έτσι γεννήθηκε ?ή άρπαξε στο ψήσιμο από το sar? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airborn Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Για το SAR εδω αναφέρει https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/fe7d50a0 Head : 1.199 Body : 1.394 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiacskipper Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Xiaomi k20 pro ... Ετοιμαστείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Στις 14/5/2019 στις 7:37 ΜΜ, hammerd είπε γιατι πρεπει να καμπυλωνουν στις ακρες δεν το εχω καταλαβει...κριμα. πιο συγκεκριμενα, μιλαω για την οθονη... γτ πρεπει να χωρεσει κ καλα 6.67 ιντσων οθονη σε μικρο μεγεθος, καμπυλωνεις της ακρες κ ως δια μαγειας χωρας αντι 6.4 την 6.7 . κ ας ειναι αχρηστες τελιος οι ακρες κ ας σου βγαινουν τα ματια απο την παραμορφοση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα