Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/5/2019 στις 10:48 ΜΜ, syma x5c-1 είπε

Ναί. Όχι καθολικό update,προστέθηκαν στο apps το Apple tv και στις ρυθμίσεις σύνδεσης το airplay.

Στις 15/5/2019 στις 3:59 ΠΜ, kazantzidis είπε

Ποια τηλεόραση έχεις αν επιτρέπεται; 

Παίδες καλησπέρα , έχω το συγκεκριμένο μοντέλο UE50NU7022 και δεν έχει περάσει ακόμα , και με τα λεγόμενα της λίστας είμαι μέσα!! Η κάνω λάθος ;;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα , έχω το συγκεκριμένο μοντέλο UE50NU7022 και δεν έχει περάσει ακόμα , και με τα λεγόμενα της λίστας είμαι μέσα!! Η κάνω λάθος ;;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, tasosni είπε

Παίδες καλησπέρα , έχω το συγκεκριμένο μοντέλο UE50NU7022 και δεν έχει περάσει ακόμα , και με τα λεγόμενα της λίστας είμαι μέσα!! Η κάνω λάθος ;;

Καλησπέρα,ποιά έκδοση λογισμικού έχεις στην tv σου;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, syma x5c-1 είπε

Καλησπέρα,ποιά έκδοση λογισμικού έχεις στην tv σου;

Καλησπέρα , 1252 , και δεν εχει καποιο update!..

Δημοσ.
12 ώρες πριν, tasosni είπε

Παίδες καλησπέρα , έχω το συγκεκριμένο μοντέλο UE50NU7022 και δεν έχει περάσει ακόμα , και με τα λεγόμενα της λίστας είμαι μέσα!! Η κάνω λάθος ;;

Hi all. Please note that Apple TV and Apple Airplay are not currently available on UE**NU7020/21 and UE**7120/21 TV's.

We are currently working on enabling this functionality and it will be enabled via a Firmware update. We have no timescale for this to occur but please make sure your TV firmware is always up to date.

https://eu.community.samsung.com/t5/TV/New-Apple-TV-and-Airplay-firmware-update-not-available/td-p/1138464/page/3

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, overpower είπε

Hi all. Please note that Apple TV and Apple Airplay are not currently available on UE**NU7020/21 and UE**7120/21 TV's.

We are currently working on enabling this functionality and it will be enabled via a Firmware update. We have no timescale for this to occur but please make sure your TV firmware is always up to date.

https://eu.community.samsung.com/t5/TV/New-Apple-TV-and-Airplay-firmware-update-not-available/td-p/1138464/page/3

Μάλιστα , όποτε υπομονή.!!! Θενκς!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...