adis21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Η μανα μου το 2009 εκανε αιτηση για παροχη νερου. απο τοτε ερχετε λογαριασμος ωερου χωρις αριθμο μετρητη γιατι δεν μπηκε ποτε μετρητης φερανε απλα σωληνεσ και τις σφραγισαν χωις να βαλουν ποτε μετρητη. απο τοτε εγω πληρωνω λογαριασμο νερου για την παροχη μονο παγια αλλα χωρις να εχω μετρητη κουτε και να εχω συνδεθει. μου ειπαν οτι εφοσον δεν υπαρχει ρολοι δεν επρεπε να ερχετε λογαριασμος ισχυει???
Joshua21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Αντί να λες πάλι καλά που πληρώνεις μόνο το πάγιο και όχι την κατανάλωση σου, παραπονιέσαι για το πάγιο?
asmilon Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δηλαδη σας ερχεται λογαριασμος και στο πεδιο 2 (Αριθμος Μετρητη) ειναι κενο ή 000000; Και οποτε λαμβανετε λογαριασμο ειναι ενα συγκεκριμενο ποσο που αφορα το παγιο και δε μεταβαλεται ουτε ελαχιστα;
adis21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στον λογαριασμο ερχετε το παγιο χωρις μεταβολη με μηδενικη καταναλωση αριθμο μετρητη εχει κανονικα αλλα εγω δεν εχω μετρητη νερου μονο μια σφραγισμενη σωληνα.
TechnoState Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) .... είσαι σίγουρος? Για να έχεις αριθμό μετρητή... μήπως τον θαψανε μαζί με την σωλήνα παροχής??? ( Μην το φωνάζεις πολύ όμως...10 χρόνια καμία χρέωση στην κατανάλωση νερού ...πότε να έρθουμε με παιδιά να πλύνουμε τα αμάξια?... πέρασε μάλλον η λασποβροχη ) Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από TechnoState
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Τι εννοείς σφραγισμένη σωλήνα; Αν ηταν σφραγισμένη η σωλήνα δεν θα έιχες νερό. Και αν έχουν γίνει Bypass οι σωλήνες, δηλαδή έχει συνδεθεί το σπίτι σου χωρίς μετρητή, τότε έτσι και σε τσάκωσουν θα πληρώσεις τα μαλλιοκέφαλά σου, ασχέτως με το ποιος το έκανε. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις απ' το μήνυμά σου. Λες οτι σφράγισαν κάποιους σωλήνες, μετά λες οτι δεν έχεις συνδεθεί, στην αρχή αφήνεις να εννοηθεί οτι καταναλώνεις κανονικά νερό χωρίς να έχεις μετρητή, ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο για να μην σου απαντάμε οτι να ναι. Σε κάθε περίπτωση, είναι εντελώς κουλό να σε σύνδεσαν απευθείας χωρίς να παρεμβάλλεται μετρητής στην σωλήνα ή κάποιο σπανιότατο λάθος συνέβη από τον πάροχό σου (δήμος, ΕΥΔΑΠ κτλ) ή κάποια μπινιά έχει γίνει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Σε ΕΥΔΑΠ εκανε συνδεση ή σε επαρχιακη πολη ?
stelios18120 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις το πάρει χαμπαρι η ΕΥΔΑΠ (να εύχεσαι ποτέ) θα φας μια καλή στο κεφάλι αναλογική με τα χρόνια που δεν πληρωνες + ασχέτως που δεν έχεις μετρητή και είναι απλά συνδεδεμένη η σωλήνα είναι παράνομο και θα το χρεωθείς εσύ αυτό ότι εκλεβες νερό και είχες βγάλει τον μετρητή. (Αν κατάλαβα καλά γιατι τα λες και μπερδεμένα) Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από stelios18120 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, adis21 είπε Η μανα μου το 2009 εκανε αιτηση για παροχη νερου. απο τοτε ερχετε λογαριασμος ωερου χωρις αριθμο μετρητη γιατι δεν μπηκε ποτε μετρητης φερανε απλα σωληνεσ και τις σφραγισαν χωις να βαλουν ποτε μετρητη. απο τοτε εγω πληρωνω λογαριασμο νερου για την παροχη μονο παγια αλλα χωρις να εχω μετρητη κουτε και να εχω συνδεθει. μου ειπαν οτι εφοσον δεν υπαρχει ρολοι δεν επρεπε να ερχετε λογαριασμος ισχυει??? Επειδή τα λες μπερδεμένα, το σπίτι έχει νερό? Αν δεν έχεις νερό πας από εκεί με το λογαριασμό και τους λες εδώ και τόσο καιρό γίνεται αυτό το πράγμα βρείτε μου λύση Αν εχεις νερό από την άλλη να εύχεσαι μην στα χρεώσουν αναδρομικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα