Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

XIAOMI Mi Electric Scooter m365 στα 398€ με επιστροφή 80€ (20% τις αγοράς σε   go4more πόντους).
Σήμερα έκανα την αγορά στα 398€ και πηρα επιτόπου 31840 πόντους για επόμενη αγορά.
Στην τιμή αυτή δεν υπάρχει ουτε Σκρουτζ όπου δεν είναι Ελληνικά και έχουν 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος
Απο Γερμανό έχει 2 χρόνια ελληνικής αντιπροσωπίας.
Ισχύει μέχρι και αύριο
https://www.germanos.gr/touch/product/xiaomi-mi-electric-scooter/20370831/

60307940_10219002015059308_9103150434746368000_n.jpg

60340102_10219002013979281_8040069990885359616_n.jpg

Επεξ/σία από savageGR
  • Like 6
  • Thanks 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Thanks καλή τιμή, πήρα και εγώ ένα για την γυναίκα τώρα έγιναν 2 τα scooterακια.....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lakisss είπε

Thanks καλή τιμή, πήρα και εγώ ένα για την γυναίκα τώρα έγιναν 2 τα scooterακια.....

Για να πήρες 2 πρέπει να σε έχουν βολέψει πολύ. Είσαι ευχαριστημένος? 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cdrov είπε

Εγώ το πήρα ηλεκτρονικά και δεν έχουν εμφανιστεί οι πόντοι...

Να ανησυχώ?

Πόσες μέρες έχουν περάσει, υποτίθεται ότι (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των υπαλλήλων του eshop τους) χρειάζονται 2 εργάσιμες ημέρες μετά την εκκαθάριση της παραγγελίας για να φανούν οι πόντοι. 

Είδωμεν... 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xristoslet είπε

Για να πήρες 2 πρέπει να σε έχουν βολέψει πολύ. Είσαι ευχαριστημένος? 

Το 1 το έχω εδώ και πολύ καιρό , το χρησιμοποιώ καθαρά και μόνο για διασκέδαση , το 2ο το παιρνω για την γυναίκα μου για να πηγαίνουμε μαζί τις Κυριακές καμιά βόλτα στο πάρκο....

Για τον σκοπό που το θέλω (διασκέδαση) ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lakisss είπε

Το 1 το έχω εδώ και πολύ καιρό , το χρησιμοποιώ καθαρά και μόνο για διασκέδαση , το 2ο το παιρνω για την γυναίκα μου για να πηγαίνουμε μαζί τις Κυριακές καμιά βόλτα στο πάρκο....

Για τον σκοπό που το θέλω (διασκέδαση) ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Κι εγώ για διασκέδαση, αλλά και καμιά φορά για να πηγαίνει η γυναίκα μου στη δουλειά(3χμ απόσταση, 6 πάνε ελα). Μάλλον θα βολεύει... 

Δημοσ.

Κ δε μου λέτε ρε παλικαρια.. Τι καιει αυτο απο ρευμα?! 5 ώρες πριζα, θα βαραει φανταζομαι.. 

Μεσω πριζας ετσι?Μν πω καμια πατατα!! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Το XIAOMI Mi Electric Scooter είναι το κατάλληλο μεταφορικό μέσο για τις καθημερινές ανάγκες σου. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό σκούτερ πόλης με το οποίο μπορείς να μετακινηθείς με ασφάλεια, συνέπεια και ευελιξία στο δρόμο (διαθέτει ελαστικά 8.5 ιντσών για άσφαλτο) και να βελτιώσεις αισθητά την ποιότητα ζωής σου, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον."

Για δες που ζουμε στο Los Angeles και δεν το ειχα παρει χαμπαρι :P

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Κ δε μου λέτε ρε παλικαρια.. Τι καιει αυτο απο ρευμα?! 5 ώρες πριζα, θα βαραει φανταζομαι.. 

Μεσω πριζας ετσι?Μν πω καμια πατατα!! 

Αυτό θα ήθελα να το μάθω και εγώ όντως.

Λογικά θα τραβαει πολυ ρεύμα αυτό το 5ωρο.

Δημοσ.

Εκτός και αν κάνω κάποιο λάθος στους υπολογισμούς ή στον τύπο:

Watts = Amp x Volt , από έναν φορτιστή που βρήκα V= 42 και A= 2, άρα κατά την φόρτιση καταναλώνει ~85W και εφόσον χρειάζεται 5 περίπου ώρες να φορτίσει, μιλάμε για 425W.

Ένα gaming PC κάτι τέτοιο το καίει περίπου σε μία ώρα (εν ώρα gaming). Δεν νομίζω πως είναι φοβερή κατανάλωση.

Και πάλι, μπορεί να έχω κάνει λάθος στον τύπο/πράξεις, δεν είμαι γενικά της φυσικής.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Εκτός και αν κάνω κάποιο λάθος στους υπολογισμούς ή στον τύπο:

Watts = Amp x Volt , από έναν φορτιστή που βρήκα V= 42 και A= 2, άρα κατά την φόρτιση καταναλώνει ~85W και εφόσον χρειάζεται 5 περίπου ώρες να φορτίσει, μιλάμε για 425W.

Ένα gaming PC κάτι τέτοιο το καίει περίπου σε μία ώρα (εν ώρα gaming). Δεν νομίζω πως είναι φοβερή κατανάλωση.

Και πάλι, μπορεί να έχω κάνει λάθος στον τύπο/πράξεις, δεν είμαι γενικά της φυσικής.

Αν είναι έτσι(85w) καταναλώνει όσο η tv μου, που οι περισσότεροι την ξεχνάμε και ανοιχτή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω είναι ασήμαντη η κατανάλωση.

Εμένα με προβληματίζει το πόσο εύκολα μπορείς να εμπλακείς σε ατύχημα (είτε να σε πάρει παραμάζωμα κάποιο αυτοκίνητο αν κινείσαι παράνομα στο δρόμο είτε να χτυπήσεις πεζό αν κινείσαι παράνομα σε πεζοδρόμιο) και το τί γίνεται μετά...

Επίσης λογικά με τους κραδασμούς που θα απορροφάς από τα ελληνικά οδοστρώματα θα μοιάζει σαν να δουλεύεις κομπρεσέρ!

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...