Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος πρόσφατα αγόρασα την συγκεκριμένη κάρτα και ο θόρυβος ειδικά σε 100% load (παιχνιδια) είναι αρκετά έντονος έως ενοχλητικός.

φανταστείτε είμαι με ακουστικά και ακούω το θόρυβο που κάνει ο ανεμιστήρας. το κουτί που έχω είναι ενα sharkoon ca-m.

το γνωρίζω οτι το case δεν είναι ότι  καλύτερο απο θέμα air flow.  Πριν με μια 1050 που ειχα σε full  load ο θόρυβος ήταν μηδαμινός.

Αν κάποιος που εχει την συγκεκριμένη κάρτα  μπορεί να μου πει αν εχει την ίδιο συμπεριφορά η γενικά καμιά ιδέα για μείωση του θορύβου (χαμηλότερες στροφές στον ανεμιστήρα της κάρτας).

https://www.skroutz.gr/s/14189412/Sapphire-Radeon-RX-570-4GB-Pulse-11266-34.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι καθολου,  δεν ειναι καποιος περιεργος θορυβος που ακουγετε απο την καρτα αλλα απο τις στροφες του ανεμιστηρα.

΄Διαβαζω για undervolt την καρτα η ρυθμιση των στροφων απο wattman αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησει κατι τετοιο η θα την παρω στο χερι και θα ησυχασω μια και καλη!

*εκανα αντιστοιχο ερωτημα στο θεμα "ρυθμισεις για καρτες AMD", το παρον θεμα ας κλειδωθει απο καποιον admin.

ευχαριστώ.

Επεξ/σία από stormcraft
Δημοσ.

Όπως λές μπορείς να βάλεις προφιλ για τον ανεμιστήρα απο διάφορα προγράμματα. Συστήνω ένα ελεγχόμενο undervolt με bios όμως απευθείας στην κάρτα, μιάς και κατεβάζοντας λίγο μερικά millivolt χαμηλώνεις αρκετά θερμοκρασίες χωρίς να χάνεις επιδόσεις, πολλές φορές ίσως δείς και καλύτερες απο τις αρχικές. Αλλιώς μετά εαν είσαι άνετος με τα χέρια σου, βγάλε το ανεμηστηράκι και προσάθησε να το "λαδώσεις", με μία σύριγγα και λίγο οινόπνευμα εαν δεν μπορείς να το ανοίξεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...