Προς το περιεχόμενο

SVCD

dpetka2001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εκανα extract με το winiso αλλα οτα νπαω να την παιξω με το WMP μου βγαζει error cannot open the file..τι φταιει?? κανοντας browse το .bin αρχειο βλεπω τα εξης folders: ext,mpeg2,segment,svcd..τι αλλο πρεπει να κανω??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω δοκιμασει με powerdvd αλλα το παιζει σα να ειναι χαλασμενο και μετα απο λιγο μου λεει unexpected error και κλεινει..μηπως παιζει τιποτα με τα codecs??

παιδια εκανα και αυτο με το isobuster αλλα παλι τιποτα..συγκεκριμενα οταν παω να το παιξω στο powerdvd παιζει στην αρχη την ταινια αλλα σε πολλη γρηγορη ταχυτητα σα να το εχω σε x8 και με εναν τσιριχτο ηχο οπως τα fake mp3 απο το kazaa καποιες φορες..μετα απο λιγο βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει error και το powerdvd κλεινει..εγκατεστησα το klite mega codec pack για να ειμαι σιγουρος και απο πλευρα codecs..τα ιδια παλι..μηπως παιζει να ειναι χαλασμενη η ταινια τελικα και πρεπει να την κατεβασω ξανα?? οπως με τα fake mp3 στο kazaa??

Den xreiazete na tin metatrepsei se mpeg dioti i tainia einai mpeg idi.

Einai ena olokliro svcd se bin morfi (image file). Ean dokimases me to iso buster etsi opos sou eipa (Metaxeirisei os video mono, eksagogi kai filtrarisma ton kare video mpeg2) tote to blepo dyskolo na katafereis kati akoma kai ean tin ksanakatebaseis....

παιδια με το isobuster οταν κανω σκετο extract μου βγαζει sector 506 could not be read..επισης εκανα filter mpeg2 frames και οταν το παιζω σε media player classic δεν παιζει η ταινια..προχωρωντας την ταινια με το ποντικι βλεπω τα καρε της ταινιας αλα δεν μπορω να τα δω σαν ταινια..

Edit: κατι ακομα..το μεταχειρηση ως βιντεο μονο που βρισκω την επιλογη?? βρηκα μονο το αλλα για εξαγωγη και φιλτραρισμα των καρε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...