Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πάρα πολλά συμβολιστικά στοιχεία, σκηνές παρόμοιες με άλλα επεισόδια κτλ. Θεωρώ καλύτερο το 3ο όμως λόγω της μουσικής.

Καθόμουν το βράδυ και έβλεπα σκηνές παλαιότερων επεισοδίων.Ο Ντρόγκον είναι φλογοβόλο από τη 3η σεζόν (3.30 και μετά για όσους δε θυμούνται 

Spoiler

Και επειδή είναι και γυναικάρα και ηθοποιάρα που εξελίχθηκε απίστευτα από τη πρώτη σεζόν και τρομερά σέξυ, πάρτε και το τραγούδι :P

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 4
  • Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομιζω οτι φαινεται πολυ προφανές οτι η Αρυα θα καθαρίσει τη Ντανυ κ ίσως δε γινει ετσι . Απο την αλλη στη φάση αυτη μονο κάποιος που θα μπορεί να τη πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής θα μπορούσε να το κανει κ με τη κατάλληλη μεταμφίεση αυτη θα μπορούσε να ειναι μονο η Αρυα .

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετική σκηνοθεσία, απίστευτες ερμηνείες, CGI που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και ένα από τα πιο εμετικά σενάρια που έχω δει ποτέ σε σειρά. Ποιό Lost λέγαμε, το Lost είναι σαιξπυρικό μπροστά σε αυτό το έκτρωμα, εδώ μιλάμε για σενάριο χειρότερο κι από Prison Break S4 και S5. Εντελώς απόπατος.

Από πού να το πρωτοπιάσουμε:

1 - Το εξεφτελιστικό arc της Arya που έκανε 20 μέρες ταξιδάκι για να εκπληρώσει το σκοπό της ζωής της, να σφάξει την bitch queen και να πει στο τέλος «φάκιτ, I'm outta here»; Αυτή που τάισε στον Frey τα παιδιά του;

2 - Την γελοιοδέστατη μάχη μεταξύ Jaime και Euron που δεν είχε κανένα λόγο να λάβει χώρα;

3 - Την μεταστροφή της Mad Queen που έγινε εντελώς τσαπατσούλικα; Το οποίο btw δεν ήταν twist (επειδή το διαβάσαμε κι αυτό), αναμενόμενο ήταν να γίνει. Subversion of expectations θα ήταν να του χάριζε το θρόνο η Dany.

4 - Τη Dany που με το δράκο της έγινε μια μικρή θεότητα ξαφνικά, από εκεί που τον έριξε σαν μπεκάτσα ο Euron;

Προσωπικά όσο έβλεπα το επεισόδιο στο μισό γελούσα και στο άλλο μισό έκανα facepalm. Δεν υπάρχει η ξεπέτα που προσπαθούν να κάνουν οι D&D και μπράβο τους, δεν πρέπει να υπάρχει σεναριογράφος που να έβγαλε πιο ξεκούραστα λεφτά από αυτούς.

Ο Hellion τα λέει εντελώς σωστά, συμφωνώ σε όλα.

Κρίμα, πολύ κρίμα, αλλά δεν βαριέσαι, ένα επεισόδιο έμεινε, θα περάσει κι αυτό.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 12
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Malthador τον διάλογο της Αρυα με τον Σάντορ τον είδες καθόλου; Σε ρωτάω, διοτι το πρωτο σου ερώτημα ειναι σαν να μην ειδες καθόλου τι ειπώθηκε και γιατι η Άρυα αποφάσισε να φύγει.

Για τα υπόλοιπα δε θα σχολιάσω διοτι όπως έγραψες, δε σου αρέσει η τροπή του σεναρίου (εγω αντίθετα το έχω λατρέψει, το θεωρω απίστευτα ανατρεπτικό και ξεπέρασε αυτά που ειχα σκεφτεί.)

• Like 4
  • Confused 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ThReSh είπε

Για δες εδώ 

Αν μάλιστα ισχύουν τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός που υποδύεται τον αδικοχαμένο ΤΙΤΑΝΑ Barristan Selmy, ο George Martin έχει ήδη έτοιμα τα βιβλία 6 και 7, και περιμένει το φινάλε της σειράς για να τα ανακοινώσει. Το οποίο αποτελεί εξαιρετική εμπορική κίνηση από κάθε πλευρά, τώρα που το σκέφτομαι – δεδομένης της προδιαγεγραμμένης απογοήτευσης των φανς μετά το φινάλε, το να βγει ο δημιουργός Martin και να πει “ξεχάστε τα αυτά, δείτε εδώ τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ” θα μπορούσε να ρίξει το ίντερνετ και να εκτοξεύσει τις προπαραγγελίες των νέων βιβλίων.

https://ragequit.gr/editorials/adventurers-guild/item/game-of-thrones-series-finale/

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, pontez2 said:

Malthador τον διάλογο της Αρυα με τον Σάντορ τον είδες καθόλου; Σε ρωτάω, διοτι το πρωτο σου ερώτημα ειναι σαν να μην ειδες καθόλου τι ειπώθηκε και γιατι η Άρυα αποφάσισε να φύγει.

Τον είδα ξανά μόλις μου το επισήμανες  και μου φάνηκε ακόμα πιο ντροπιαστικό από την πρώτη φορά. Πέντε γραμμές διαλόγου της ανέτρεψαν μια διαδρομή 60-βάλε επεισοδίων.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι άλλαξε η Arya. Το πρόβλημα είναι ότι γίνεται χοντροκομμένα, άτσαλα, βιαστικά και χωρίς τακτ. Όταν χτίζεις ένα χαρακτήρα 8 χρόνια, δεν του κάνεις τέτοια ξεπέτα.

• Like 7
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, telis said:

Για δες εδώ 

Αν μάλιστα ισχύουν τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός που υποδύεται τον αδικοχαμένο ΤΙΤΑΝΑ Barristan Selmy, ο George Martin έχει ήδη έτοιμα τα βιβλία 6 και 7, και περιμένει το φινάλε της σειράς για να τα ανακοινώσει. Το οποίο αποτελεί εξαιρετική εμπορική κίνηση από κάθε πλευρά, τώρα που το σκέφτομαι – δεδομένης της προδιαγεγραμμένης απογοήτευσης των φανς μετά το φινάλε, το να βγει ο δημιουργός Martin και να πει “ξεχάστε τα αυτά, δείτε εδώ τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ” θα μπορούσε να ρίξει το ίντερνετ και να εκτοξεύσει τις προπαραγγελίες των νέων βιβλίων.

https://ragequit.gr/editorials/adventurers-guild/item/game-of-thrones-series-finale/

Και σε άλλο άρθρο ο Martin διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει τελειώσει τα βιβλία...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τον είδα ξανά μόλις μου το επισήμανες  και μου φάνηκε ακόμα πιο ντροπιαστικό από την πρώτη φορά. Πέντε γραμμές διαλόγου της ανέτρεψαν μια διαδρομή 60-βάλε επεισοδίων.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι άλλαξε η Arya. Το πρόβλημα είναι ότι γίνεται χοντροκομμένα, άτσαλα, βιαστικά και χωρίς τακτ. Όταν χτίζεις ένα χαρακτήρα 8 χρόνια, δεν του κάνεις τέτοια ξεπέτα.

Δε μπορω να σου αλλάξω τη γνωμη, διοτι όλα τα επεισόδια τα έχεις κρίνει ανάλογα. Ομως επειδη η λεπτομέρια και το χτισιμο των χαρακτηρων μετράει πάρα πολύ στον συγκεκριμένο κύκλο, ο Σάντορ ειναι ο μονος που θα μπορουσε να μεταπισει την Άρυα για κάτι τέτοιο.

Και η σκηνη αυτή ειναι ιδια με παλαιότερη σεζον, οπου ο Σάντορ λέει το ιδιο πράγμα στην Σάνσα.

Ουσιαστικά ο Σάντορ λειτούργησε σαν πατέρας για αυτά τα κορίτσια, άσχετα απο τον χαρακτήρα του.Ηξερε τι ειναι δίκαιο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως μετα το 5ο επεισοδιο ενιωσα λιγο χαζος.

Μας εδειξε οτι η μπουρναζιωτισσα με εναν δρακο πηγε στο kings landing και τα εκανε λαμπογυαλο.Αρα τι την εμποδιζε να παει απο την 5η σεζον και να κατσει στον θρονο,που ειχε 3 δρακους;Τι μαζευε στρατο να πουμε;

Ουτε μια αντισταση ρε παιδι μου....5 τοξα φυγανε ολα κι ολα...

Φυσικα δεν με ενοχλησε που εκαψε τα παντα.Αλλα οχι κι ετσι.Ας εδειχνε οτι παραλιγο και να χασει.Να εχει αγωνια.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
23 minutes ago, pontez2 said:

Δε μπορω να σου αλλάξω τη γνωμη, διοτι όλα τα επεισόδια τα έχεις κρίνει ανάλογα. Ομως επειδη η λεπτομέρια και το χτισιμο των χαρακτηρων μετράει πάρα πολύ στον συγκεκριμένο κύκλο, ο Σάντορ ειναι ο μονος που θα μπορουσε να μεταπισει την Άρυα για κάτι τέτοιο.

Και η σκηνη αυτή ειναι ιδια με παλαιότερη σεζον, οπου ο Σάντορ λέει το ιδιο πράγμα στην Σάνσα.

Ουσιαστικά ο Σάντορ λειτούργησε σαν πατέρας για αυτά τα κορίτσια, άσχετα απο τον χαρακτήρα του.Ηξερε τι ειναι δίκαιο.

Φιλε μην ασχολεισαι αλλο με ατομα που βλεπουν την ταινια μονο για τα εφε και τους αποκεφαλισμους.. Εννοειται ολα βγαζουν νοημα, ασχετα αν γινονται σε fast forward.. Εννοειται ο Hound ηταν ο μοναδικος που μπορουσε να μεταπεισει την Αρυα, την εσωσε τοσες φορες, της εμαθε τοσα πραγματα στην αρχη.

On 13/05/2019 at 23:24, 1nsom-n1k said:

το γεγονός ότι δεν έχω δει κανένα επεισόδιο του game of thrones κι ας παίζεται για χρόνια ολόκληρα η σειρά, σε τι ποσοστό ανθρώπων με κατατάσσει, έχει γίνει καμιά έρευνα; 

Πανω απο το 90% αν μιλαμε για παγκοσμιο επιπεδο.. Αν σκεφτεις οτι το 50% δεν εχει καν τηλεοραση και ειναι στην φτωχια..

Εχω μια απορια. Τις καμπανες τελικα η Cersei διεταξε να χτυπησουν; Κατι τετοιο φανηκε απο την αντιδραση της παντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η  Cersei δεν είχε καμιά αναμειξη στο παραμικρό . Lexotanil και dejavus αποχαυνωμένη στο ίδιο σημείο :P Στην amazon extended μετά έχει και τον σχολιασμό των σκηνών από τους ΒΒ αν βοηθάει  αν και πιο πολύ θα εκνευρίζει τους fans   ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.

Τόσα χρόνια τσάμπα γύρισε όλο το κόσμο η Καλίσι, να μαζέψει ένα τεράστιο στρατό, που στο τέλος έμεινε και ο μισός.....

Τι τον ήθελε; Εδώ με ένα δράκο δεν άφησε τίποτα όρθιο, που να έσκαγε εξαρχής και με τους τρεις...

• Like 3
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Μας εδειξε οτι η μπουρναζιωτισσα με εναν δρακο πηγε στο kings landing και τα εκανε λαμπογυαλο.Αρα τι την εμποδιζε να παει απο την 5η σεζον και να κατσει στον θρονο,που ειχε 3 δρακους;Τι μαζευε στρατο να πουμε;

Οι δράκοι ήταν μικροί.

Επίσης είχε στρατό αλλά όχι συμμαχίες και πολλά προβλήματα στη διοίκηση των ελεύθερων πόλεων. Δεν είχε στόλο.  Δε πας να κατακτησεις τα 7 βασιλεια αν δε ξέρεις να κυβερνήσεις.

15 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Εχω μια απορια. Τις καμπανες τελικα η Cersei διεταξε να χτυπησουν; Κατι τετοιο φανηκε απο την αντιδραση της παντως.

Nομίζω οτι δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Δεν ηθελε να παραδώσει. Προφανως τις χτύπησαν οι στρατιώτες.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Sorath είπε

Τόσα χρόνια τσάμπα γύρισε όλο το κόσμο η Καλίσι, να μαζέψει ένα τεράστιο στρατό, που στο τέλος έμεινε και ο μισός.....

Τι τον ήθελε; Εδώ με ένα δράκο δεν άφησε τίποτα όρθιο, που να έσκαγε εξαρχής και με τους τρεις...

Αυτό ήθελε να κάνει αλλά εμφανίστηκε ο Aegon και της άλλαξε γνώμη λέγοντας της πως δεν έχει σημασία ποιανού ο σκελετός θα κάθεται στον θρόνο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...