Προς το περιεχόμενο

[GAME] The Witcher: Enhanced Edition + GWENT Card Keg Δωρεάν GOG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το GOG δίνει δωρεάν τα The Witcher: Enhanced Edition και GWENT Card Keg με subscribe. Τα έχει δώσει και στο παρελθόν βέβαια.
Τα παιχνίδια είναι DRM free (τα κατεβάζεις ως αρχεία δηλαδή) και μπαίνουν για πάντα στο λογαριασμό σας στο GOG.

https://www.gog.com/gwent-welcome-bonus

Επεξ/σία από non-serviam
  • Like 7
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, πρεπει να κατεβάσετε το Gwent, το όποιο κατεβάζει εναν installer σαν steam του GoG και το περνάτε. Πατάτε να κάνετε install το Gwent, ώστε να μπει στο library και μετά αν θέλετε προφανώς κάνετε abort το install του Gwent, και έπειτα αν πατήσετε το link που έχει με το welcome bonus, και κάνετε subscribe θα σας αφήνει να πάρετε το Witcher δωρεάν.

Επεξ/σία από Shadow10ax
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shadow10ax είπε

Παιδιά, πρεπει να κατεβάσετε το Gwent, το όποιο κατεβάζει εναν installer σαν steam του GoG και το περνάτε. Πατάτε να κάνετε install το Gwent, ώστε να μπει στο library και μετά αν θέλετε προφανώς κάνετε abort το install του Gwent, και έπειτα αν πατήσετε το link που έχει με το welcome bonus, και κάνετε subscribe θα σας αφήνει να πάρετε το Witcher δωρεάν.

Έκανα ότι είπες, με την διαφορά ότι και εμένα μου βγάζει χρέωση, αλλά μόλις πατήσω στην τιμή μου κάνει έκπτωση 100% και έπειτα προχωράει σαν διαδικασία!

Δημοσ.
23 hours ago, Theodore1890 said:

Τι είναι πάλι το gwent, κάτι σαν το steam?

Είναι παιχνίδι με κάρτες της σειράς Witcher. To client του GOG που είναι σαν το steam λέγεται gog galaxy.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...