Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, AtiX είπε

Πριν απο το 5 επεισόδιο ομως ειχε έναν Τζον που δεν ήταν διεκδικητής του θρόνου, έναν Βάρυς που δεν της έσκαβε τον λάκο, έναν Τύριον που προσπαθεί συνέχεια να την αποτρέψει από το να μακελεψει την πόλη, μια Μισαντέι και έναν Μόρμοντ που της κράταγαν μια χαρά τα γκεμια... οπότε ναι πάντα υπήρχε κάποιος που την έφερνε στα λογικα της...

Μα κέρδισε. Εκεί σκαλώνω. Αν ξεκινούσε καίγοντας το σύμπαν θα έλεγα οκ, θα κάνει πια τα πάντα να κάτσει στον θρόνο.

Αυτή έπαιζε επιθετικά αλλά με προσοχή στον άμαχο πληθυσμό κι όταν είδε ότι τελικά κέρδισε τους πήρε και τους σήκωσε. Τον λαό της πρωτεύουσάς της, τον έκανε στάχτη.

• Like 1
  • Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, telis είπε

Sure. Haters vs fanboys. 

Θα γκρεμίσουμε τους servers του insomnia σε βαθμό που το KL μετά την καταστροφή θα φαίνεται παράδεισος 

Μου αρεσει πολυ η σειρα και σιχαινομαι την τελευταια season (την 7 λιγο λιγοτερο). Που να κατσω κυριε? 😏😀

Επεξ/σία από dazed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα δικαιολογείται απόλυτα η αλλαγή της Καλίσι, και γιατί έγινε αλλά και γιατί έγινε και τόσο απότομα.

Καταρχήν, είναι εμφανές ότι έχει εμμονή με τον θρόνο από την 1η κιόλας σεζόν. Εξάλλου, δεν το λες και πολύ νορμάλ να βάζεις τον άλλο να απαριθμεί 15 τίτλους κάθε φορά που σε συστήνει σε κάποιον, κι εσύ παράλληλα να φουσκώνεις από περηφάνια. Επίσης μέχρι και τον 8ο κύκλο, φαίνεται ότι κάποιες φορές το παρατράβηξε και όσες φορές δεν έγινε, συνέβη λόγω των συμβούλων της που την έφερναν στα "ίσα" της.

Και ναι το απότομο δικαιολογείται, όταν ήδη για ένα πόλεμο που δεν είναι δικός σου, χάνεις το ένα σου "παιδί". Στο καπάκι, σε μια μάχη, χάνεις τον αγαπημένο σου προστάτη (Τζόρας) και μαθαίνεις ότι υπάρχει κι άλλος νόμιμος διάδοχος τον οποίον όλοι τον αγαπούν και τον γουστάρουν, ενώ εσένα σε έχουν κλασμένη. Και εκεί που λες "ε άντε να πάρω τον θρόνο να τελειώνει η φάση", σου τρώνε και το 2ο "παιδί", μαθαίνεις ότι ο έρωτάς σου σε έχει προδώσει και στο καπάκι σου ρίχνει και χυλόπιτα, όλοι οι συμβουλάτορες σε αμφισβητούν και πεθαίνει και η καλύτερή σου φίλη.

Ε τι άλλο θέλει, ώστε να σου γυρίσει η βίδα ξαφνικά, όταν ήδη εξάλλου έχεις και το γονίδιο μέσα σου; Μιλάμε για απανωτά γεγονότα, το ένα μετά το άλλο, σε πολύ σύντομο διάστημα.

Δεν θα είχε νόημα, να απλωθεί σε χρόνο και επεισόδια, η μετατροπή από αγαθούλα σε mad queen.

Εξάλλου το είπε και η ίδια. Αφού δεν με σέβονται με ότι έχω κάνει, ας με φοβούνται. Αυτό τώρα δεν έχει πετύχει που ξέκανε τον απλό πληθυσμό;

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 6
  • Thanks 2
  • Confused 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dazed είπε

Μου αρεσει πολυ η σειρα και σιχαινομαι την τελευταια season (την 7 λιγο λιγοτερο). Που να κατσω κυριε? 😏

Δηλαδή τις 2 σεζόν που τα γεγονότα τρέχουν πιο γρήγορα. Δε σου αρέσει αυτή η σειρά. Ο Αγγελόπουλος σου αρέσει :- P

• Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Μα κέρδισε. Εκεί σκαλώνω. Αν ξεκινούσε καίγοντας το σύμπαν θα έλεγα οκ, θα κάνει πια τα πάντα να κάτσει στον θρόνο.

Αυτή έπαιζε επιθετικά αλλά με προσοχή στον άμαχο πληθυσμό κι όταν είδε ότι τελικά κέρδισε τους πήρε και τους σήκωσε. Τον λαό της πρωτεύουσάς της, τον έκανε στάχτη.

Κατά πάσα πιθανότητα μετά από αυτή τη νίκη συνειδητοποίησε ότι ο είτε με δράκο είτε χωρίς ο βασιλείας θα είναι ο Τζον, αγαπητός ανάμεσα σε πολίτες και στρατιώτες ακόμα και αν αυτός δεν θέλει...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gas7777 είπε

Δηλαδή τις 2 σεζόν που τα γεγονότα τρέχουν πιο γρήγορα. Δε σου αρέσει αυτή η σειρά. Ο Αγγελόπουλος σου αρέσει :- P

Μπα, δεν ακουμπαω καν τοση κουλτουρα. 😋 Απλα προτιμω να μην προσβαλουν τη νοημοσυνη μου. Δηλαδη Hollywood style blockbusters κλπ τα αποφευγω εξισου. Ας τρεξουν οσο θελουν τα γεγονοτα (μιας και ειναι αληθεια οτι σε καποιες σεζον πηγαινε οντως αργα το πραγμα) αλλα αυτοι φερονται στο σεναριο σαν να ειναι one off ταινια δρασης με σουπερ εφφε και οι χαρακτηρες δεν εχουν παρελθον, βαθος, σκοπο, προσωπικοτητα. Τεσπα, τα ιδια θα λεμε παλι 🙊

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σειρά χρειαζόταν ακόμη μία σεζόν θαρρώ για να εξηγήσει και να αποδώσει καλύτερα κάποια πράγματα και ίσως μία μάχη υπό το φως της αυγής ή στο σούρουπο με τον NK, γιατί αυτό το σκοτάδι νομίζω δυσαρέστησε αρκετούς. Ωστόσο η 8η θα ήταν 45 λεπτά κάθε επεισόδιο και όχι 70φεύγα που είναι αυτά που παρακολουθούμε και θα πηγαίναμε σε μία δίμηνη σειρά, η οποία αρκετούς τους κουράζει.

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.

Μπροστα σε αυτο που γινεται στο εξωτερικό οι διαφωνίες μας στο insomnia ειναι βόλτα στο πάρκο . Στο Twitter που μπήκα για λίγο μιλάμε για Γ´ παγκόσμιο πόλεμο . Έγραψα κ μια γνώμη κ η απάντηση που πήρα απο έναν ηταν << Go buy a brain and watching transformers you stupid >> 😀

Γενικα ο κόσμος βλεπει τα πράγματα πολυ περισοτερο ως άσπρο ή μαύρο σε ολα τα θέματα . Δεν υπαρχει μέση κατάσταση για αυτο βλέπουμε σε βαθμολογίες να ειναι το 90% άσσοι κ δεκαριά . Για εμένα αν βαθμολογουσα το επ. θα έβαζα ένα 8αρι . Οπως 8αρι θεωρώ κ το κύκλο γενικότερα . Δεν ειναι τέλειος για 10 αλλα όχι και για άσο . Υπαρχουν άκυρες σκηνές πχ. Γιουρον που σκάει απο το πουθενά στη παραλία μπροστα στο Τζέιμι ή στο προηγουμενο που απο ολους τους ναυαγούς πιάνουν αιχμάλωτη μονο τη Μισαντει ή ο τρόπος που σκότωσαν το δράκο. και αρκετα αλλα . Όχι ομως σε βαθμο που να μου χαλάνε την απόλαυση .

Βλεπουμε κ εχουμε δει ολα αυτα τα χρόνια εκπληκτικά πράγματα σε σειρά που δε ξέρω σε ποια αλλη θα μπορέσουμε να ξαναδούμε .

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, DeadOrganPlayer είπε

Ξαναζούμε εποχές Lost, η ιστορία επαναλαμβάνεται για μια ακόμα φορά με ελαφρώς διαφοροποιημένο σενάριο.

Ισοπεδωτές και Haters από τη μία πλευρά, ηρωικοί υπερασπιστές και Fanboys από την άλλη. Φυσικά δεν θα υπάρξει νικητής παρά μόνο ερείπια.

Οι λίγοι που θα υπερβούν τη δυαδικότητα θα βιώσουν τη γαλήνη.

Namaste.

Για το τελος λες; Στο λοστ. Ψαγμενο ηταν. Εδω σε ολη την 8η σεζον γινονται χοντραδες. Τελειωνει πολυ αποτομα και ατσαλα. Ο Great war ηταν για τα πανηγηρια τελειως αντικειμενικα, ασε ολα τα αλλα

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ ζω για την στιγμή μετα από καιρό μέρες μήνες χρόνια ίσως βγουν οι συντελεστές παραγωγοί σκηνοθέτες ηθοποιοί ο.μαρτιν κτλ κ πουν την πραγματική γνώμη τους.να δω τι έχουν να πουν.σγρ κ σ αυτούς θα δούμε αντίθετες αποψειςεταξυ τους. τώρα ότι κ ν πιστεύουν δεν θ πουν για Χ ψ λόγους προφανώς.αλλα το μόνο σγρ στο σύνολο της σειράς όπως κ.εμεις θέλω να πιστεύω θα πουν τα κλτρ

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, AtiX είπε

Κατά πάσα πιθανότητα μετά από αυτή τη νίκη συνειδητοποίησε ότι ο είτε με δράκο είτε χωρίς ο βασιλείας θα είναι ο Τζον, αγαπητός ανάμεσα σε πολίτες και στρατιώτες ακόμα και αν αυτός δεν θέλει...

Δε διαφωνώ, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σκοτώσει τον Τζον. Και όντως μπορεί να το κάνει (ή να προσπαθήσει anyway) στο τέλος. Αυτό όμως πάλι δε θα δικαιολογεί το ολοκαύτωμα που είδαμε προχθές. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δε νομίζω ότι η συγκεκριμένη σειρά θα έχει happy ending.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ότι και τέλος να δώσει κανείς δεν θα είναι χαρούμενος .σε κάποιους θα αρέσει σε άλλους όχι .ακόμα και εις τα βάθη των αιώνων.

Να σημειωθεί η προφητεία μου παρακαλώ.

Επεξ/σία από kwstas_1993
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...