Mrsmoke95 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σας θέλω να αγοράσω ένα ρουτερ για σύνδεση vdsl στο σπίτι μου θέλω όμως να έχει δυο θύρες να συνδέω και τον σταθερό μου αλλά και το tv box μου . Ποια είναι διαφορά του ρουτερ με το μόντεμ ;
jkoukos Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Το modem κάνει την σύνδεση με το DSLAM και συγχρονισμό σε DSL. Ο router κάνει την κλήση ΡΡΡ για σύνδεση με το δίκτυο του παρόχου και κατ' επέκταση πρόσβαση στο διαδίκτυο. Συνήθως οι 2 αυτές λειτουργίες συνυπάρχουν στην ίδια συσκευή (DSL Router ή modem/router). Όλα τα router έχουν πάνω από 2 θύρες LAN. Πρόσεξε όμως. Άλλο DSL router και άλλο σκέτο router. 1
Mrsmoke95 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, jkoukos είπε Το modem κάνει την σύνδεση με το DSLAM και συγχρονισμό σε DSL. Ο router κάνει την κλήση ΡΡΡ για σύνδεση με το δίκτυο του παρόχου και κατ' επέκταση πρόσβαση στο διαδίκτυο. Συνήθως οι 2 αυτές λειτουργίες συνυπάρχουν στην ίδια συσκευή (DSL Router ή modem/router). Όλα τα router έχουν πάνω από 2 θύρες LAN. Πρόσεξε όμως. Άλλο DSL router και άλλο σκέτο router. Εγώ μια σύνδεση vdsl , τι θα μου προτινες να πάρω ποιο router ?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 42 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε Εγώ μια σύνδεση vdsl , τι θα μου προτινες να πάρω ποιο router ? Δηλαδή έχει σύνδεση VDSL και δεν έχεις router, πως δουλεύει η σύνδεση;
Mrsmoke95 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Τωρα θα κάνω αναβαθ 17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδή έχει σύνδεση VDSL και δεν έχεις router, πως δουλεύει η σύνδεση; Τώρα θα κάνω αναβάθμιση σε vdsl
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε Τωρα θα κάνω αναβαθ Τώρα θα κάνω αναβάθμιση σε vdsl Αν κάνεις τώρα αναβάθμιση θα σου στείλουν και το ρούτερ, οπότε είσαι καλυμμένος Αργότερα αν δεν ςσου αρεσει βλέπεις 1
Mrsmoke95 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν κάνεις τώρα αναβάθμιση θα σου στείλουν και το ρούτερ, οπότε είσαι καλυμμένος Αργότερα αν δεν ςσου αρεσει βλέπεις Τώρα κοιτάω για την αναβάθμιση ( κάτοχος Adsl) υπάρχει και κάτι που λέγετε fiber βγενει στα 13 ευρώ ποιο ακριβό το συμβόλαιο αλλά λέει μέχρι 100 fiber αξίζει ;
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Mrsmoke95 είπε Τώρα κοιτάω για την αναβάθμιση ( κάτοχος Adsl) υπάρχει και κάτι που λέγετε fiber βγενει στα 13 ευρώ ποιο ακριβό το συμβόλαιο αλλά λέει μέχρι 100 fiber αξίζει ; Και το vdsl fiber το λενε οι πάροχοι
Mrsmoke95 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Και το vdsl fiber το λενε οι πάροχοι Ποια πιστεύεις από τις 2 αξίζει η Vodafone ή COSMOTE για σύνδεση Vdsl ? Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το σταθερό και η ομιλία μονάχα το Ίντερνετ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα