ibrof Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να αγοράσω tv, 32 ιντσών. Θέλω όμως να έχει τη δυνατότητα εγγραφής προγράμματος από τηλεόραση. Στην παλιά, που υπήρχε αποκωδικοποιητης για ψηφιακό σήμα καναλιών, έβαζα εκεί το στικάκι usb, το προγραμμάτιζα κ έγραφα ότι ήθελα από τηλεόραση. Τώρα που οι καινούργιες έχουν ψηφιακό σήμα, τι μπορώ να κάνω; Πρέπει να υπάρχει pvr, pvr ready, κάτι άλλο; Μου λένε στα καταστήματα να αγοράσω εξωτερικο σκληρό κ θα κάνω τη δουλειά μου. Έξτρα λεφτά δηλαδή. Δεν ήθελα να δώσω πάνω από 250-300€. Σε αυτές τις καινούργιες τηλεοράσεις, μπορώ να βάλω αποκωδικοποιητή, να βρω κ να βλέπω από εκεί τα κανάλια κ να συνεχίσω τις εγγραφές; Δεν ξέρω, βοήθεια! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
stakyr1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Κατ αρχάς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον παλιό σου αποκωδικοποιητή και να γράφεις από εκεί. Κανένα πρόβλημα. Αλλιώς πρέπει να επιλέξεις η τηλεόραση να έχει PVR για να γράφεις σε στικάκι ή σκληρό ή οποιοδήποτε άλλο usb εξωτερικό ψηφιακό μέσο.
kifinas Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Θέλεις να κάνεις εγγραφές για να τα δεις αργότερα ή θέλεις να τα κρατήσεις για πάντα; Γιατί στις περισσότερες τηλεοράσεις δεν μπορείς (ή είναι εξαιρετικά πολύπλοκο) να κάνεις export τα αρχεία που έχεις γράψει και αν αλλάξεις μάρκα τηλεόρασης δεν θα παίζουν.
ibrof Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Παιδιά για να καταλάβω.., σε τηλεόραση με ενσωματωμενο ψηφιακό δέκτη, μπορώ να βάλω εξωτερικό ψηφιακό δέκτη κ να ρυθμίσω τα κανάλια να βλέπω tv μέσω του εξωτερικού κ να χρησιμοποιώ κ το προγραμμα εγγραφής όπως στην παλιά; Πρέπει να είναι pvr ή pvr ready; Κ απλά κουμπώνω στικάκι κ κάνει εγγραφή; Κ γιατί αυτός μου είπε μόνο εξωτερική μνήμη; Όχι, θα τα βλέπω κ μετά θα διαγράφονται.
kifinas Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορείς να βάλεις εξωτερικό δέκτη και να τον ενώσεις με την τηλεόραση με HDMI. Θα πρέπει να έχει PVR μόνο αν θες να κάνεις εγγραφές χωρίς τον εξωτερικό δέκτη. Πολλές δεν κάνουν εγγραφή σε στικάκι αλλά μόνο σε εξωτερικό σκληρό. Αν θα τα βλέπεις και μετά θα τα σβήνεις βολεύει να χρησιμοποιείς το PVR της τηλεόρασης και να αφήσεις τον εξωτερικό δέκτη στο ντουλάπι. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από kifinas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα