billymetz Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Καλησπερα σε ολους, νομιζω ειναι το καταλληλο section αλλα δεν ειμαι και σιγουρος, anyway αγορασα καποια ακουσικα ασυρματα που τα συνδεω μεσω bluetooth με το κινητο ομως απο την στιγμη που θα ανοιξω το Bluetooth το Wireless σερνεται , υπερφορτωνεται ολο το channel και σερνεται ,λογικα επειδη ειναι κ τα 2 στην ιδια συχνοτητα. δοκιμασα να αλλαξω channel (λογικο κανει adapt στο τρεχων channel) , δεν εγινε κατι. Δυστυχως το router του ΟΤΕ δεν εχει την δυνατοτητα να αλλαξει σε 5ghz οποτε δεν εχω βρει καποια λυση. Ξερει κανεις τιποτα ή εχει βρεθει σε παρομοια κατασταση; Το LAN πδεν επηρεαζεται απο οτι εχω διαπιστωσει.
Salvation81 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο, δλδ σερνεται το WiFi σε ΟΛΕΣ τις συσκευες που εχεις η μονο στο κινητο που εχεις συνδεσει τα ακουστικα με Bluetooth;
chios Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Τι το θες το Bluetooth; ακουστικά με καλώδιο και είσαι άρχοντας και με πολύ καλή ποιότητα ήχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα