voltmod Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Η σειρά Galaxy S είναι η πλέον επιτυχημένη σειρά smartphones της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας και στην πλειονότητα των περιπτώσεων, από τον Μάρτιο του 2010 όταν και ανακοινώθηκε το ομώνυμο smartphone, αποτέλεσε τον ιδανικό καμβά για την επίδειξη των τεχνολογικών καινοτομιών της Samsung στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας. Σήμερα, το Samsung Galaxy S10+ είναι η καλύτερη, και η πλέον τεχνολογικά προηγμένη συσκευή της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας (ωσότου βεβαίως κυκλοφορήσει η αρκετά ακριβότερη έκδοση «5G» γιατί το λανσάρισμα του Galaxy Fold όπως έγινε γνωστό αναβλήθηκε) μαζί με το Galaxy Note9. Το νέο Galaxy S10+ βασίζεται στον σχεδιασμό και την αισθητική της προηγούμενης γενιάς –πράγμα θετικό, αφού το Galaxy S9+ είναι μία από τις ομορφότερες συσκευές που κυκλοφορούν σήμερα- ωστόσο έρχεται και με πολλά νέα στοιχεία και χαρακτηριστικά, τόσο στον τομέα του σχεδιασμού όσο και στον τομέα του hardware (κυρίως). Δύο είναι οι βασικότερες διαφορές σε σχέση με το παρελθόν που είναι εμφανείς με την πρώτη ματιά. Αναφέρομαι βεβαίως στην οθόνη τύπου Infinity-O, που διαθέτει μία οπή που φιλοξενεί την διπλή εμπρόσθια κάμερα, καθώς και στην οριζόντια διάταξη των καμερών στο πίσω μέρος, οι οποίες σε σχέση με τον προκάτοχό του αυξήθηκαν σε αριθμό. Η έκδοση «5G» έχει έναν ακόμα αισθητήρα βάθους τύπου ToF (Time-of-Flight) και λέγεται πως η Samsung θα προσαρμόσει την ίδια διάταξη και στο επερχόμενο Galaxy Note 10. Μία ακόμα σημαντική αλλαγή είναι η απουσία του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων από την πίσω όψη της συσκευής. Ο νέος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη και χρησιμοποιεί τεχνολογία υπέρηχων. Διαβάστε ολόκληρο το review Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 2
TheGrisGrisMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραία η Infinity-Ο οθόνη, επιτρέπει στο τηλεφωνο να «ξεδιπλώσει» τις αρετές του... 😛 Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από TheGrisGrisMan
music_lover Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Το είδα από κοντά σε ένα mm και έπαθα σοκ με την οθόνη του, απίστευτη. Τηλεφωνάρα τι να λέμε τώρα με την ανάλογη τιμή φυσικά. Προσωπικά μου κάνει πιο πολύ κλικ το S10 παρά το S10+ λόγω βολικότερου μεγέθους αλλά μετά κάνουν κλικ κλικ τα μάτια μου όταν βλέπω πόσο κάνουν και μου φεύγει κάθε σκέψη 🤣 Ευχαριστούμε για το review! 1
morgan21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Βασίζεται στον σχεδιασμό του s9 που είναι θετικό, μόνο που του έβαλαν και μια τρύπα στην οθόνη για να γίνει αρνητικό. 4
Asevastos Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Κινητάρα απλά. Αν και μου αρέσουν τα προϊόντα της Apple, νομίζω αν μπορούσα να διαλέξω όποιο κινητό θέλω, θα διάλεγα αυτό. 2
paris_chav Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Oποιος εχει υπομονη, το παιρνει λιγο πριν το επομενο που η τιμη θα εχει υποχωρησει στα τωρινα επιπεδα του s9+. Eχοντας τον προκατοχο του, το μονο που μπορω να πω οτι ζηλευω (απ οσα εχω ακουσει/διαβασει τουλαχιστον), ειναι η αρκετα μεγαλυτερη αυτονομια που εχει. Ειναι και το μονο που μου τη δινει στο s9+ (με απαιτητικη χρηση δεν σου βγαζει τη μερα). Απ την αλλη, αυτη η τρυπα στην οθονη μου χτυπαει καπως ασχημα.
dimitrisdim14 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Ότι καλύτερο κυκλοφορεί κατά την άποψη μου . Το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο του 2019... 8 1
Agony Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Να πω την αληθεια μου το S9 μου άρεσε περισσότερο. Αυτη η τρυπα τοσο χαμηλά δεν εχει κανενα νόημα. Αν ηταν τερμα πάνω ενα με το πλαίσιο ισως και να μπορουσα να το χωνέψω. Το δουλεψα απο κοντά και μου λεει η κοπελα μπορεις να το κρύψεις βάζοντας την μπάρα. Πατώντας λοιπον την μπάρα το πάνω πλαισιο ηταν μεγαλυτερο τοσο απο το s9 τοσο και απο οτι notch εχω δει... Λόγο αυτο που γραψα πρην ειναι πολυ χαμηλα. Το s10 ηταν λιγο ποιο όμορφο. Κατα την γνωμη μου αυτο το σχέδιο με την τρυπα τοσο μακρια απο τα μπεζελ δεν εχει κανενα μέλλον. Κατα τα αλλα υπεροχο κινητο με οθοναρα dolby ηχο αδιαβροχο κτλ κτλ. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Κορυφάιο! Ισως ελαφρά λιγουλάκι καλύτερο στην συσκευασία του σε σχέση με άλλα κινέζικα κινητά των 120Ε που είναι σαφώς καλύτερα από αυτό.😂
Tresorikos Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Έχεις κάποια λάθη θεωρώ... Καταρχάς αργησατε να δώσετε το review που σημαίνει ότι έχει πάρει η συσκευή το update με τις νυχτερινές με το ξεχωριστό night mode κ βελτιώνει αρκετά την κατάσταση... Αν κ σίγουρα θέλει δουλειά για να φτάσει την Huawei Κ για όποιον θέλει βάζει gcam κ το απογειώνει σε πολύ χαμηλό φωτισμό .. Η οπή της καμερας υπάρχει εφαρμογή στο play store να γίνεται led ειδοποιήσεων.. Κ απτή σαμι έχει βγάλει κάτι.. Ο σαρωτής είναι πολύ καλός αν κόψει σε κάποιον να το βάλει τον αντίχειρα έτσι όπως το κρατάς για να το ανοίξεις κ γενικά θέλει εκμάθηση κ είναι κομπλέ Σούπερ ταχεία φόρτιση θα έρθει κ αυτό με update Αξιζει μια χαρά η μετάβαση από s9 plus.. 2 1
ethereum Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) κινητάρα , οι οθόνες τους είναι φανταστικές , ελπίζω στο μέλλον να έχουμε κινητά που να μπορείς να αλλάζεις τη wi fi card όπως στα λαπτοπ Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από ethereum
voltmod Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Έχεις κάποια λάθη θεωρώ... Καταρχάς αργησατε να δώσετε το review που σημαίνει ότι έχει πάρει η συσκευή το update με τις νυχτερινές με το ξεχωριστό night mode κ βελτιώνει αρκετά την κατάσταση... Αν κ σίγουρα θέλει δουλειά για να φτάσει την Huawei Κ για όποιον θέλει βάζει gcam κ το απογειώνει σε πολύ χαμηλό φωτισμό .. Η οπή της καμερας υπάρχει εφαρμογή στο play store να γίνεται led ειδοποιήσεων.. Κ απτή σαμι έχει βγάλει κάτι.. Ο σαρωτής είναι πολύ καλός αν κόψει σε κάποιον να το βάλει τον αντίχειρα έτσι όπως το κρατάς για να το ανοίξεις κ γενικά θέλει εκμάθηση κ είναι κομπλέ Σούπερ ταχεία φόρτιση θα έρθει κ αυτό με update Αξιζει μια χαρά η μετάβαση από s9 plus.. Για πιο update μιλας; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 αυτα που λενε κάποιοι χρηστες για αδύναμο wifi ισχυουν;
Tresorikos Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, voltmod είπε Για πιο update μιλας; Έχουν πάρει όλες οι συσκευές κ της κοσμοτε αν κ τελευταία κ καταϊδρωμένη το update για το μήνα Απρίλιο security που έφερε το νέο night mode μόνιμα στη συσκευή κ όχι να βγάζει το φεγγάρι με την Ai όταν είναι όλο νύχτα Για μένα θεωρώ κάνει καλή δουλειά με το night mode είναι κομπλέ για μέτριο φωτισμό Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από Tresorikos
voltmod Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Talepwros είπε αυτα που λενε κάποιοι χρηστες για αδύναμο wifi ισχυουν; Δεν παρατήρησα κάτι που να με παραξενέψει. Δεν έκανα μέτρηση, αλλά δεν παρατήρησα και κάτι... 8 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Έχουν πάρει όλες οι συσκευές κ της κοσμοτε αν κ τελευταία κ καταϊδρωμένη το update για το μήνα Απρίλιο security που έφερε το νέο night mode μόνιμα στη συσκευή κ όχι να βγάζει το φεγγάρι με την Ai όταν είναι όλο νύχτα Για μένα θεωρώ κάνει καλή δουλειά με το night mode είναι κομπλέ για μέτριο φωτισμό Ναι, γιατί λες ότι δεν το είχε η δική μου συσκευή όμως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα