Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Antretng είπε Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Όταν λετε ΥΔΕ, την δίνει ηλεκτρολόγος; Για το ρελέ διαφυγής φαντάζομαι θα μου το πει και ο ηλεκτρολόγος. Ναι ο ηλεκτρολογος την δινει .Ρελε αν δεν εχει ο πινακας (πιθανο για πλιαα παροχη) πρεπει να μπει. Ολα μαζι να υπολογιζεις μαζι με ρελε κανα 100σταρικο για Αττικη Σε επαρχια για ΥΔΕ ζητανε πιο πολλα οι ηλεκτρολογοι . Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από Γιάννης Platano
Antretng Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Ναι ο ηλεκτρολογος την δινει .Ρελε αν δεν εχει ο πινακας (πιθανο για πλιαα παροχη) πρεπει να μπει. Ολα μαζι να υπολογιζεις μαζι με ρελε κανα 100σταρικο Πίνακας δεν υπάρχει πια, έπεσε μαζί με τον τοίχο που έριξα. Οπότε ούτως ή άλλος θα μπει καινούργιος. Σε ευχαριστώ και πάλι!
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, Antretng είπε Πίνακας δεν υπάρχει πια, έπεσε μαζί με τον τοίχο που έριξα. Οπότε ούτως ή άλλος θα μπει καινούργιος. Σε ευχαριστώ και πάλι! Οποτε καλο ειναι να βαλεις και επιτηρτη τασης Εβαλα προχθες με νεο πινακα Ριξε μια ματια 1
nvel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι χωρις κανενα κοστος παροχη 1Χ63 αλλα θα χρειαστει ΥΔΕ και πρεπει να εχει και ρελε διαφυγης το σπιτι . Με απλη αιτηση σε ΔΕΔΔΗΕ θα χρειαστεί και αλλαγή παροχικού καλωδίου 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, nvel είπε θα χρειαστεί και αλλαγή παροχικού καλωδίου Σωστα ... 1
takoulou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Antretng είπε Πίνακας δεν υπάρχει πια, έπεσε μαζί με τον τοίχο που έριξα. Οπότε ούτως ή άλλος θα μπει καινούργιος. Σε ευχαριστώ και πάλι! Καλησπερα... Θα πρεπει να υπαρχει και καλωδιο απο τον πινακα 16Α προς την παροχη του ρευματος.. Αρα θα χρειαστει και να περαστει το καλωδιο να το κατεβασει απο τον ηλεκτρολογο.. Και μετα θα σου δωσει το ΥΔΕ και θα το αναφερει.. 2
Joshua21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 50 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Θα πρεπει να υπαρχει και καλωδιο απο τον πινακα 16Α προς την παροχη του ρευματος.. Αρα θα χρειαστει και να περαστει το καλωδιο να το κατεβασει απο τον ηλεκτρολογο.. Και μετα θα σου δωσει το ΥΔΕ και θα το αναφερει.. Αυτό είναι που αναφέρθηκε παραπάνω ως "παροχικό καλώδιο", και για την ακρίβεια θα πρέπει η διατομή του να είναι 16 τετραγωνικά χιλιοστά. 1
Mel21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα θέλω να κάνω αλλαγή από μονοφασικό σε απλό σε 3φασικο ... ξέρει κανείς πόσο χρόνο χρειάζεται για να έρθουν να το αλλάξουν??
korakios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 57 λεπτά πριν, Mel21 είπε Καλησπέρα θέλω να κάνω αλλαγή από μονοφασικό σε απλό σε 3φασικο ... ξέρει κανείς πόσο χρόνο χρειάζεται για να έρθουν να το αλλάξουν?? αυτό δεν είναι επαύξηση μονοφασικού , δλδ ρώτα εκεί https://www.insomnia.gr/forums/topic/456273-αλλαγή-μονοφασικού-ρεύματος-δεη-σε-τριφασικό/?do=getNewComment
baskon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Ειμαι σε φάση που προσπαθώ να βάλω ενισχυμένο μονοφασικό. Αιτηση μέσα Γενάρη, ήρθαν μια φορά.. μου λενε ζητήσατε τριφασικό. Οχι τους λέω δε ζητησα τριφασικό (κάποιος σημείωσε ότι να ναι προφανώς). Φευγουν.. ξανάρχονται μετά από καμιά βδομάδα (και μετά από πίεση από μέρους μου) στις αρχές Φλεβάρη. Από τότε ουτε φωνή ουτε ακρόαση. Πόσο χρόνο θεωρούμε λογικό μέχρι να στειλουν την προσφορά τους? Να αρχίσω να πιέζω πάλι? Μόνο με πίεση και πρήξιμο φαίνεται να δουλευουν αυτοι εδώ στο Περιστέρι (δε ξέρω αν παίζει και κανένας άλλος τρόπος επίσπευσης των διαδικασιών, αλλά δεν είμαι και διατεθειμένος να τον εφαρμόσω).. Επίσης τα google reviews rank..1.2 δεν δίνουν πολλές ελπίδες γρήγορου ξεμπερδέματος, απορώ γιατί δε κάνει κανείς προσπάθεια για βελτίωση..πραγματικά.
