elpaso1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Εχω μια philips FC8630 και παρατηρω οτι ενω υπαρχει η θηκη για το exhaust φιλτρο, παρ'ολα αυτα δεν υπαρχει το φιλτρο. Και την εχω χρονια την σκουπα, αλλα δεν γνωριζω οτι περα απο το κλασσικο hepa φιλτρο, εχει και αυτο. Το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινω γιατι σε διαφορα μαγαζια πουλανε το exhaust φιλτρο σε τεμαχια των 2, ενα ασπρο και ενα μαυρο. Αναλυτικες οδηγιες δεν εχω βρει καπου. Τοποθετουνται και τα δυο μαζι; Επισης στις οδηγιες λεει οτι το hepa φιλτρο μπορει να πλυθει, ενω οταν κοιταω σε μαγαζια για να το αγορασω ή στο site της philips λενε οτι δεν πρεπει να πλυθει. Ο,τι να'ναι;
TechnoState Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 .... λογικά πάνε σετ των δύο. Έχουν να κάνουν με την πυκνότητα του υλικού. Αυτή γίνεται σε δύο στάδια. Το πρώτο με την ελάχιστη πυκνότητα, φιλτράρει τα μεγαλύτερα σωματίδια κ το δεύτερο με την μεγαλύτερη πυκνότητα, αυτά με την μικρότερη. Στην δικιά μου, μπαίνουν μαζί (δεν έχω την ίδια σκούπα), πρώτα το απλο κ τελευταίο το hepa. Δεν το αλλάζω συχνά (μέχρι τώρα/λίγο πάνω απο χρόνο) το έχω αλλάξει μια φορά. Δεν έχω παρατηρήσει πτώση στην απόδοση. Το απλό το αλλάζω με κάθε αλλαγή κουτιού με σακούλες (το έχει μέσα κ το κόβεις στα μέτρα σου- 5 τμχ σακούλες/κουτί) Θεωρώ πως πρέπει να κάνεις ότι αναφέρει επίσημα ο κατασκευαστής.
elpaso1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Εδω εχει πιο αναλυτικη περιγραφη για το λευκο φιλτρο και λεει οτι πρεπει να τοποθετηθει μαζι με το hepa φιλτρο. Εχει κανεις να μου πει πως ακριβως μπαινει; Μπροστα ή πισω απο το cotton μπλε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα