NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 3 ώρες πριν, takoulou είπε Οχι φυσικα... Μονο 16αρι παει σε επαυξηση.. Δηλαδη η παροχη που ειναι τωρα 35-40Α θα παει σε 63Α... Εκτός απο τα 16αρια για να πάρεις την παροχή πρεπει να καταθέσει και το σχέδιο της εγκατάστασης αδειοδοτημένος ηλεκτρολόγος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinkakos Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) On 02/03/2022 at 13:32, Weiss said: Ο 1Φ μετρητής στα 8kva θα γράφει πάνω 10/40Α ενώ στο ενισχυμένο 15/60Α. Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να δεις την ασφάλεια στο ρολόι. Edit : και σε λογαριασμό ρεύματος φαίνεται η συμφωνημενη ισχύς Καλησπέρα παιδιά, ξεθάβω και εγώ λίγο το θέμα με τη σειρά μου, ο 1Φ μετρητής λέει 15-60Α, αλλά στον πίνακα το ρελέ διαρροής είναι 40Α, πρέπει απλά να κάνω αίτηση και τράμπα το ρελέ με 63Α και είμαι κομπλε για επαυξημένο μονοφασικο; Επισυνάπτω και 2 φωτό Επεξ/σία 15 Ιουνίου από Pinkakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δεν αρκεί να αλλάξεις το ρελε. Θα πρέπει και το παροχικο καλώδιο να αλλαχτεί από 10 σε 16 τετραγωνικά χιλιοστά. Επίσης θέλεις νέα ΥΔΕ που να περιγράφει τις αλλαγές. Επισης θέλεις γενική ασφάλεια στον πίνακα 50 Α. Και ίσως και μεγαλύτερο κεντρικό διακόπτη. Επεξ/σία 16 Ιουνίου από Vasileios-gr 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScrollLock2001 Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θέλω και εγώ να κάνω επαύξηση σε ενισχυμένο μονοφασικό, και δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να πληρώσω στον δεδδηέ για το καλώδιο από την κολώνα μέχρι το σπίτι επειδή μένω σε μονοκατοικία 2όροφη και δεν βρίσκω τίποτα σχετικό σε forums. Είναι περίπου 20 μέτρα απο την κολώνα + κανένα 5 μέτρα ύψος μέχρι κάτω στον μετρητή που είναι εκεί από το 70'. Έχω δει ένα pdf για τις χρεώσεις αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι. Περίπου πόσο να περιμένω να πληρώσω απο την μεριά του δεδδήε γιατί το καλώδιο πίνακα-μετρητή το έχω έτοιμο και τα αντίστοιχα στοιχεία στον πίνακα και την υδε. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από ScrollLock2001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Στις 28/11/2022 στις 8:46 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Οποτε καλο ειναι να βαλεις και επιτηρτη τασης Εβαλα προχθες με νεο πινακα Ριξε μια ματια Αυτον που δειχνεις στην φωτογραφια εβαλες?Αυτος δεν προσφερει και πολλα σε οικιακη παροχη. Στις 8/3/2024 στις 8:28 ΜΜ, baskon είπε Ειμαι σε φάση που προσπαθώ να βάλω ενισχυμένο μονοφασικό. Αιτηση μέσα Γενάρη, ήρθαν μια φορά.. μου λενε ζητήσατε τριφασικό. Οχι τους λέω δε ζητησα τριφασικό (κάποιος σημείωσε ότι να ναι προφανώς). Φευγουν.. ξανάρχονται μετά από καμιά βδομάδα (και μετά από πίεση από μέρους μου) στις αρχές Φλεβάρη. Από τότε ουτε φωνή ουτε ακρόαση. Πόσο χρόνο θεωρούμε λογικό μέχρι να στειλουν την προσφορά τους? Να αρχίσω να πιέζω πάλι? Μόνο με πίεση και πρήξιμο φαίνεται να δουλευουν αυτοι εδώ στο Περιστέρι (δε ξέρω αν παίζει και κανένας άλλος τρόπος επίσπευσης των διαδικασιών, αλλά δεν είμαι και διατεθειμένος να τον εφαρμόσω).. Επίσης τα google reviews rank..1.2 δεν δίνουν πολλές ελπίδες γρήγορου ξεμπερδέματος, απορώ γιατί δε κάνει κανείς προσπάθεια για βελτίωση..πραγματικά. Αιτηση εκανες μονος σου?Με ποια αιτιολογια εκανες αιτηση για επαυξηση?Εχει αλλαξει κατι? Στις 15/6/2024 στις 10:44 ΜΜ, Pinkakos είπε Καλησπέρα παιδιά, ξεθάβω και εγώ λίγο το θέμα με τη σειρά μου, ο 1Φ μετρητής λέει 15-60Α, αλλά στον πίνακα το ρελέ διαρροής είναι 40Α, πρέπει απλά να κάνω αίτηση και τράμπα το ρελέ με 63Α και είμαι κομπλε για επαυξημένο μονοφασικο; Επισυνάπτω και 2 φωτό Γραμμη πίνακα,γενικο διακόπτη,γενικη ασφάλεια,ρελε. 8 λεπτά πριν, ScrollLock2001 είπε Καλησπέρα θέλω και εγώ να κάνω επαύξηση σε ενισχυμένο μονοφασικό, και δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να πληρώσω στον δεδδηέ για το καλώδιο από την κολώνα μέχρι το σπίτι επειδή μένω σε μονοκατοικία 2όροφη και δεν βρίσκω τίποτα σχετικό σε forums. Είναι περίπου 20 μέτρα απο την κολώνα + κανένα 5 μέτρα ύψος μέχρι κάτω στον μετρητή που είναι εκεί από το 70'. Έχω δει ένα pdf για τις χρεώσεις αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι. Περίπου πόσο να περιμένω να πληρώσω απο την μεριά του δεδδήε γιατί το καλώδιο πίνακα-μετρητή το έχω έτοιμο και τα αντίστοιχα στοιχεία στον πίνακα και την υδε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Η επαυξηση σε ενισχυμένη μονοφασικη παροχή δεν έχει κόστος Θέλει όμως πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου που να την δικαιολογεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, ScrollLock2001 είπε Καλησπέρα θέλω και εγώ να κάνω επαύξηση σε ενισχυμένο μονοφασικό, και δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να πληρώσω στον δεδδηέ για το καλώδιο από την κολώνα μέχρι το σπίτι επειδή μένω σε μονοκατοικία 2όροφη και δεν βρίσκω τίποτα σχετικό σε forums. Είναι περίπου 20 μέτρα απο την κολώνα + κανένα 5 μέτρα ύψος μέχρι κάτω στον μετρητή που είναι εκεί από το 70'. Έχω δει ένα pdf για τις χρεώσεις αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι. Περίπου πόσο να περιμένω να πληρώσω απο την μεριά του δεδδήε γιατί το καλώδιο πίνακα-μετρητή το έχω έτοιμο και τα αντίστοιχα στοιχεία στον πίνακα και την υδε. Θα κανεις την αιτηση στον Δεδδηε για την επαυξηση.. Και θα περασουν να δουν τι και πως κοστος κτλπ...Θα κατεβει και νεο καλωδιο απεξω προς την παροχη.. Θα βγαλεις χαρτι ηλεκτρολογου ομως μετα... https://deddie.gr/el/upiresies/sundesi-me-to-diktuo/epauksisimeiwsi-isxuos-ufistamenis-ilektrodotisis/https://deddie.gr/el/upiresies/sundesi-me-to-diktuo/epauksisimeiwsi-isxuos-ufistamenis-ilektrodotisis/ https://aepseh.gr/articles/96/Paroxes-reumatos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, takoulou είπε Θα κανεις την αιτηση στον Δεδδηε για την επαυξηση.. Και θα περασουν να δουν τι και πως κοστος κτλπ...Θα κατεβει και νεο καλωδιο απεξω προς την παροχη.. Θα βγαλεις χαρτι ηλεκτρολογου ομως μετα... https://deddie.gr/el/upiresies/sundesi-me-to-diktuo/epauksisimeiwsi-isxuos-ufistamenis-ilektrodotisis/https://deddie.gr/el/upiresies/sundesi-me-to-diktuo/epauksisimeiwsi-isxuos-ufistamenis-ilektrodotisis/ https://aepseh.gr/articles/96/Paroxes-reumatos Σωστα πρέπει να υποστηρίζει την επαυξηση το καλώδιο από τον πίνακα προς τον μετρητή. Εγώ είχα τραβήξει νέο καλώδιο για να γίνει η παροχή 1Χ63 Ευτυχώς ήταν σχετικά εύκολο Δεν είχα πληρώσει κάτι άλλο σε ΔΕΔΔΗΕ Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdkamael Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Καλημερα καλημερα... ερωτηση πρωταρη... πως γινεται να μαθουμε εαν η μονοφασικη παροχη ειναι 8αρα ή επαυξημενη?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, mdkamael είπε Καλημερα καλημερα... ερωτηση πρωταρη... πως γινεται να μαθουμε εαν η μονοφασικη παροχη ειναι 8αρα ή επαυξημενη?! Μπαινεις εδω και το βλεπεις https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification Αλοιως τηλ στο 8004004000 Το γράφει και σε λογαριασμο ΔΕΗ Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdkamael Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μπαινεις εδω και το βλεπεις https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ Μου βγαζει την ενδειξη τη συγκεκριμενη... αρα σημαινει οτι ειναι επαυξημενη?! Ή απλα ανηκει στη γενικη κατηγορια Μονοφασικη 8/12kVa?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, mdkamael είπε Μου βγαζει την ενδειξη τη συγκεκριμενη... αρα σημαινει οτι ειναι επαυξημενη?! Ή απλα ανηκει στη γενικη κατηγορια Μονοφασικη 8/12kVa?! Δεν είμαι σίγουρος Πάρε στο τηλ που σου είπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdkamael Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Δεν είμαι σίγουρος Πάρε στο τηλ που σου είπα Ωπ, τωρα ειδα το επεξεργασμενο μνμ... Τελεια :-)! Σ' ευχαριστω για τον μπουσουλα φιλε μου. Καλημερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mdkamael είπε Ωπ, τωρα ειδα το επεξεργασμενο μνμ... Τελεια :-)! Σ' ευχαριστω για τον μπουσουλα φιλε μου. Καλημερα Από ότι βλέπω έχει γίνει πρόσφατα ανανέωση πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου Έχει ισχύ 10 χρόνια Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δεν φαίνεται από την σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ , ουτε η εξηπηρετηση πελατών μπορεί να το δεί. Για το αν είσαι 8 ή 12 ΚVA πρέπει να δείς τον λογαριασμό ΔΕΗ κάτω από το πινακι των καταναλώσεων γράφει Σ.Ι ( συμφωνημένη ισχύς ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα