Aris Sp Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Γεια σε ολους, Αναβαθμισα το παλιο μου PC με τα εξης parts: Asrock fatal1ty b450 gaming k4 motherboard 16gb ram 3200mhz ryzen 5 2600 corsair 650w psu western digital blue 500gb ssd Και τωρα θελω να τσιμπησω μια καρτα για να παιζω αυστηρα στα 1080p με locking στα 60fps τις πιο πολλες φορες. Τα games που παιζω ειναι συνηθως: Isometric RPGs Strategy MMORPG (ESO, FFXIV) Παλια παιχνιδια τυπου KOTOR και τετοια Απο ΑΑΑ αντε να παιξω deus ex mankind divided, mass effect andromeda. Ποια απο τις δυο καρτες προτεινεται? η 580 εχει απο 180 μεχρι 200 (το μπατζετ μου) και η 1660τι απο 270-300 σχεδον 100 ευρω παραπανω. Να κανω υπομονη και να παρς 1660τι η δεν εχει σημασια μιας και θα λοκαρω τα φπς στα 60 η ακομα και στα 30 μερικες φορες? Επισης αυτο που ψαχνω ειναι ποια δειχνει τα χρωματα πιο ωραια (και απο εμπειρια οι amd για μενα τα εδειχνα καλυτερα απο τις nvidia). Καθε προταση δεκτη! Ευχαριστω εκ των προτερων
DsLmAnIaC Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Aris Sp είπε Γεια σε ολους, Αναβαθμισα το παλιο μου PC με τα εξης parts: Asrock fatal1ty b450 gaming k4 motherboard 16gb ram 3200mhz ryzen 5 2600 corsair 650w psu western digital blue 500gb ssd Και τωρα θελω να τσιμπησω μια καρτα για να παιζω αυστηρα στα 1080p με locking στα 60fps τις πιο πολλες φορες. Τα games που παιζω ειναι συνηθως: Isometric RPGs Strategy MMORPG (ESO, FFXIV) Παλια παιχνιδια τυπου KOTOR και τετοια Απο ΑΑΑ αντε να παιξω deus ex mankind divided, mass effect andromeda. Ποια απο τις δυο καρτες προτεινεται? η 580 εχει απο 180 μεχρι 200 (το μπατζετ μου) και η 1660τι απο 270-300 σχεδον 100 ευρω παραπανω. Να κανω υπομονη και να παρς 1660τι η δεν εχει σημασια μιας και θα λοκαρω τα φπς στα 60 η ακομα και στα 30 μερικες φορες? Επισης αυτο που ψαχνω ειναι ποια δειχνει τα χρωματα πιο ωραια (και απο εμπειρια οι amd για μενα τα εδειχνα καλυτερα απο τις nvidia). Καθε προταση δεκτη! Ευχαριστω εκ των προτερων Η καλύτερη επιλογή: Sapphire Nitro+ RX 580. 195 ευρώ. Υπάρχουν και φθηνότερες υλοποιήσεις στα 170 κάτι ευρώ. Οι πιο Vfm λύσεις: RX 570 Pulse 8gb στο skroutz . Παράδοση του αγίου ποτέ κατά πάσα πιθανότητα οπότε: Από amazon Γερμανίας (παράδοση μία με τέσσερις εβδομάδες): RX 570 8 gb Pulse 150 ευρώ Η φθηνότερη RX590: Gigabyte RX590 220 ευρώ τελική Βέβαια μπορείς να περιμένεις λίγο και να δεις τι θα γίνει με τις Navi στην παρουσίαση της AMD και αποφασίζεις έπειτα γιατί ίσως αλλάξει το τοπίο (με α μου ντου κρατάμε μικρό καλάθι). 1660ti είναι άλλη κατηγορία τιμής και απόδοσης, ειδικά στις καλύτερες υλοποιήσεις. Δε μιλάμε για ίδια χρήματα σε αυτή την περίπτωση. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από DsLmAnIaC 1
Aris Sp Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Η καλύτερη επιλογή: Sapphire Nitro+ RX 580. 195 ευρώ. Υπάρχουν και φθηνότερες υλοποιήσεις στα 170 κάτι ευρώ. Οι πιο Vfm λύσεις: RX 570 Pulse 8gb στο skroutz . Παράδοση του αγίου ποτέ κατά πάσα πιθανότητα οπότε: Από amazon Γερμανίας (παράδοση μία με τέσσερις εβδομάδες): RX 570 8 gb Pulse 150 ευρώ Η φθηνότερη RX590: Gigabyte RX590 220 ευρώ τελική Βέβαια μπορείς να περιμένεις λίγο και να δεις τι θα γίνει με τις Navi στην παρουσίαση της AMD και αποφασίζεις έπειτα γιατί ίσως αλλάξει το τοπίο (με α μου ντου κρατάμε μικρό καλάθι). 1660ti είναι άλλη κατηγορία τιμής και απόδοσης, ειδικά στις καλύτερες υλοποιήσεις. Δε μιλάμε για ίδια χρήματα σε αυτή την περίπτωση. ευχαριστω για την απαντηση. ισχυει οτι η 1660ti ειναι αλλη κατηγορια, την πειρε και φιλος μου προσφατα και ειναι οντως πολυ καλη αλλα επισης και 80-100 ευρω πιο ακριβη για αυτο δεν ξερω αν αξιζει οταν παιζω μονο σε 1080π. πιστευεισ θα βγουν νεες σειρεσ καρτων μεσα στο καλοκαιρι?
DsLmAnIaC Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Aris Sp είπε ευχαριστω για την απαντηση. ισχυει οτι η 1660ti ειναι αλλη κατηγορια, την πειρε και φιλος μου προσφατα και ειναι οντως πολυ καλη αλλα επισης και 80-100 ευρω πιο ακριβη για αυτο δεν ξερω αν αξιζει οταν παιζω μονο σε 1080π. πιστευεισ θα βγουν νεες σειρεσ καρτων μεσα στο καλοκαιρι? Αυτό ακριβώς λέω. Το αρχικό σου ερώτημα συγκρίνει ανόμοια πράγματα. Εκεί μπαίνεις στα νερά της Vega 56 που θεωρητικά (και στην πράξη κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερη επιλογή χωρίς να λέω ότι η 1660ti είναι κακή κάρτα), όμως δεν είναι και τόσο plu n play λύση αλλά και της 2060 που είναι κατά τη γνώμη μου η πιο vfm επιλογή στις Nvidia. Καταλήγοντας, βλέπεις αυτές που σου έκανα παράθεση αν θέλεις κάρτα τώρα. Όσον αφορά τις νέες κάρτες είναι γνωστό και έχει ανακοινωθεί ότι θα παρουσιαστεί από την AMD η νέα σειρά καρτών γραφικών της που όπως λέγεται θα υποστηρίζει και ray tracing. Αυτό ίσως γίνει στην Computex στο τέλος του μήνα ή στην E3 του Ιουνίου. Τώρα το πότε θα είναι διαθέσιμες στην αγορά, είναι άλλο θέμα. Για αυτό και αν περιμένεις ίσως χρειαστεί να περιμένεις αρκετά. Αλλιώς κάνεις τη δουλειά σου με μία φθηνή 570 που είναι η πιο vfm επιλογή για 1080p gaming και τη δίνεις όταν λανσαριστούν στην αγορά οι νέες κάρτες για να πας σε οποιαδήποτε θέλεις εσύ, Amd ή Nvidia. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από DsLmAnIaC
Azerothakis Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Καλησπέρα φίλε μου. Απο θέμα value for money ειναι η SAPPHIRE RX 580 (180€). Απο θέμα απόδοσης/τιμής είναι η ZOTAC 2060 (340€). (Future proof) Τώρα λογικά μέχρι Σεπτέμβριο θα έχουμε τις πρώτες Navi που θα παίξουν απο 150€-350€ στην μεσαια κατηγορία. Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω αν δεν βιάζεσαι πάντα ο χρόνος είναι με το μέρος μας που αγοράζουμε "gadgets". Υ.Γ. Τα fps πλέον πρεπει να ειναι 60 και πανω μην σε πιανει "τσιγκουνιά".
dpolal Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορείς να δείς και την απλή 1660, όχι την TI, πάντως που παίζει ποιό χαμηλά σε τιμή αν και δεν ξέρω με ποιά ακριβώς υλοποίηση της AMD μπορεί να συγκριθεί άμεσα. Για τις νέες κάρτες πάντως το να περιμένεις από τώρα μέχρι τον Σεπτέμβρη είναι κάπως... Να λέγαμε μέχρι μέσα με τέλη Ιουλίου ναί, αλλά από Σεπτέμβρη πάει πολύ μακρυά. Μια εναλλακτική είναι να πάρεις από τις αγγελίες εδώ μία μεταχειρισμένη που να σε καλύπτει και μετά να περιμένεις μέχρι τέλος του χρόνου για τις νέες υλοποιήσεις. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από dpolal 1
Aris Sp Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 να περιμενω λιγο δυσκολο γιατι τελειωνω πανεπιστημιο τελος του μηνα και θελω να λιωσω αχαχα. το θεμα ειναι οτι για 80 ευρω παραπανω παιρνω την 1660τι αλλα βεβαια με αυτη τη λογικη μπορω να πω μετα αλλα 50 και παιρνς 2060 κλπ κλπ. το μονο που με ενοχλει στην rx 580 ειναι οτι βλεπω καποια βιντεο που ζοριζετε στο high ουτε καν στο ultra. επισης κατι ακουγα (μπορει να ειναι και μπαρουφες) πως οι ryzen τα πανε καλυτερα με amd καρτες παρα με nvidia, ξερει κανεις κατι πανω σε αυτο?
DsLmAnIaC Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Στις 15/5/2019 στις 5:18 ΜΜ, Aris Sp είπε να περιμενω λιγο δυσκολο γιατι τελειωνω πανεπιστημιο τελος του μηνα και θελω να λιωσω αχαχα. το θεμα ειναι οτι για 80 ευρω παραπανω παιρνω την 1660τι αλλα βεβαια με αυτη τη λογικη μπορω να πω μετα αλλα 50 και παιρνς 2060 κλπ κλπ. το μονο που με ενοχλει στην rx 580 ειναι οτι βλεπω καποια βιντεο που ζοριζετε στο high ουτε καν στο ultra. επισης κατι ακουγα (μπορει να ειναι και μπαρουφες) πως οι ryzen τα πανε καλυτερα με amd καρτες παρα με nvidia, ξερει κανεις κατι πανω σε αυτο? https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-RADEON-RX-580-NITRO-8GB-11265-01-20G.htm
Aris Sp Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-RADEON-RX-580-NITRO-8GB-11265-01-20G.htm με εφτιαξες. 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Aris Sp είπε με εφτιαξες. Όχι εγώ. Το παλικάρι που το ανάρτησε στις προσφορές.
Aris Sp Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Όχι εγώ. Το παλικάρι που το ανάρτησε στις προσφορές. την πειρα τελικα λολ. πηγα στο Mall και ηταν το τελευταιο κομματι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα