NikosKallithea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε Δεν φαίνεται από την σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ , ουτε η εξηπηρετηση πελατών μπορεί να το δεί. Για το αν είσαι 8 ή 12 ΚVA πρέπει να δείς τον λογαριασμό ΔΕΗ κάτω από το πινακι των καταναλώσεων γράφει Σ.Ι ( συμφωνημένη ισχύς ) ... και εκει μ@λακιες γράφει, στην ουσια γραφει οτι δηλωσεις στον πάροχο όταν κάνεις συμβόλαιο, το μονο σίγουρο ειναι αν τα καλωδια σου ειναι 16αρια και η ασφάλειας πινακα 63αρα 1
Vasileios-gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εννοείς , η ασφάλεια Πίνακα 50 Α και του ρολογιού 63Α Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2024 από Vasileios-gr
Lux Aeterna Δημοσ. χθες στις 02:33 μμ Δημοσ. χθες στις 02:33 μμ Τελικά το κόστος του δεδδηε, ανεξάρτητα από τον ηλεκτρολόγο που θα κάνει τις αλλαγές, στρίψτε δεξιά πόσο είναι;
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 05:02 μμ Δημοσ. χθες στις 05:02 μμ 2 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε Τελικά το κόστος του δεδδηε, ανεξάρτητα από τον ηλεκτρολόγο που θα κάνει τις αλλαγές, στρίψτε δεξιά πόσο είναι; Απο μονοφασικη σε τριφασικη καου στα 700 ευρω 1000 κανει η τριφασικη και 300 η μονοφασικη 1000-300=700 1
BigBlack Δημοσ. χθες στις 05:32 μμ Δημοσ. χθες στις 05:32 μμ 16 minutes ago, Γιάννης Platano said: Απο μονοφασικη σε τριφασικη καου στα 700 ευρω 1000 κανει η τριφασικη και 300 η μονοφασικη 1000-300=700 Για επαύξηση μονοφασικού σε μονοφασικό αυτά τα νούμερα; Νόμιζα πως γίνεται χωρίς κόστος από την πλευρά του ΔΕΔΔΗΕ.
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 06:16 μμ Δημοσ. χθες στις 06:16 μμ (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, BigBlack είπε Για επαύξηση μονοφασικού σε μονοφασικό αυτά τα νούμερα; Νόμιζα πως γίνεται χωρίς κόστος από την πλευρά του ΔΕΔΔΗΕ. Ναι αυτά είναι τα κόστη για ΔΕΔΔΗΕ Πάντα με την προϋπόθεση ότι υπάρχει ήδη μονοφασικη παροχη Επεξ/σία χθες στις 06:21 μμ από Γιάννης Platano 4
dhmak Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Συγνώμη δηλαδή, για να σηκώσει αντλία θερμότητας η παροχή του ρεύματος μου, πρέπει να πληρώσω 700€ +
BigBlack Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 20 hours ago, Γιάννης Platano said: Ναι αυτά είναι τα κόστη για ΔΕΔΔΗΕ Πάντα με την προϋπόθεση ότι υπάρχει ήδη μονοφασικη παροχη On 31/08/2024 at 20:58, Γιάννης Platano said: Η επαυξηση σε ενισχυμένη μονοφασικη παροχή δεν έχει κόστος Θέλει όμως πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου που να την δικαιολογεί. Τελικά φίλε Γιάννη ποιό από τα δύο ισχύει;
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, BigBlack είπε Τελικά φίλε Γιάννη ποιό από τα δύο ισχύει Η επαυξηση σε 1Χ63 δεν έχει κόστος και είναι ενισχυμένη μονοφασικη παροχη Η τριφασικη έχει κόστος Αν είναι αρχική ηλεκτροδοτηση κάπου στα 1000 ευρώ ενώ αν είναι επαυξηση από μονοφασικη κάπου στα 700 ευρώ Σε κάθε περίπτωση πρέπει το καλώδιο από τον πίνακα του σπιτιού μέχρι τον μετρητή να υποστηρίζει τέτοια επαυξηση. Εγώ σε επαυξηση σε 1Χ63 φώναξα ηλεκτρολόγο και τράβηξε καλώδιο που ήταν κατάλληλο. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται νέα ΥΔΕ ακόμα κι αν δεν έχει λήξει η παλιά. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Γιάννης Platano 1
BigBlack Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 3 minutes ago, Γιάννης Platano said: Η επαυξηση σε 1Χ63 δεν έχει κόστος και είναι ενισχυμένη μονοφασικη παροχη Η τριφασικη έχει κόστος Αν είναι αρχική ηλεκτροδοτηση κάπου στα 1000 ευρώ ενώ αν είναι επαυξηση από μονοφασικη κάπου στα 700 ευρώ Σε κάθε περίπτωση πρέπει το καλώδιο από τον πίνακα του σπιτιού μέχρι τον μετρητή να υποστηρίζει τέτοια επαυξηση. Εγώ σε επαυξηση σε 1Χ63 φώναξα ηλεκτρολόγο και τράβηξε καλώδιο που ήταν κατάλληλο. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται νέα ΥΔΕ ακόμα κι αν δεν έχει λήξει η παλιά. Ωραία, τώρα το ξεκαθάρισες πλήρως, γιατί παραπάνω σε ρώτησα και είπες πως μονοφασικό απλό σε ενισχυμένο έχει κόστος. Όλα καλά και σε ευχαριστώ! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, dhmak είπε Συγνώμη δηλαδή, για να σηκώσει αντλία θερμότητας η παροχή του ρεύματος μου, πρέπει να πληρώσω 700€ + Αν χρειάζεται τριφασικό ναι 57 λεπτά πριν, BigBlack είπε Ωραία, τώρα το ξεκαθάρισες πλήρως, γιατί παραπάνω σε ρώτησα και είπες πως μονοφασικό απλό σε ενισχυμένο έχει κόστος. Όλα καλά και σε ευχαριστώ! Δίκιο έχεις Στραβομάρα μου 😂 1
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, BigBlack είπε Ωραία, τώρα το ξεκαθάρισες πλήρως, γιατί παραπάνω σε ρώτησα και είπες πως μονοφασικό απλό σε ενισχυμένο έχει κόστος. Όλα καλά και σε ευχαριστώ! Εχεις περάσει 16αρια καλώδια, άλλαξες ασφάλειες, πίνακα κλπ; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εχεις περάσει 16αρια καλώδια, άλλαξες ασφάλειες, πίνακα κλπ; Αυτά εννοούσα κι εγώ σχετικά με την υπάρχουσα εγκατάσταση. Για 1Χ63 δεν χρειάζεται αλλαγή πίνακα. Μία προσθήκη στον υπάρχοντα αρκεί
BigBlack Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 hour ago, NikosKallithea said: Εχεις περάσει 16αρια καλώδια, άλλαξες ασφάλειες, πίνακα κλπ; Ο πίνακας είναι 40 εκατοστά από το ρολόι και δεν χρειάζεται αλλαγή, εσωτερικα οι συνδέσεις θα γινουν μολις ερθει ο δεδδηε. Τα υλικα τα εχω αγορασει καιρό και περιμένουν υπομονετικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα