savageGR Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) XIAOMI Mi Electric Scooter m365 στα 398€ με επιστροφή 80€ (20% τις αγοράς σε go4more πόντους). Σήμερα έκανα την αγορά στα 398€ και πηρα επιτόπου 31840 πόντους για επόμενη αγορά. Στην τιμή αυτή δεν υπάρχει ουτε Σκρουτζ όπου δεν είναι Ελληνικά και έχουν 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος Απο Γερμανό έχει 2 χρόνια ελληνικής αντιπροσωπίας. Ισχύει μέχρι και αύριο https://www.germanos.gr/touch/product/xiaomi-mi-electric-scooter/20370831/ Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από savageGR 6 1
cdrov Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Εγώ το πήρα ηλεκτρονικά και δεν έχουν εμφανιστεί οι πόντοι... Να ανησυχώ?
lakisss Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Thanks καλή τιμή, πήρα και εγώ ένα για την γυναίκα τώρα έγιναν 2 τα scooterακια.....
xristoslet Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, lakisss είπε Thanks καλή τιμή, πήρα και εγώ ένα για την γυναίκα τώρα έγιναν 2 τα scooterακια..... Για να πήρες 2 πρέπει να σε έχουν βολέψει πολύ. Είσαι ευχαριστημένος? 1
sts4x4 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, cdrov είπε Εγώ το πήρα ηλεκτρονικά και δεν έχουν εμφανιστεί οι πόντοι... Να ανησυχώ? Πόσες μέρες έχουν περάσει, υποτίθεται ότι (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των υπαλλήλων του eshop τους) χρειάζονται 2 εργάσιμες ημέρες μετά την εκκαθάριση της παραγγελίας για να φανούν οι πόντοι. Είδωμεν...
lakisss Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, xristoslet είπε Για να πήρες 2 πρέπει να σε έχουν βολέψει πολύ. Είσαι ευχαριστημένος? Το 1 το έχω εδώ και πολύ καιρό , το χρησιμοποιώ καθαρά και μόνο για διασκέδαση , το 2ο το παιρνω για την γυναίκα μου για να πηγαίνουμε μαζί τις Κυριακές καμιά βόλτα στο πάρκο.... Για τον σκοπό που το θέλω (διασκέδαση) ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος.
xristoslet Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, lakisss είπε Το 1 το έχω εδώ και πολύ καιρό , το χρησιμοποιώ καθαρά και μόνο για διασκέδαση , το 2ο το παιρνω για την γυναίκα μου για να πηγαίνουμε μαζί τις Κυριακές καμιά βόλτα στο πάρκο.... Για τον σκοπό που το θέλω (διασκέδαση) ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κι εγώ για διασκέδαση, αλλά και καμιά φορά για να πηγαίνει η γυναίκα μου στη δουλειά(3χμ απόσταση, 6 πάνε ελα). Μάλλον θα βολεύει...
Πανος999 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Κ δε μου λέτε ρε παλικαρια.. Τι καιει αυτο απο ρευμα?! 5 ώρες πριζα, θα βαραει φανταζομαι.. Μεσω πριζας ετσι?Μν πω καμια πατατα!! 1
Salvation81 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) "Το XIAOMI Mi Electric Scooter είναι το κατάλληλο μεταφορικό μέσο για τις καθημερινές ανάγκες σου. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό σκούτερ πόλης με το οποίο μπορείς να μετακινηθείς με ασφάλεια, συνέπεια και ευελιξία στο δρόμο (διαθέτει ελαστικά 8.5 ιντσών για άσφαλτο) και να βελτιώσεις αισθητά την ποιότητα ζωής σου, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον." Για δες που ζουμε στο Los Angeles και δεν το ειχα παρει χαμπαρι Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από Salvation81 1 2
stelios18120 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Κ δε μου λέτε ρε παλικαρια.. Τι καιει αυτο απο ρευμα?! 5 ώρες πριζα, θα βαραει φανταζομαι.. Μεσω πριζας ετσι?Μν πω καμια πατατα!! Αυτό θα ήθελα να το μάθω και εγώ όντως. Λογικά θα τραβαει πολυ ρεύμα αυτό το 5ωρο.
JoannisV Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Εκτός και αν κάνω κάποιο λάθος στους υπολογισμούς ή στον τύπο: Watts = Amp x Volt , από έναν φορτιστή που βρήκα V= 42 και A= 2, άρα κατά την φόρτιση καταναλώνει ~85W και εφόσον χρειάζεται 5 περίπου ώρες να φορτίσει, μιλάμε για 425W. Ένα gaming PC κάτι τέτοιο το καίει περίπου σε μία ώρα (εν ώρα gaming). Δεν νομίζω πως είναι φοβερή κατανάλωση. Και πάλι, μπορεί να έχω κάνει λάθος στον τύπο/πράξεις, δεν είμαι γενικά της φυσικής.
xristoslet Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, JoannisV είπε Εκτός και αν κάνω κάποιο λάθος στους υπολογισμούς ή στον τύπο: Watts = Amp x Volt , από έναν φορτιστή που βρήκα V= 42 και A= 2, άρα κατά την φόρτιση καταναλώνει ~85W και εφόσον χρειάζεται 5 περίπου ώρες να φορτίσει, μιλάμε για 425W. Ένα gaming PC κάτι τέτοιο το καίει περίπου σε μία ώρα (εν ώρα gaming). Δεν νομίζω πως είναι φοβερή κατανάλωση. Και πάλι, μπορεί να έχω κάνει λάθος στον τύπο/πράξεις, δεν είμαι γενικά της φυσικής. Αν είναι έτσι(85w) καταναλώνει όσο η tv μου, που οι περισσότεροι την ξεχνάμε και ανοιχτή.
turbat0s Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Νομίζω είναι ασήμαντη η κατανάλωση. Εμένα με προβληματίζει το πόσο εύκολα μπορείς να εμπλακείς σε ατύχημα (είτε να σε πάρει παραμάζωμα κάποιο αυτοκίνητο αν κινείσαι παράνομα στο δρόμο είτε να χτυπήσεις πεζό αν κινείσαι παράνομα σε πεζοδρόμιο) και το τί γίνεται μετά... Επίσης λογικά με τους κραδασμούς που θα απορροφάς από τα ελληνικά οδοστρώματα θα μοιάζει σαν να δουλεύεις κομπρεσέρ! Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από turbat0s 3 1
mfidanis Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Η κατανάλωση μετριέται σε Wh(βατώρες). Η ισχύς είναι σε W. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα