Προς το περιεχόμενο

Αγορά projector από amazon;

planetman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, θέλω να αγοράσω προτζέκτορα και συγκεκριμένα τον Optoma UHD40, Ελλάδα ξεκινάει από 1250€ (σκρουτζομάγαζα). Amazon τον βρίσκω κανένα 100ρικο παρακάτω. Είχα σκοπό να τον πάρω από Ελλάδα αλλά κυρίως επειδή λέτε εδώ όλοι πως από amazon είναι πολύ ασφαλέστερη μία αγορά ειδικά ακριβού προϊόντος, να προτιμήσω να τον πάρω τελικά από amazon; Με ενδιαφέρει αν χρειαστεί εγγύηση κτλ. να έχω γρήγορη και απροβλημάτιστη εξυπηρέτηση.

Επεξ/σία από planetman
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα είναι η CPI, η οποία είναι αντιπροσωπεία και της BENQ παρεμπιπτόντως. Και έχει πολύ καλό support.

Αγοράζοντας από το skroutz, θα πρέπει να πιστοποιήσεις ότι δεν αγοράζεις και εκεί από παραεισαγωγή πάντως, για να έχεις το support.

Επεξ/σία από mitspetr

Από προσωπική εμπειρία έχω άψογες εντυπώσεις από την υποστήριξη της amazon και θα πήγαινα εκεί με κλειστά μάτια.

1 λεπτό πριν, planetman είπε

Αν αγοράσω από amazon, έχω άμεση γρήγορη εξυπηρέτηση αν χρειαστεί;

Τα amazon.co.uk και amazon.de έχουν 24ωρο live chat στα αγγλικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι δεν μπορώ την ταλαιπωρία να το στέλνεις έξω αν προκύψει πρόβλημα και ειδικά όταν πρόκειται για μηχάνημα με ευαίσθητα μέρη (οπτικά) όπως ένας projector, καθώς τα πετάνε χύμα σαν τσουβάλια με πατάτες, με τόσες διαδρομές και πήγαιν' έλα μέχρι να φτάσει στον προμηθευτή κάπου στην Ευρώπη είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιο από τα courier θα το πετάξει χύμα. Από Ελλάδα γρήγορα εύκολα και απλά με την εγγύηση δίπλα από την πόρτα σου.

Επεξ/σία από mitspetr
  • Like 1

Μόλις τώρα, planetman είπε

Ναι αλλά από ποιό ελληνικό κατάστημα πρέπει να τον πάρω για να έχω τη γρήγορη ελληνική εξυπηρέτηση τελικά;

Από Ελληνικό κατάστημα που είναι στο δίκτυο πώλησης του αντιπροσώπου. Όπως πάντα.

10 ώρες πριν, planetman είπε

Παιδιά, θέλω να αγοράσω προτζέκτορα και συγκεκριμένα τον Optoma UHD40, Ελλάδα ξεκινάει από 1250€ (σκρουτζομάγαζα). Amazon τον βρίσκω κανένα 100ρικο παρακάτω. Είχα σκοπό να τον πάρω από Ελλάδα αλλά κυρίως επειδή λέτε εδώ όλοι πως από amazon είναι πολύ ασφαλέστερη μία αγορά ειδικά ακριβού προϊόντος, να προτιμήσω να τον πάρω τελικά από amazon; Με ενδιαφέρει αν χρειαστεί εγγύηση κτλ. να έχω γρήγορη και απροβλημάτιστη εξυπηρέτηση.

Μια χαρά είναι το Amazon και σου πληρώνουν τα μεταφορικά σε περίπτωση βλάβης. Σε πολλές περιπτώσεις σου στέλνουν καινούργιο η ανακατασκευασμένο .

ΑΛΛΑ. Για 100 ευρώ διαφορά , προσωπικά θα τον αγόραζα από εδώ για πολλούς λόγους.

Ο κυριότερος είναι ότι το Amazon ( σε ότι έχω αγοράσει μέχρι τώρα ) δίνει μόνο ένα χρόνο δικιά του εγγύηση . Μετά μπλέκεις κατά πάσα πιθανότητα με αντιπροσωπεία εξωτερικού. Πολλές εταιρίες στην Ελλάδα δεν δέχονται την Ευρωπαϊκή εγγύηση. Βέβαια αν το κυνηγήσεις δικαιώνεσαι αλλά είναι μπελάς τρελός.

Υπάρχει βέβαια και η επέκταση εγγύησης του Amazon αλλά το μικρό πλεονέκτημα της διαφοράς τιμής που βρήκες εξανεμίζεται .

Η διαφορά τελικά σε σχέση με επίσημο πωλητή βγαίνει σχεδόν στα 200 ευρώ. Εντωμεταξύ έχει τύχει κι άλλες φορές να χρειαστώ από Έλληνα αντιπρόσωπο υποστήριξη και τελικά το μετάνιωσα που δεν το πήρα απ έξω. Τείνω προς Amazon. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, TEOKOS είπε

Πολλές εταιρίες στην Ελλάδα δεν δέχονται την Ευρωπαϊκή εγγύηση. Βέβαια αν το κυνηγήσεις δικαιώνεσαι αλλά είναι μπελάς τρελός.

Ούτε μία στο εκατομμύριο αν δεν αποτελεί αυτό συμφωνία μεταξύ των δύο μερών, προμηθευτή και αντιπροσώπου. Και στον Άρειο Πάγο να πήγαινες.

4 ώρες πριν, planetman είπε

Η διαφορά τελικά σε σχέση με επίσημο πωλητή βγαίνει σχεδόν στα 200 ευρώ. Εντωμεταξύ έχει τύχει κι άλλες φορές να χρειαστώ από Έλληνα αντιπρόσωπο υποστήριξη και τελικά το μετάνιωσα που δεν το πήρα απ έξω. Τείνω προς Amazon. 

Είναι προτιμότερο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παρά να σε τρώει η αγωνία αν το προϊόν είναι refurbished ή και καμιά φορά fake. Δύσκολο το δεύτερο αν και όχι απίθανο, εύκολο το πρώτο. Αν σε αυτά βάλεις και την ταλαιπωρία του πήγαιν' έλα, δεν αξίζει.

Αν με βλέπεις να επιμένω είναι γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση εμένα μου τον αντικατέστησαν αυθημερόν όταν σταμάτησε να δουλεύει από μπλακάουτ. Πρόκειται για καλή αντιπροσωπεία, αν ήταν καμιά άλλη, θα σου έλεγα πάρε από αμαζον. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν αξίζει να πάρεις απ' έξω.

Κι αν πρόκειται για BenQ, δίνει τρία χρόνια εγγύηση σε λάμπα και προβολέα.

Επεξ/σία από mitspetr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βέβαια να πω πως μένω επαρχία και όχι Αττική. Οπότε η εξυπηρέτηση δε θα είναι στην πόρτα μου έτσι κι αλλιώς.

Πάντως και με αγορά προϊόντος από μεγάλο γνωστό Έλληνα αντιπρόσωπο μουσικών οργάνων και ενώ χρειάστηκα την εγγύηση και ενώ υπάρχει υποκατάστημα στην πόλη που ζω, χρειάστηκε να του στείλω το προϊόν με δικά μου μεταφορικά στην Αθήνα και περίμενα 4 μήνες για την αντικατάσταση. Οπότε πλέον δεν πολυεμπιστεύομαι την ελληνική εξυπηρέτηση.

Επεξ/σία από planetman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...