Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να γράψω ιος εφαρμογές και να τος τεσταρω χωρίς mac (ακόμα και αν χρειάζομαι mac για να τις κάνω publish όπως στο unity)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kklhs είπε

Υπάρχει τρόπος να γράψω ιος εφαρμογές και να τος τεσταρω χωρίς mac (ακόμα και αν χρειάζομαι mac για να τις κάνω publish όπως στο unity)

Δε μπορεις. Μια λυση ειναι το hackintosh και η αλλη  ειναι να νοικιασεις mac και να το διαχειριζεσαι με AnyDesk

https://www.macincloud.com/

Επεξ/σία από Predatorkill
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Bloodskin είπε

Mac σε VM δεν παιζει ?

Παιζει αλλα θες πολυ δυνατο μηχανημα εαν σκοπευεις να τρεχεις emulator αλλιως θα σερνεται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε σχετικά καινούριο hardware (πχ 5ετίας) με ενεργά τα Virtualization extensions to performance δεν πρέπει να είναι κακό. Με KVM σε Linux host έχεις πρακτικά native CPU performance στο guest. Τουλάχιστον αυτό έχω δει σε windows και linux guests. Mac δεν έχω δοκιμάσει.

H RAM είναι το θέμα συνήθως αλλά και πάλι με 16GB λογικά θα σηκώνεις άνετα και Mac

https://github.com/kholia/OSX-KVM

Επεξ/σία από pmav99
Δημοσ.

Καλημέρα !

Φίλε kklhs δεν το βλέπω να γίνεται... Αυτό το λέω γιατί ναι μεν σε ορισμένες συνθέσεις hardware υπάρχει η λύση του Hackintosh, αλλά γενικά να θυμάσαι ότι η Apple εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε το λογισμικό της να μην είναι δυνατόν να εγκατασταθεί σε συστήματα που δεν έχουν κατασκευαστεί απ' την ίδια.
 Οπότε μόνη σοβαρή λύση μου φαίνεται το να βρεις ένα μεταχειρισμένο mac mini από το e-bay και να κάνεις τη δουλειά σου σαν άνθρωπος. Εγώ στη θέση σου, αν ήθελα να φτιάξω εφαρμογές για φορητές συσκευές, θα άφηνα πίσω το mac μια και καλή και θα πήγαινα με κλειστά τα μάτια στο Android. Η διαίσθησή μου λέει ότι θα κυριαρχήσει στο μέλλον, λόγω του ότι είναι πιο ανοικτή πλατφόρμα.

Να είσαι καλά,

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, White_Cat είπε

. Εγώ στη θέση σου, αν ήθελα να φτιάξω εφαρμογές για φορητές συσκευές, θα άφηνα πίσω το mac μια και καλή και θα πήγαινα με κλειστά τα μάτια στο Android. Η διαίσθησή μου λέει ότι θα κυριαρχήσει στο μέλλον, λόγω του ότι είναι πιο ανοικτή πλατφόρμα.

giphy.gif?cid=4bf119fc5cdd2ad248374f6751

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...