vaggos400 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Παιδιά οτι λεει ο τίτλος. Έχω ένα λαπτοπ με 10αρια και κάνει bootloop. Ούτε σε safe mode δεν μπαίνει τι μπορώ να κάνω?
jim_p Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δες μηπως πεφτεις στην αναπηρια του recoveryenabled που δεν γυρναει με τιποτα σε no, οπως καποτε εγω με τα 8. https://www.insomnia.gr/forums/topic/682087-windows-81-κολλημενα-στο-automatic-repair/ Αν οντως πεφτεις, μια ειναι η λυση δυστυχως, επανεγκατασταση του λειτουργικου.
asdfaster Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, vaggos400 είπε Παιδιά οτι λεει ο τίτλος. Έχω ένα λαπτοπ με 10αρια και κάνει bootloop. Ούτε σε safe mode δεν μπαίνει τι μπορώ να κάνω? Καλο είναι να πεις τι έγινε και έπεσε σε bootloop. Εκτος και αν περιμένεις να μυρίσουμε τα νυχια μας για να σου πούμε εμεις. Στα καλά καθούμενα κανένα σύστημα δεν πέφτει σε bootloop. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από asdfaster
vaggos400 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Στις 14/5/2019 στις 6:11 ΜΜ, jim_p είπε Δες μηπως πεφτεις στην αναπηρια του recoveryenabled που δεν γυρναει με τιποτα σε no, οπως καποτε εγω με τα 8. https://www.insomnia.gr/forums/topic/682087-windows-81-κολλημενα-στο-automatic-repair/ Αν οντως πεφτεις, μια ειναι η λυση δυστυχως, επανεγκατασταση του λειτουργικου. μοιαζει παρα πολυ με αυτο που λες. δεν μπορω να κανω τπτ ουτε σε safe mode να μπω. 7 ώρες πριν, asdfaster είπε Καλο είναι να πεις τι έγινε και έπεσε σε bootloop. Εκτος και αν περιμένεις να μυρίσουμε τα νυχια μας για να σου πούμε εμεις. Στα καλά καθούμενα κανένα σύστημα δεν πέφτει σε bootloop. δεν εχω ιδεα. ενας ξαδερφος μου το εδωσε. ξες στο δινουν και σου λενε απλα χαλασε το λαπτοπ 😂
asdfaster Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, vaggos400 είπε μοιαζει παρα πολυ με αυτο που λες. δεν μπορω να κανω τπτ ουτε σε safe mode να μπω. δεν εχω ιδεα. ενας ξαδερφος μου το εδωσε. ξες στο δινουν και σου λενε απλα χαλασε το λαπτοπ 😂 Kανε ενα clean install οπος λεει και ο grat με media creation tool.
jim_p Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Κανε αυτο που λεει η ms στο method 1 με το bcdedit /set (the long number you copied) recoveryenabled No και αμεσως δωσε ενα σκετο bcdedit να δεις αν αλλαξε η παραμετρος recoveryenabled σε no. Λογικα δεν θα αλλαξε, μιας και μιλαμε για τρομερο αυτισμο των windows 8+, οποτε μονη λυση ειναι η εγκατασταση απο την αρχη. Να πω πως το παραπανω μου συνεβει για δευτερη φορα σε λαπτοπ με παρομοια χαρακτηριστικα, παλι με amd gpu, οποτε απεκλεισα εντελως το ενδεχομενο να φταιει το update. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από jim_p
vaggos400 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, jim_p είπε Κανε αυτο που λεει η ms στο method 1 με το bcdedit /set (the long number you copied) recoveryenabled No και αμεσως δωσε ενα σκετο bcdedit να δεις αν αλλαξε η παραμετρος recoveryenabled σε no. Λογικα δεν θα αλλαξε, μιας και μιλαμε για τρομερο αυτισμο των windows 8+, οποτε μονη λυση ειναι η εγκατασταση απο την αρχη. Να πω πως το παραπανω μου συνεβει για δευτερη φορα σε λαπτοπ με παρομοια χαρακτηριστικα, παλι με amd gpu, οποτε απεκλεισα εντελως το ενδεχομενο να φταιει το update. Και εγώ αυτό που έχω amd gpu έχει. Οπότε πάω για install πάλι. Πρέπει να είναι clean?
k_w_t Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Το bootloop μπορει να οφειλετε σε πολλους λογους.. Μπορει να λυθει με απλο bootrec /fixmbr /fixboot Mπορει να λυθει με απλο check disk Μπορει να αλλαξε το boot mode στο BIOS απο Legacy σε UEFI ή το αντιστροφο.. και χιλια αλλα .. Πρεπει να ψαξεις λιγο την αιτια πριν πας σε clean install.
vaggos400 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, k_w_t είπε Το bootloop μπορει να οφειλετε σε πολλους λογους.. Μπορει να λυθει με απλο bootrec /fixmbr /fixboot Mπορει να λυθει με απλο check disk Μπορει να αλλαξε το boot mode στο BIOS απο Legacy σε UEFI ή το αντιστροφο.. και χιλια αλλα .. Πρεπει να ψαξεις λιγο την αιτια πριν πας σε clean install. fix boot εκανα. θα τσεκαρω και τα αλλα δυο.
k_w_t Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 17 ώρες πριν, vaggos400 είπε fix boot εκανα. θα τσεκαρω και τα αλλα δυο. Mε την εντολη bootrec.exe /rebuildbc βρηκε εγκατασταση των windows ?
jim_p Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Αν δεν καταφερες τιποτα ακομα, δοκιμασε και αυτο που λεει ο τυπος εδω, στο "If Windows 10 fails to start during recovery". https://www.ghacks.net/2019/05/19/fix-windows-10-cant-be-restored-after-you-install-an-update/
vaggos400 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Στις 19/5/2019 στις 11:39 ΠΜ, jim_p είπε Αν δεν καταφερες τιποτα ακομα, δοκιμασε και αυτο που λεει ο τυπος εδω, στο "If Windows 10 fails to start during recovery". https://www.ghacks.net/2019/05/19/fix-windows-10-cant-be-restored-after-you-install-an-update/ Στις 17/5/2019 στις 3:09 ΜΜ, k_w_t είπε Mε την εντολη bootrec.exe /rebuildbc βρηκε εγκατασταση των windows ? παιδια τελικα τα ειχε φτυσει ο δισκος.... το εβαλα στο sentinel και εδειχνε 1%... 1
Alex-V Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Στις 25/5/2019 στις 5:00 ΜΜ, vaggos400 είπε παιδια τελικα τα ειχε φτυσει ο δισκος.... το εβαλα στο sentinel και εδειχνε 1%... 1%?????? ωρε θηριο! 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα