Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MikeJ είπε

Έχω την εντύπωση ότι τις αγγελίες εργασίας εδώ και χρόνια τις γράφουν με καρμπόν...

Το ανταγωνιστικός μισθός, ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον , μπαίνουν ακόμα και σε δουλειές μισθό 500 ευρώ, λάντζα στη Μόρντορ

Έκλαψα!!!Στη μορντορ χαχαχα ωραίος!!

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, zoranb είπε

Δεν θα έγραφαν βασικό μισθό τότε;

Έκανα πλάκα. Στην πραγματικότητα ισχύει αυτό που σου είπαν οι άλλοι. Γράφουν μπούρδες για να προσέξεις στην αγγελία τους. 

Δημοσ.

Οκ... Και τωρα στα σοβαρα... Οταν λενε ανταγωνιστικος μισθος συνηθως εννοουνε εναν μισθο γυρω στα 650-750. 

Μην κολλας σε αυτα... στειλε το cv εσυ οπου γουσταρεις και περισσοτερα θα μαθεις στην συνεντευξη, αν σε παρουν με το καλο.

Δημοσ.
16 hours ago, zoranb said:

Σε όλες τις αγγελίες λένε για μισθό ανταγωνιστικό... τι εννοούνε με τον όρο ανταγωνιστικό;

Στις αρκετές εταιρείες που έχω πάει κατά καιρούς για συνέντευξη, αντίστοιχου τομέα όλες, σήμαινε πως δίνουν όλοι τα ίδια με μικρές αποκλίσεις. :P

Δημοσ.

Μπορείς να πας και να τους τρολαρεις και που ξέρεις?

Πήγαινε πες ότι εργάζεσαι και παίρνεις 2000 το μήνα άλλα λογο του ότι  δεν μου φτάνουν ήρθα σε εσάς που δίνετε ανταγωνιστικό μισθό

Και αν γίνετε γράψε τι φάτσα τους με καμιά spy camera

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ανταγωνιζεσαι στα ισια τον μισθο Πακιστανου στη Λαχορη 

hahah, θα ήθελες φίλε μου.... 

ΟΥΤΕ ΙNΔΙΑ ΠΛΕΟΝ δεν ειμαστε!!!

17zIxg.jpg

iybokx.jpg

Επεξ/σία από polaki
  • Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, polaki είπε

hahah, θα ήθελες φίλε μου.... 

ΟΥΤΕ ΙNΔΙΑ ΠΛΕΟΝ δεν ειμαστε!!!

17zIxg.jpg

iybokx.jpg

Καλά εντάξει. Σύμφωνα με αυτό το site 

image.png.c4c72cc3ef0e7355276db9939745f0ca.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Μπορείς να πας και να τους τρολαρεις και που ξέρεις?

Πήγαινε πες ότι εργάζεσαι και παίρνεις 2000 το μήνα άλλα λογο του ότι  δεν μου φτάνουν ήρθα σε εσάς που δίνετε ανταγωνιστικό μισθό

Και αν γίνετε γράψε τι φάτσα τους με καμιά spy camera

Το έχω κάνει. Είχαν στραβώσει αφάνταστα. Νόμιζαν μάλιστα οτι ειμαι τρολ μέχρι που ήρθε ένας άλλος απο το HR που ήταν μεταγραφή από την εταιρία που εργαζόμουν εγώ και τους το επιβεβαίωσε.

-Εμ...συγνώμμη αλλά δε μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτά που ζητάτε.

-Αφού αυτά λέτε στην αγγελία οτι δίνετε. Γιατί τότε αναφέρεστε σε ανταγωνιστκό μισθό; 

-Εμ, δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε πολυεθνική.

-Τότε γιατί λέτε οτι είστε νέα εταιρία ανταγωνιστική στην αγορά;

Έφυγα γελώντας. Η εταιρία (είναι θυγατρική μεγάλης πολυεθνικής) υπάρχει ακόμα και οσοι πάνε αντέχουν κανα χρόνο. Για αυτό και συνεχώς το προιόν τους πέφτει

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή βλέπω ότι κάποιοι είστε λίγο ειρωνικοι σε σχέση με τους μισθούς καλό θα είναι να ξέρατε πρώτα τι πληρώνει μια επιχείρηση και μετά να έχετε αυτό το ύφος ! 

Και είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι θα ψωνίζουν από τις μεγάλες αλυσίδες που νόμιμα κλέβουν φόρο και πληρώνουν με τον κατώτατο μισθό .. 

Επεξ/σία από Twoface
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Twoface είπε

Επειδή βλέπω ότι κάποιοι είστε λίγο ειρωνική

Και ακόμα δεν είδες τίποτα... 

Επεξ/σία από AristidisZ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, archer100 είπε

Όχι με τίποτα δεν ισχύει αυτό, έχω έναν συνεργάτη προγραμματιστή εκεί εδώ και 2.5 χρόνια και έχω αρκετά καλή εικόνα της συγκεκριμένης πόλης. 

Μιλάμε φυσικά για τον μέσω όρο σε δουλειά γραφείου. Όχι supermarket. 

Επίσης το συγκεκριμένο site δεν ξέρω πόσο ακριβές είναι γενικότερα. 

Λέει πχ meal inexpensive restaurant 12€ για Αθήνα. 
8€ για Περιστέρι
23€ !!!!!!!!! για Γλυφάδα

Μένω στη Γλυφάδα σχεδόν όλη μου τη ζωή, και η κοπέλα μου μένει Περιστέρι. Ούτε το 8€ ισχύει, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ όχι το 23 της Γλυφάδας, για γεύμα σε ΙΝΕΧPENSIVE εστιατόριο... 

Επίσης Αθήνα και Περιστέρι λέει 6€ για McDonalds.. και Γλυφάδα 7€. Δεν ήξερα ότι τα McDonald's αλλάζουν της τιμές ανάλογα την περιοχή. 

Συνεπώς μη δίνεις ιδιαίτερο βάρος στο συγκεκριμένο site...

Επεξ/σία από polaki
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...