takoulou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 14 λεπτά πριν, baskon είπε Ειμαι σε φάση που προσπαθώ να βάλω ενισχυμένο μονοφασικό. Αιτηση μέσα Γενάρη, ήρθαν μια φορά.. μου λενε ζητήσατε τριφασικό. Οχι τους λέω δε ζητησα τριφασικό (κάποιος σημείωσε ότι να ναι προφανώς). Φευγουν.. ξανάρχονται μετά από καμιά βδομάδα (και μετά από πίεση από μέρους μου) στις αρχές Φλεβάρη. Από τότε ουτε φωνή ουτε ακρόαση. Πόσο χρόνο θεωρούμε λογικό μέχρι να στειλουν την προσφορά τους? Να αρχίσω να πιέζω πάλι? Μόνο με πίεση και πρήξιμο φαίνεται να δουλευουν αυτοι εδώ στο Περιστέρι (δε ξέρω αν παίζει και κανένας άλλος τρόπος επίσπευσης των διαδικασιών, αλλά δεν είμαι και διατεθειμένος να τον εφαρμόσω).. Επίσης τα google reviews rank..1.2 δεν δίνουν πολλές ελπίδες γρήγορου ξεμπερδέματος, απορώ γιατί δε κάνει κανείς προσπάθεια για βελτίωση..πραγματικά. Να στειλεις κανενα email... Κανε ενα τηλεφωνο παλι... Σου ειπαν για τα χρηματα; Σε τι ειδος θα μπει η παροχη για την επαυξηση που ζητας; Διωροφο, Πολυκατοικια; Να ξερεις για αυτα που ζητας υπαρχει καθυστερηση λιγο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 39 λεπτά πριν, baskon είπε Ειμαι σε φάση που προσπαθώ να βάλω ενισχυμένο μονοφασικό. Αιτηση μέσα Γενάρη, ήρθαν μια φορά.. μου λενε ζητήσατε τριφασικό. Οχι τους λέω δε ζητησα τριφασικό (κάποιος σημείωσε ότι να ναι προφανώς). Φευγουν.. ξανάρχονται μετά από καμιά βδομάδα (και μετά από πίεση από μέρους μου) στις αρχές Φλεβάρη. Από τότε ουτε φωνή ουτε ακρόαση. Πόσο χρόνο θεωρούμε λογικό μέχρι να στειλουν την προσφορά τους? Να αρχίσω να πιέζω πάλι? Μόνο με πίεση και πρήξιμο φαίνεται να δουλευουν αυτοι εδώ στο Περιστέρι (δε ξέρω αν παίζει και κανένας άλλος τρόπος επίσπευσης των διαδικασιών, αλλά δεν είμαι και διατεθειμένος να τον εφαρμόσω).. Επίσης τα google reviews rank..1.2 δεν δίνουν πολλές ελπίδες γρήγορου ξεμπερδέματος, απορώ γιατί δε κάνει κανείς προσπάθεια για βελτίωση..πραγματικά. Αν δεν εχει αλλαξει κατι δεν υπαρχει χρεωση γαι μονοφασκο 1Χ63 που προφανως ζητησες . Ρωτα ομως τον ηλεκτρολογο σου αν ο πινακας σου ειναι ενταξει για κατι τετοιο Σε μενα τραβηξε καλωδιο απο τον πινακα μεχρι την παροχη
takoulou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δεν εχει αλλαξει κατι δεν υπαρχει χρεωση γαι μονοφασκο 1Χ63 που προφανως ζητησες . Ρωτα ομως τον ηλεκτρολογο σου αν ο πινακας σου ειναι ενταξει για κατι τετοιο Σε μενα τραβηξε καλωδιο απο τον πινακα μεχρι την παροχη Εννοειται οτι θα πρεπει να περασουν νεα καλλωδια 16 αρια... Δεν γινεται ετσι.. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Εννοειται οτι θα πρεπει να περασουν νεα καλλωδια 16 αρια... Δεν γινεται ετσι.. Το 10αρι δεν αρκεί;
takoulou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Το 10αρι δεν αρκεί; Οχι φυσικα... Μονο 16αρι παει σε επαυξηση.. Δηλαδη η παροχη που ειναι τωρα 35-40Α θα παει σε 63Α... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα