Xorxhs! Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, ThReSh είπε Jon, όχι John. 😛 Με ένα Ν, παρακαλώ. Αν συνυπολογίσεις ότι τον φάγανε και ας είχε δίκιο ο Βάρυς... Ρε λες να παίζει συγγένεια με Βαρουφάκη?
Weiss Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, ThReSh είπε Jon, όχι John. 😛 Είμαι ο παραγωγός της σειράς έχω δικαίωμα να τον γράφω όπως θέλω 😃
aris_rom Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Πάντως όσο σκέφτομαι το τι τέλος είχε ο κάθε ένας χαρακτηρασ έως τωρα στην σαιζόν τόσο περισσότερο ενθουσιάζομαι. Ο κάθε χαρακτήρας είχε το ιδανικό τέλος η εςτω το «καλύτερο» που θα μπορούσε να έχει.
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, koftis650 είπε Ooopsss Δεν υπάρχει αυτή η σκηνή. Δεν φαίνεται το χέρι.
costacurta Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Το μόνο που ξέχασαν είναι να πετάξουν και μια μαύρη χήρα έτσι για το γαμωτο
splanis Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 μόνο εμένα μου φάνηκε χάλια το επεισόδιο(όπως και το 3ο); είναι λες και δεν έχουν σενάριο και γίνεται ότι να ναι. Ναι δεν διαφωνώ, καλογυρισμένη σειρά, ωραία cgi, παιξιματα, ηχος κλπ, αλλα τι αψυχολογητα πραγματα γινονται; 3 1
nkary75 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Απαράδεκτη όλη η σεζόν, λες και θέλουν να κλείσουν όπως όπως🙁 4
tilted54 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Εντυπωσιακό και ταυτόχρονα απογοητευτικο επεισόδιο. Απο την μία άψογη σκηνοθεσία, άψογα σκηνικά-στολές-ρούχα-cgi, άψογη μουσική, απίστευτη παραγωγή, ηθοποιοί να παίζουν καλύτερα απο ποτέ, και απο την άλλη ένα τόσο κακό σενάριο. Δεν μπορώ να χωνέψω πως μετέτρεψαν τον Euron Greyjoy, ένα απο τους καλύτερους χαρακτήρες του βιβλίου, σε τέτοιο κλόουν. 5
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Πάντως, απαράδεκτοι όσοι βαθμολογούν στο imdb με 1 και γενικά, όλο αυτό το μαζικό διαδικτυακό κίνημα κατά του 8ου κύκλου (κάποιοι δεν ντρέπονται να γράφουν ότι η πτώση ξεκίνησε από τον 5ο κύκλο, ακόμα και τον 4ο) με έχει εκνευρίσει. Δεν σου άρεσε; Εξήγησε το λόγο, υπάρχουν αρκετοί. Όλα τα άλλα είναι μια ανόητη μόδα. 4
Manoleros95 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Πολυ δυνατο episode ( απο τα καλυτερα της σειρας ) και γενικα αν εξαιρεσουμε τις σεναριακες ευκολιες η σεζον ειναι πολυ καλη. Τα επιπεδα υποκριτικης εχουν ανεβει πολυ σε σχεση με τις προηγουμενες σεζον, η σκηνοθεσια και το cgi πολυ καλα, η μουσικη τρομερη. Προσωπικα σειρες βλεπω για να περναω τον ελευθερο χρονο μου ωραια, δεν με ενδιαφερουν τα διαφορα σεναριακα "λαθη", βασικα δεν δινω καθολου σημασια. Το χθεσινο ηταν ΤΡΟΜΕΡΟ. Δεν περιμενα τετοιο rage απο Dany. Ηταν σιγουρο οτι θα εκαιγε μπολικο στρατο αλλα εδω μιλαμε τους γ@μ@σε οτι ειχαν και δεν ειχαν... Στρατο, απλους πολιτες, κτηρια, πλοια τους ξεφτιλισε κανονικα. Ο Jon και ο Tyrion πλεον πιστευω καταλαβαν οτι εχουν να κανουν με μια τρελη και λογικα θα πραξουν αναλογα ( αν προλαβουν ). 7
Zus Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Τα έλεγα εγώ ότι Δευτέρα θα τον παίζουμε και με τα δύο χέρια και κάποια ζώα δεν με πιστεύανε. Τώρα θα με πιστέψουν και τα ζώα 😛 Ό,τι καλύτερο έχω δει so far στη ζωή μου, μία ώρα ανατριχίλα με την ένταση στον Denon στο 70, κόντεψα να κάψω ηχεία σήμερα... 5 2 1
Axelq Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο που προσέφερε η τελευταία σεζόν είναι τα memes Περιμένω το τελευταίο επεισόδιο να πάει κάπως έτσι ... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από Axelq 4 1
telis Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραία άνοιξε το τοπικ. Σε όλους άρεσε το 5ο. Αντε να κάνω την αλλαγή. Ήταν για τα θηρία το επεισόδιο. Πρόχειρα να κλείσουμε την σειρά γιατί..... δεν κατάλαβε κάνεις γιατί. Ίσως να παίζει ρόλο αυτό που κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο γέρος έχει γράψει τα 2 τελευταία βιβλία και περιμένει το τέλος της σειράς να τα εκδόσει. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από telis 2
1nsom-n1k Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 το γεγονός ότι δεν έχω δει κανένα επεισόδιο του game of thrones κι ας παίζεται για χρόνια ολόκληρα η σειρά, σε τι ποσοστό ανθρώπων με κατατάσσει, έχει γίνει καμιά έρευνα;
filetos Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Episode 5 patch notes Euron's fleet: Accuracy redused from 99% to 5% Added special event-Claganebowl Drogon accuracy, speed and damage increased x100 Arya Stark: Fire resistance added
Προτεινόμενες αναρτήσεις