Προς το περιεχόμενο

Επαύξηση ισχυος σε μονοφασικη παροχη ρευματος

ritualistic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα... Συνήθως γίνεται περίπου σε 40 μέρες...Ρώτησε και στο πρακτορείο της Δεδδηε..Ήρθαν από των μελετών;;

@takoulou  ευχαριστω για την απαντηση. Ναι ηρθαν πριν 7-10 μερες αλλα εκτοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση και η αιτηση εγινε 21 ιουνιου... 

Επεξ/σία από spyros_vas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, spyros_vas είπε

Καλημερα ξανα

Η επαυξηση ισχυος εχει γινει και ειναι 3χ25.

Γνωριζει καποιος περιπου ποσο καιρο μετα την αιτηση ερχεται η ΔΕΔΔΗΕ να εγκρινει το εργο ?

Το 3χ25 τι ειναι;

Αν έχουν μετρητές έρχονται σε 10-15 μερες

1 ώρα πριν, spyros_vas είπε

@takoulou  ευχαριστω για την απαντηση. Ναι ηρθαν πριν 7-10 μερες αλλα εκτοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση και η αιτηση εγινε 21 ιουνιου... 

Είπαμε κάνουν γύρω 30-35 μέρες... Μπορείς να πας και να ρωτήσεις το πρακτορείο..Σε 5-6 μέρες..

• Like 1

4 ώρες πριν, spyros_vas είπε

Καλημερα ξανα

Η επαυξηση ισχυος εχει γινει και ειναι 3χ25.

Γνωριζει καποιος περιπου ποσο καιρο μετα την αιτηση ερχεται η ΔΕΔΔΗΕ να εγκρινει το εργο ?

Τα εσωτερικα καλωδια σηκωνουν το πιο χοντρο νομιζω 16αρι που θελει το τριφασικο ?

η εσωτερική καλωδίωση θα έχει τα ίδια φορτία με πριν εκτός της ΑΘ που θα έχει μια νέα παροχή. Φυσικά θα γίνουν και αλλαγές στον πίνακα για να γίνει τριφασικός.

• Like 1

Στη δικιά μου περίπτωση μιας και η καλωδίωση υπήρχε, κόστισε συνολικά το ηλεκτρολογικό πιστοποιητικό και επιπλέον 88€ στον ΔΕΔΔΗΕ η αίτηση επαύξησης.

Συνολικό διάστημα ολοκλήρωσης επάυξησης περίπου 1 μήνας. Μαζί μου άλλαξαν το παλιό ρολόι με νέου ψηφιακού τύπου.

• Like 2

Καλημερα,

@Gataros το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου το πηγες στην ΔΕΔΔΗΕ μονος σου οταν σου παραδοθηκε η περιμενες να σε καλεσει πρωτα η ΔΕΔΔΗΕ ?

Δεν σηκωνει το τηλεφωνο κανενας εκει και 3 φορες που το σηκωσαν το εκλεισαν απευθειας...

Καλημερα,

@Gataros το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου το πηγες στην ΔΕΔΔΗΕ μονος σου οταν σου παραδοθηκε η περιμενες να σε καλεσει πρωτα η ΔΕΔΔΗΕ ?

Δεν σηκωνει το τηλεφωνο κανενας εκει και 3 φορες που το σηκωσαν το εκλεισαν απευθειας...

Καλημέρα..Το πιστοποιητικό το καταθέτεις εσύ στην Δεδδηε..

Περιμενω ομως να με καλεσουν πρωτα η παω μονος και το παραδιδω ?

24 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα..Το πιστοποιητικό το καταθέτεις εσύ στην Δεδδηε..

@NikosKallithea δεν ξερω τι μπορει να σου φαινεται αστειο αλλα αν γνωριζα την διαδικασια δεν θα χρειαζοταν να ρωτησω εδω τι πρεπει να κανω.

Περιμενω ομως να με καλεσουν πρωτα η παω μονος και το παραδιδω ?

@NikosKallithea δεν ξερω τι μπορει να σου φαινεται αστειο αλλα αν γνωριζα την διαδικασια δεν θα χρειαζοταν να ρωτησω εδω τι πρεπει να κανω.

Φίλε μου το Insomnia δεν είναι για να λύνει τέτοιου είδους προβλήματα, εδώ κάνουμε συζήτηση ακαδημαϊκή, ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.

Σημασία έχει τι σου λέει ο ηλεκτρολόγος και ο μηχανικός σου.

Αυτοι είναι υπεύθυνοι για την κατασκευή που σου εκάναν και τις υπογραφές που έβαλαν, σε αυτούς θα απευθυνθείς.

• Thanks 1

13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Φίλε μου το Insomnia δεν είναι για να λύνει τέτοιου είδους προβλήματα, εδώ κάνουμε συζήτηση ακαδημαϊκή, ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.

Σημασία έχει τι σου λέει ο ηλεκτρολόγος και ο μηχανικός σου.

Αυτοι είναι υπεύθυνοι για την κατασκευή που σου εκάναν και τις υπογραφές που έβαλαν, σε αυτούς θα απευθυνθείς.

Δεν ζητησα να λυσει κανεις κανενα προβλημα μου ομως και αν χρειαστει να απευθυνθω στον ηλεκτρολογο μου εχω το τηλεφωνο του.

Το προβλημα μου ειναι στην ΔΕΔΔΗΕ και τελικα ακαδημαϊκα ρωταω και εγω να δω τι συμβαινει συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις απο ανθρωπους που εκαναν παρομοιο εργο με εμενα ωστε να κινηθω αναλογως.

6 ώρες πριν, spyros_vas είπε

Καλημερα,

Ναι θα πρέπει να το πας εσύ ΔΕΔΔΗΕ και να κάνεις την αίτηση. Τότε μετά από κάποιο διάστημα θα σε καλέσει ο εργολάβος να έρθει να δει το σπίτι/διαμέρισμα και μετά θα λάβεις ένα χαρτί με την προσφορά τους. Στην δικιά μου περίπτωση ήταν το ποσό που σου ανέφερα. Στην προσφορά αναφέρεται αριθμός λογαριασμού που θα πρέπει να πληρωθεί.

Αφού πληρώσεις δεν χρειάζεται να ξαναπάς ΔΕΔΔΗΕ, θα δουν την πληρωμή και θα κανονίσουν να έρθουν να κάνουν τα απαραίτητα. 

• 2 χρόνια αργότερα...

Ζωντανευω το zombie thread.
Ειμαι στη διαδικασια για πιθανη  επαυξηση μονοφασικου. Ο ηλεκτρολογος που ηταν ο αρχικος που εκανε την εγκατασταση της πολυκατοικιας/διαμερισματος, εριξε μια συντομη ματια στο ρολοι, στη διατομη των καλωδιων και ηταν πεπεισμενος οτι εχει μπει ηδη επαυξημενο μονοφασικο απο την αρχη της κατασκευης της πολυκατοικιας (2004). 

Ο λογαριασμος της elpedison λεει 8kva. Δηλαδη απλο μονοφασικο.
Ομως η δεδδη με τον αριθμο παροχης αναφερει το εξης:
image.png.920b28de4103fa0daa45b60294e45e12.png

Ξερει κανεις τι παιζει; Φανταζομαι οτι εαν μπορουσα να δω την ασφαλεια με καποιο τροπο που εχει το ρολοι και ειναι 63Α, θα μου ειχε λυθει ακαραια και η απορια. Δεν γνωριζω εαν υπαρχει τροπος να φανει οπτικα η ασφαλεια στο ρολοι της δεη.
Στο σπιτι εχω γενικη ασφαλεια τηξεως οποτε δεν μπορω να βγαλω ετσι συμπερασμα. Ο ρελε διαρροης ειναι στα 63Α αλλα δεν ξερω εαν σημαινει κατι αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...